reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Cześć kochane dzięki za słowa wsparcia byłam na usg troche sie naczekałam ale mnie przyją okzało sie że wszystko jest w pożądku nie ma żadnych guzków ani nic w podobie płód żywy dodrze się rozwija :-)odetchnełam z ulgą ale jeszcze nie moge dojść do siebie tak się nerwów najadłam a do tej lekarki więcej nie pójde tak to jest chcieć troche zaoszczędzić na badaniach .Jeszcze raz dziękuje;-)
Qurde.. dlaczego kobiety ... i to w ciąży... muszą przechodzić takie stresy.. :wściekła/y:

reklama
PAJKAA widziałam fotkę, gratulacje ????;-)
Myślamłam , że juz miałaś to USG genet, a Ty masz po mnie, bo ja 3.02:-)

Miałam miec wczorsaj, ale lekarka zdecydowała inaczej powiedziała, ze jeszcze poczekamy w końcu mozna do 14 tc zrobic a ja bede miała w 12 i 5 dniu wiec w sam raz:tak:

Pytanie za 100 punktów jakich kremów na rozstępy stosujecie? ja juz mam 4 masakra

Miałam miec wczorsaj, ale lekarka zdecydowała inaczej powiedziała, ze jeszcze poczekamy w końcu mozna do 14 tc zrobic a ja bede miała w 12 i 5 dniu wiec w sam raz:tak:

Pytanie za 100 punktów jakich kremów na rozstępy stosujecie? ja juz mam 4 masakra

Ja uzywam musteli od jakis 3 tyd i jestem puki co zadowolona- zobaczymy czy jakos pomoze bo brzuszek zaczyna rosnac.

podobno najlepsza jest oliwa z oliwek :-D

Milusiu, współczuję tego bólu. Mnie dzisiaj głowa pękała, ale jakoś po godzince przeszło, bez brania prochów. To był straszny ból, więc wiem co czujesz. Jeszcze po kilku godzinach do ciebie wraca.
Kochana i ja mam nadzieję, że choróbsko szybko Ci minie.
Mama Aneta, bardzo się cieszę, że u Ciebie wyszło wszystko w porządku na USG wyszło. :tak:
Nerwów tyle co zjadłaś … cofnąć czasu się nie da, ale już teraz wszystko będzie ok.
Dobranoc, wypoczywaj kochana.:tak:
Pajkaa, ja już opisałam dokładnie w odpowiednim wąteczku co już posiadam na rozstępy.;-)

Ostatnia edycja:
No Milusia dobrze, że się odezwałaś bo już zaczynałam się martwic, czy aby u ciebie w porządku...Przykro mi, że choroba tak się Ciebie trzyma... cóż co tu zrobić jeżeli mleczko z miodem już było...:-D Nie pozostaje Ci nic innego jak wygrzewać się w łóżku i unikać jakiegokolwiek wychodzenia na dwór..:-D Posłuchaj rad koleżanki...:-D:-D:-D

Pajeczko od początku ciązy co dzień smaruje brzuszek mustelą:-D

Trochę się martwię - boli mnie podbrzusze - nie jakoś mocno, ale dziwnie - raz mniej raz bardziej, kłuje trochę i ciągnie. Może rosnę, ale miałam nadzieję, że skoro poprzednio nic mnie nie bolało, to teraz tez nic nie będzie.
Helo

Łyknij sobie NOSPE dla bezpieczeństwa, a jak nie pomoże to dozwolony jest jeszcze apap:tak:, zalecana pozycja pólleżąca z nyszkami pod kontem 30stopni w górę, u mnie to zawsze pomagało i pomaga:tak:.

Helo

Łyknij sobie NOSPE dla bezpieczeństwa, a jak nie pomoże to dozwolony jest jeszcze apap:tak:, zalecana pozycja pólleżąca z nyszkami pod kontem 30stopni w górę, u mnie to zawsze pomagało i pomaga:tak:.

mnie jak narazie nic nie pomaga a nie chce łykac zadnych tabletek zeby nie zaszkodzic, narazie cmiący ból podbrzusza i pobolewanie jajników wytrzymuje, zapytam gin może cos poradzi na to, ale spróbuje Twojego sposobu tyle ze bez nospy;-)

reklama
Pajeczko, Anetko - gratulacje , ze wszystko w jak najlepszym porządku.

Co do kremów na rozstępy to póki co nie stosuję, bo większość jest od 2 trymestru. Stosuję oliwkę "baby dream" z rossmana - świetna na wysychającą skórę w ciąży i ponoć też działa na rozstępy... się okaże ;-)

Co do zakupów dla dzidziola, to ja tez póki co nie kupuję nic. Kupuję dla mojej świeżo urodzonej siostrzenicy - z nadzieją, że później wrócą do nas w sierpniu :-)
Co do wózka, to z siostrą mowiłyśmy, że ja dokupię sobie stelarz taki jak ona ma a od niej dostanę gondolę, bo Tosia już z niej wyrośnie do tego czasu.... więc świetnie się poskładało nam :)
Na zakupy będzie jeszcze czas.

Do góry