reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

u mnie jest dziwnie w kwestii dzieci a na pewno "niestandardowo"- mianowicie nie chcę mieć jednego dziecka (jestem przesądna jeżeli chodzi o jedynaków), po prostu mój plan zakłada, że do 35 roku życia mogę dzieci rodzić, potem bastuję. Mam tak, że nigdy nie chciałam zostać relatywnie późno matką ani nie wyobrażam sobie zabiegu odmładzania się dziećmi. Tak więc górnego limitu posoadanych pociech- brak.

Ja myslalam tak przed 1szym dzieckiem :)

reklama
no to bys miala niezla niespodzianke :p

ja tez czuje, ze bedzie facecik od samego poczatku, ale nie nastawiam sie na to i wole poczekac te pare tygodni zanim zaczne sie wyrazac w rodzaju meskim, zeby nie bylo malenstwu przykro ;)

Ja z Mają byłam tak pewna, że będie chłopak, że nawet gdy po praz pierwszy lekarz powiedział, że będzie dziewczynka twardo wierzyłąm, że po prostu czegoś nie dojrzał :) Też mówiłam od początku w r. męskim. No, ale to lekarz miał rację :)) I cieszę się z tego niezmiernie.

Witam.
Mnie z "chińskiego kalendarza" wyszło, że będzie syn, nie wiem czy to prawda i na ile, ale sprawdzałam dzieci z rodziny i znajomych i zgodziło się.
W każdym bądź razie z pierwszym dzieckiem miałam ogromną ochotę na słodycze poprostu WIELKą-podobno na dziewczynkę pewna byłam córki, jak położna mi po porodzie powiedziała że chłopiec to nie wierzyłam, teraz po 16 latach 2 ciąża i znów oczy mi się świecą jak widzę słodycze, a tak naprawdę mogły dla mnie prawie nie istnieć.
Więc już samam nie wiem ile w tym wszystkim prawdy????
W 12 tyg. mam USG genetyczne, ale to chyba za wcześnie, aby mi powiedzieli płeć co???

reklama
wiam weekendowo przede wszystkim nowe sierpniówki :-)
Chorobzdzielkom dużo zdrówka ;-)
Ja tam chce znać płeć już nie wytrzymuje chociaż czuje że to dziewczynka i nie ukrywam że barrrrdzzo chce kobitke po pierwsze chłopca już mam więc kolej na dziewczynke żeby parka byla a po drugie nie mam pomysłu na imie dla chłopca więc musi być dziołcha:-):-)

Do góry