Bombusia
Fanka BB :)
Lea no to witaj w klubie, nasz tez nauczył sie krzyczec i piszczec ot tak sobie, no i aby go nosic i wieczorem jest chrypka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ulga na dzieci w pytaniach i odpowiedziach - Ulgi i odliczenia - PITyDziewczyny, a odnosnie PITow. JAk jest z rozliczaniem ulgi na dzieci? Jesli urodzilam 31.08 to moge sobie odliczyc ten sierpien, czy odliczac moge dopiero od wrzesnia?
Dziewczyny wiem, ze moze to dziwne pytanie ale powiedzcie mi kochane, czy jak dziecko ząbkuje to ma białe czy czerwone dziąsła ?
Według mnie Julce cos tam zaczyna sie dziac, dziąsła spuchniete, jakies białawe, lekki stan podgorączkowy cały czas, ślinotok ( zupełnie tak jak u andzi1987) a lekarka twierdzi ze jeszcze nic zgłupiałam juz :-)