reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Dziewczyny rozpisałam się i wyłączył mi się komp, wszystko wcięło
Wściekłam się
Bardzo się wsciekłam

Dziękuję jeszcze raz za miłe słowa i kciuki, trzyma kciku za brak małpy Lea, agulek dlaczego skomplikowana sprawa z ciążą u Was?
Ewelikna bardzo mi przykro z powodu męża, na pewno szybko znajdzie nową pracę.
anusia, kiedy masz termin? Nosisz swoją niunię na rękach?
koralowa oby tylko dzieciaki były zdrowe a my zodni to będzie dobrze:)
rosean dzięki, chętnie skorzstam z Twoich e książek
jenny witaj
Jutro jestem świadkową na welselu siorki ciotecznej.
Pozdrawiam

reklama
Witajcie sobotnio,
pogoda słoneczna choć chłodna. Marcin wstał przed 5 i teraz już drzemie ;-)
roseann to nie jest tak, że Dziadka mam blisko, wprost przeciwnie. Od pn mój Tato u nas jest ale już dziś po południu wraca do siebie. Jeśli chodzi o łowy, to kupiłam Marcinowi parę bodziaków, golfik i kamizelkę, a dla siebie taki długi sweter. Trochę zapłaciłam, bo był extra towar za 50 zł/kg ale rzeczy praktycznie nówki, a niektóre jeszcze z metkami.
ewelinka dlaczego twierdzisz, że Cię tu nie chcemy? Nie każdy zawsze odnosi się do każdego postu. Ale każda nowa Sierpnióweczka jest mile widziana :-) Wasza sytuacja, faktycznie jest trudna ale Mąż pewnie szybko znajdzie jakąś pracę. Całe szczęście, że nie macie kredytu...my mamy ;-)
missi nie chcę tu rozpisywać się na temat naszych problemów, to zbyt osobiste i bolesne:-(udanej zabawy na weselichu :tak:
Lea i jak???? Mam nadzieję, że @ nie przyszedł:no:a brzuch może też pobolewać przy zafasolkowaniu:tak:
Miłego weekendu!

Ale jestem zła! Zrobiłam Nati kanapeczkę i dałam E.żeby ją nakarmił bo byłam głodna i już nie mdliło i poszedł do kuchni swojej matki i Nati nie chciała jeść(na prawdę nie wiem co jest jest,nic by nie jadła) i podobno teściowa dała jej mleko od krowy pół na pół z wodą i jeszcze dosypała cukru!
shocked.gif
angry.gif

Czesc dziewczyny , :sad: jestem bardzo smutna dzis rano umarla nasza ciocia ( miala raka) pisalam o niej kiedys .... kurna jakie to zycie niesprawiedliwe :wściekła/y: i zabiera tak szybko dziecku mame, zostawila 13 letnia corke:no:......to byla siostra mojej tesciowej wiec bardzo bliska dla nas osoba dlatego tak strasznie to przezywam. Wybaczcie ale musialam sobie ulzyc.

@ jeszcze nie ma , a latalam dzis do wc co chwile sprawdzic czy "przyjechala" bo tak mnie brzuch bolal z tych nerwow

trzymajcie sie mamuski

Lea28 bardzo mi przykro z powodu cioci, pamiętam jak pisałaś na bb... :-(
Trzymajcie się wszyscy!

My dalej chorujemy tzn smarkamy, kichamy :-(ehhh

To popisałam...

Zmykam, miłego dnia :-)

Witam się niedzielnie:-D
my już po obiadku i nawet po spacerku. Marcin drzemie, nie chciał usnąć ale M wziął Go na rowerek i przywiózł śpiocha ;-) Za jakiś czas przyjdą znajomi na kawkę. I tak niedziela zleci....jak wiecie, nie było 6-tki w lotka, teraz jest ponad 50 mln:szok: muszę zagrać:tak:
Dziewczyny szczepiłyście swoje Skarby na ospę?? Ja muszę do czwartu się zdecydować....
Lea przykro mi z powodu Cioci, pamiętam jak o Niej pisałaś...życie jest trudne i często niezrozumiałe dla nas ale musimy się z tym pogodzić...Trzymajcie się!!! Jak tam @??? Nadal trzymam kciuki za powodzenie akcji ;-)
anussia noooo mnie by też to trochę zdenerwowało...chyba najbardziej ten cukier....a to mleko to takie prosto od krowy, czy kupne??
panienka zdrówka!!! U nas też nadal chorujemy ale na szczęście na razie Marcin zdrowy :-)
Miłego dnia!

Dzieki dziewczyny za mile slowa, nie moglam spac dzisiaj to jakis koszmar a najgorsze jest to ze pogrzeb w piatek a my nie mamy co z mlodym zrobic liczylam na jedna znajoma zreszta jedyna jak tu mam ale ona akurat w czwartek wyjezdza i wraca dopiero w poniedzialek jestem zalamana bo moje dziecko to do cichych i grzeczynch nie nalezy i zalezalo mi zeby na samej ceremonii byl pod opieka kogos gdzies tylko nie na pogrzebie:no::no::no::no: wybaczcie ale jest we mnie tyle zalu i zlosci ze gdzies musze to wyrzucic. mam nadzieje ze mnie zrozumiecie.:zawstydzona/y::sorry2:nie komentujcie juz moich zalow bo ja wiem ze wy to dobre ciotki jestescie ale to nie forum na takie tematy przeciez wiec buziam was wszystkie i juz koniec tematu. ......klepie jak potuczona:oo2:

@ nadal nie ma jak do wtroku nie zawita to zrobie se testa a co

reklama
Lea28 od tego jest forum nawet bb. Kurcze wielka szkoda, że nie ma kto się młodym zająć. Nikt z PL nie może przylecieć do Ciebie na te kilka dni? Mój też do spokojnych nie należy i mimo że kocham go nad życie, to czasami już mam serdecznie dość. Bycie z dzieckiem 24/24 też może wykańczać :-(więc wiem, co czujesz, tym bardziej, że Ty jesteś poza Pl noi bez rodziny.

Trzymam kciuki by @ nie przyszedł...

A my chyba jutro się wybierzemy do lekarza, bo wydaje mi się że młodego za długo to przeziębienie/wirus trzyma, a nie chciałabym by mu na coś poszło np na oskrzela :-(

agulek80 dziękii Wam zdrówka życzę. Chyba i ja zagram w lotto mi by 10 tys. wystarczyło ;-)

Spokojnej i przespanej nocy :-)

Do góry