reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Aneczka witaj w sierpnióweczkach, gratulację niech kruszynka rośnie:)

Co do herbaty, odrzuciło mnie od zielonej, którą uwielbiałam, na początku w ogóle na żadną herbatę nawet spojrzeć nie mogłam. Teraz piję liptonka z cytryną - to jedyne co mi jeszcze przez gardło przejdzie. Mleczko też piję bo mi bardzo smakuje, wręcz mi go brakuje jak jeden dzień nie wypiję choćby szklaneczki.

reklama
a mnie sie odbija po tym mleku i jakos tak mi sennie, wiec chyba juz dlugo sie nie zdecyduje na nastepny raz :p
chyba musze zaczac sobie soki podgrzewac, czego tez nie trawie, ale trudno. cos cieplego trzeba łykać przy tej pizgawie

Milusia ja na poczatku tez zadnej nie moglam zupelnie. ale to byl listopad, wiec jakos tak nie czulam potrzeby ogrzewania sie od srodka

Ostatnia edycja:
mnie nie odrzuciło ani na kawe ani na herbate. moglabym pic litrami z tym ze teraz tylko bezkofeinowa herbate a kawe to zbożową tylko. mleka nigdy nie lubilam i teraz tez mnie nie ciągnie.

Dziewczyny, dziewczyny, za chwilę będę nadrabiać Wasze posty, pochwalę się tylko, że zapisałam się na USG na czwartek, co prawda prywatnie, ale jakoś znalazłam trochę pieniędzy :tak: Ale się cieszę :-) Dobra, idę czytać ;-)

kurcze jak się do Was nie zajrzy z pół dnia to 10 stron do nadrobienia murowane jak nic :sorry2:ja dzisiaj na obiadek wszamałam kopytka z koperkiem polane masełkiem z bułką tartą :tak: widziałam dyskusję o wózkach na co jeszcze czasu sporo ja w każdym razie ze względów finansowych nie planuje zakupu nowego wózka i dzidziuś odziedziczy ten po siostrzyczce z którego byłam zadowolona ot taki w kolorze oliwkowo- beżowym Focus - Wózek dziecięcy 3-funkcyjny, 21 kolorów, Focus Nowalex - Wózek dziecięcy 3-funkcyjny, wózek z gondolą, wózek głęboki, Ubrania dla dzieci: Skl

milusia ja wogóle mleczko uwielbiam a teraz codziennie rano do śniadanka albo kakao albo kawka zbożowa z mlekiem:tak::tak:
pajka polianna trzymam kciuki:tak::tak:

Martuśka powiem Ci, że rewelacyjne na zapobieganie przeziębieniom i w ogóle na przeziębienie jest moczenie stóp w gorącej wodzie.
Zawsze mi to pomagało, możesz spróbować, chyba, że masz jakieś problemy z naczynkami, obrzękami, wówczas nie poleca się tego typu terapii. Ale wygrzewa niesamowicie.
Obecnie wiem, że wzięło mnie choróbsko od stóp, to znaczy mam buty skórzane - oficerki, ale nawet wkładka jest skórzana i niestety nie są ocieplane. Strasznie ciągnie od ziemi zimno więc muszę chyba pomyśleć o jakichś bamboszach z futrem w środku:D Czasami ratują mnie moje trekinkgi, no ale nie pasują mi do płaszcza:-)

Puchatko tak jest mleczko rządzi:)
Co do wózeczka ja planuję zakupić zestaw bardzo dobrego wózka, nosidełka, fotelika itp. z tym, że używany. Za nowy musiałabym zapłacić ok. 5000:D a tak do 2000 można się zmieścić:) Mam przynajmniej taką nadzieję, Boziu bardzo boję się myśleć o wózkach, mebelkach, boję się zapeszać....
Dlatego zostawiam to wszystko na ostatnie chwile:) Jak znam życie większość rzeczy kupi Darek przez allegro - hurtem:)

Ostatnia edycja:
mleko mniam..ser biały juz ble ale almette czy topione bardzo dobre :-)

Pajkoo zapytaj gina czy mozesz jechac najlepiej..ja(ale to inny przypadek) mialam zakaz na wysokie góry a najlepiej wogole wszedzie zakaz :-(

tzrymam kciukiza Wasze wizyty :-) wrócicie wsie szczesliwe :-)

Pajkaa, na pewno będzie wszystko ok. Dzidziulki na pewno mają się dobrze. :tak:

Zobaczymy jak ja będę panikowała w środę przed czwartkowym USG.;-)
Co do wysokości, to podobno ciężarna nie powinna wędrować powyżej 2500 m n. p. m., ale lepiej zapytać się lekarza.
Trzymam kciuki bardzo mocno!!!
Polianna, oczywiście i za Ciebie trzymamy mocno kciukasy!!! Będzie dobrze – musi być!!!:tak:
Mama Aneta, gratuluję wygranej. Trzymamy kciuki za tą ważną sprawę, jak najbardziej.:tak:
Mysza84, i my się stęskniłyśmy. Wracaj do Nas szybko. Buziaczki.:-)
aneczka:), a cóż to za pytanie… ;-) Oczywiście, że możesz dołączyć. :tak:Gratulujemy i witamy wśród Nas.:-D
Martuśka85, mnie znów w ciąży na herbatę wzięło jak nigdy. :tak: Kiedyś dla mnie mogła nie istnieć, a teraz na okrągło bym piła, w dodatku słodką (nie słodziłam wcześniej) i z cytrynką. Mleczko piję tylko ciepłe, a wcześniej za bardzo mi nie wchodziło.
Puchatko, bardzo ładny ten wózeczek. Pewnie jakbym miała po 1 dziecku, to także by przeszedł na drugie. :tak: Ale mi teraz narobiłaś ochoty na ciepłe kakao, idę grzać mleko.:-p:cool2:
Milusiu, i ja myślę nad zestawem wózka, nosidełka, ale używanym. I na razie także to odkładam, żeby nie zapeszać.:tak:
Dziewczyny, wszystko będzie na pewno

dobrze. Jesteśmy z Wami całymi serduchami!

reklama
Witam!
Przyszłam z pracy, zrobiłam obiad, loguje się, a tu już z 10 str. do czytania nie nie ma szans nadrobić tego.
Ciekawe jak dziewczyny, myśle o ich badaniu dzisiejszym co napiszą????
Mam nadzieję, że wszystko dobrze, no musi byc i już:-)

Do góry