Hejka!!!!!!
Z okazji Mikołajek zycze wszystkim naszym dzieciaczkom kolorowych prezentów i duuuzo usmiechu na buźkach:-)
weroniczko no mam pomoc od Adriana nie moge narzekać, codziennie go zabiera do swojego pokoju i tyle u niego lezy ile wytrzyma Alan
.... co do diety niestety po m-cu musiałam przerwac ze względów zdrowotnych nad czym b. ubolewam, ale mus to mus
...napisz cos wiecej co u Ciebie i jak synek????
urszulko to b. fajnie, ze Twój maluch lubi mate , mój max 5 min. i juz kwęka
....a w lusterku b. sie lubimy przeglądac:-) Alan sie smieje i gada do siebie
gosia 85 to rzeczywiscie ten Wasz lekarz podchodzi luzacko do spraw związanych z dzieckiem, a dla nas kazda porada taka cenna
Lilijanna oj czas przed akwarium dla malucha to musi byc cos rewelacyjnego
kurcze ja nie mam akwarium grrrrr
gratki z okazji 4 m-cy
nervita , ale Ty sama tez widzisz, ze ocza lecą córeczce na boki??? bo takie maluchy to zezują, choc jak juz jest przebadan to pewnie nie ma co gdybac, napisz jak po wizycie u neurologa , bo b. ciekawa jestem,ale okulary dla takiego maluszka to kurcze cięzka sprawa
! oby wszysko skończyło sie dobrze
andzia fajnie, ze spotkanie klasowe udane, szkoda, ze tylko z takim alarmującym zakończeniem, no ale cóz zrobic??
natka no marchewka wchodzi do brzuszka coraz lepiej ,a kooopa była "piękna"
, pomarańczowa wiec git... dzis zaczynamy jabłuszko dla odmiany.........napisz koniecznie o wynikach na tą cytomegalię i jak u okulisty, ja tez byłam ze swoim maluchem u okulisty, ale po zbadaniu naprawde dokładnym nic nie znalazła, kazał pokazac sie jeszcze za 3 m-ce
riba no widzisz jak to zleciało juz za chwilke bedziesz w Polszy, ale Ty juz jestes super przygotowana do swiąt
nic Cie nie zaskoczy:-)........a z tym lusterkiem to super pomysł
lahimka no niepokojąca jak dla mnie jest ta ilosc tych koop i konsystencja itp. ja bym skonsultowała to jednak z lekarzem jesli to sie utrzymuje, duuuzo zdrówka zycze:-) moze tak pisze, bo tez karmie , a nie było u nas takich koop, ale jak jest radosna i nie płacze Ci ciągle to moze tak ma byc/??? hmmm sama juz nie wiem
Lea ojjj zwolniłas etat Marysi
to gratki kochana.....no i fajnie, ze synek polubił marchewke, mój tez juz podjada
zabcia mnie tez tak wyłażą włosy, masakra jakas
i ciągle mysle aby isc je sciąc, a juz mi tak fajnie długie urosły no i nie wiem
co robic??? grrrrr
luizka fajne to siedzonko nie powiem, ale dla malucha od 3 m-cy
no nieeee
ja bym małego w tym nie trzymała
wystarczająco ciągle na kolanach chce siedziec i z tym walcze, ale na późniejsze miesiace to na pewno fajna sprawa
:-)
My dzis idziemy na spacerek, bo mróz zelżał to połazimy, pewnie sie nieźle upoce zanim ubiore ryczącego Alana, który nienawidzi kombinezonu
a czapka to juz jest ponad jego siły
, potem ja sie musze ciepło ubrac
nieeee no ja chce wiosnę
!
ooooo juz sie obudził z drzemki
Jak wróci my ze spaceru to pojemy sobie jabłuszko:-)