reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

KINIUSIA fajnie, że juz jesteś po badaniu i widziałaś maluszka jak sobie pływa, dobrze, że wszystko ok, ja idę w środę na 12.30 więc biorę urlop z pracy na ten dzień.

A tak w ogóle to czy ta mrrroźna zima się kiedyś skończy dziewczyny????:szok:
No tak wiem, że może za dwa miesiące jak dobrze pójdzie:-(!
Daleka przyszłość!

reklama
hej dziewczyny :)
sorki, ze nie czytam najpierw wątkow, ale po calym dniu dopiero wrocilam i nie mam ani sily ani czasu. nadrobie jutro.
w kazdym razie - jestem po usg genetycznym. wyszlo tak, jak wg OM i moich obliczen, czyli 12t6d. dzidziulek zdrowy jak rydz i bardzo ruchliwy - trudno bylo cokolwiek uchwycic, bo sie okropnie wiercił, wiec trwalo to pol godziny :p. ma prawie 6,5cm, wszystko na swoim miejscu i na tym etapie w 100% ok. :tak::-D:-D:-D:-D:tak:
jestesmy prze-prze-prze-przeszczęśliwi! jak na kolejna genetyke w 22 tc, to tylko do tego lekarza - super specjalista i bardzo mily i wyrozumialy oraz cierpliwy :))
mamy filmik z komentarzami i 20 zdjec elektornicznych oraz 4 wydruki. zaraz umieszcze na wątku jakies :))

zycze wszystkim takich wynikow :tak:

Kiniusia, Ciebie zdazylam doczytac oczywiscie - gratulacje !!!

ja takze mialam glukoze 90.. a widelki były 70-110 wiec ok.. gin nic nie powiedzial, druga ginka do ktorej teraz chodze takze nic nie mowila ze to zle..

fakt przed ciaza mialam glukowe 74.. ale to pewnie kwestia dnia itd..
To mnie pocieszyłaś, ja w poprzedniej ciąży miałam 80 i 85... Za to teraz za pierwszym razem 96 po fast foodzie:blink:

Dziewczynki, melduję się już po USG genetycznym :-)
Oczywiście maluch zdrowiutki, wszystkie pomiary wyszły piękne, rośnie jak na drożdżach, wg USG 13 tydzień i 5 dni. Mierzy już 7,2 cm od główki do pupki.
Pięknie się odbijał od ścianek, wyglądało parę razy jakby ssał kciuka, w pewnym momencie usiadł, tak jakby po turecku. HiHiHi :-)
Marcin w końcu zobaczył swoje "dzieło" na monitorku, bardzo się ucieszył.:tak:
Idę wkleić zdjęcie do odpowiedniego wątku :-), na którym wkłada rąsie do buziaka :-D
Dziękuję za trzymane kciukasy :tak:
Martuś, a jak u Ciebie?
Gratulacje:tak: Super, że wszystko w porządku:-)

Martuska-dla Ciebie też wielkie gratulacje:-)

Kto jutro ma jakąś wizytę?:confused::blink:

Dziewczynki, ja się już kładę. Tyle wrażeń dzisiaj było, że padam z nóg, ale z szerokim uśmiechem na twarzy :tak:
Dobrej nocki życzę.
Do juterka :tak::-)

hej dziewczyny :)
sorki, ze nie czytam najpierw wątkow, ale po calym dniu dopiero wrocilam i nie mam ani sily ani czasu. nadrobie jutro.
w kazdym razie - jestem po usg genetycznym. wyszlo tak, jak wg OM i moich obliczen, czyli 12t6d. dzidziulek zdrowy jak rydz i bardzo ruchliwy - trudno bylo cokolwiek uchwycic, bo sie okropnie wiercił, wiec trwalo to pol godziny :p. ma prawie 6,5cm, wszystko na swoim miejscu i na tym etapie w 100% ok. :tak::-D:-D:-D:-D:tak:
jestesmy prze-prze-prze-przeszczęśliwi! jak na kolejna genetyke w 22 tc, to tylko do tego lekarza - super specjalista i bardzo mily i wyrozumialy oraz cierpliwy :))
mamy filmik z komentarzami i 20 zdjec elektornicznych oraz 4 wydruki. zaraz umieszcze na wątku jakies :))

Martuśka a gdzie na Pradze robiłaś usg?

reklama
Centrum Medyczne Praga - stronka: usg4d.pl
dr usg-owiec czy jak to tam sie zwie (lepiej po angielsku - sonographer :p) to Salam Salti - super gosc, chociaz chyba Arab czy cos w tym guscie (ale ja uprzedzen nie mam, licza sie opinie, a o nim wyczytalam same dobre i sie sprawdzilo).
no i mam rzut beretem z Bródna, jakies 12 min tramwajem :))

Do góry