reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Co do zakupów to też jeszcze się nie rozglądam... zresztą jeśli będę miała kolejną córkę, to sporo rzeczy mam po Niki, a jak będzie chłopiec.. to zacznie się szaleństwo :-D...

reklama
Co do rzeczy, to ja jak na razie tylko czasem przeglądam na necie, ale w tej chwili bez myśli o kupnie na już, na teraz. :tak:
Moja siostra rodzi w marcu, więc w sumie 5 m-cy różnicy tylko będzie między Naszymi maluszkami.
Co prawda ona będzie miała córeczkę, ja jeszcze nie wiem, ale na szczęście u niej panują kolory neutralne, typu krem, zieleń, itp., także nie będzie większego problemu. :-)

kiniusia, tajnie masz że razem z siostrą chodzicie sobie w ciąży!!!!! Ja chciałam moją namówić, ale stwierdziła że jeszcze poczeka:no:, tylko nie wiem na co.

Może i fajnie, ale jak wcześniej zdarzało się, że miewałyśmy "burzę hormonów", a nie daj Boże, w tym samym czasie, to dopiero był "dym". :-p;-)

hej dziewczynki
ja po wizycie musiałam cofnąć suwaka o 2 dni ;-) badania prenatalne mam w koncu 9 lutego wiec za dwa tygodnie wiec jest spoko:-) W wątku usg dodałam mojego malucha:-)

hej dziewczynki
ja po wizycie musiałam cofnąć suwaka o 2 dni ;-) badania prenatalne mam w koncu 9 lutego wiec za dwa tygodnie wiec jest spoko:-) W wątku usg dodałam mojego malucha:-)

PAJKAA widziałam fotkę, gratulacje ????;-)
Myślamłam , że juz miałaś to USG genet, a Ty masz po mnie, bo ja 3.02:-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyni szukałam dzisiaj czegos w necie i jestem zniesmaczona tym co znalazłam, ehhhh nawet nie wiem czy dodawac linka bo niewyobrazam sobie jak można sie tak poniżac wdodatku będąc w ciązy widocznej ciązy

Cześć kochane,
u mnie męczący dzień, musiałam odwieźć Darka na lotnisko, w sumie nie musiałam, ale chciałam. W jedną sttronę on prowadził ja już wracałam..... Myślałam, że padnę po drodze, głowa jak bomba bałam się nią ruszyć - koszmar, w końcu przyjechałam do tatki, poprosiłam go niech idzie do apteki po apap bo nie dam już rady. Zjadłam i poprawiło się na kilka godzin, ale wraca z powrotem.... Boziu mam nadzieję, że to minie. Tyle u mnie.

Anetha zafasolkujesz szybciutko - uszy do góry kochana, mam nadzieję, że znajdziesz dobrego lekarza i znajdzie przyczynę tych niepowodzeń. Trzymaj się cieplutko,,,, być może wskoczysz na październik:) Pamiętaj jak tylko fasoleczka wróci do Ciebie pochwal się nią od razu i tym razem będę zaciskała kciuki żeby już siedziała bezpiecznie w domku.....

Gratuluję wszystkim nowym sierpnióweczkom. Cieszę się, że tyle kobietek zaludni ziemię w sierpniu:)

Miłego wieczoru słonka.....

Cześć kochane dzięki za słowa wsparcia byłam na usg troche sie naczekałam ale mnie przyją okzało sie że wszystko jest w pożądku nie ma żadnych guzków ani nic w podobie płód żywy dodrze się rozwija :-)odetchnełam z ulgą ale jeszcze nie moge dojść do siebie tak się nerwów najadłam a do tej lekarki więcej nie pójde tak to jest chcieć troche zaoszczędzić na badaniach .Jeszcze raz dziękuje;-)

reklama
Mama Aneta to już standard, że lekarze nie mówią do pacjenta tylko do przypadku. Teraz się doczytałam co Ciebie spotkało. Najważniejsze to nie ufać na 100 % lekarzowi - jeżeli nie jesteśmy pewne jego diagnozy to trzeba szukać innego specjalisty

Do góry