reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Ehtele tak to jest to samo jedno z badań nieinwazyjnych jest usg genetyczne bo do tego fdovchodzi tez test pappa.

Mój dentysta stwierdził, ze ząbka zostawiamy w spokoju :-) i ja sie bardzo ciesze powiedział, ze najlepszym momentem na rwanie zębów jest 8 miesiąc;-)

Co do łożyska to wyczytałam, ze w 12 tc zaczyna funkcjonowac natomiast jest wykształcone troszke wczesniej

reklama
Ehtele tak to jest to samo jedno z badań nieinwazyjnych jest usg genetyczne bo do tego fdovchodzi tez test pappa.

Mój dentysta stwierdził, ze ząbka zostawiamy w spokoju :-) i ja sie bardzo ciesze powiedział, ze najlepszym momentem na rwanie zębów jest 8 miesiąc;-)

Co do łożyska to wyczytałam, ze w 12 tc zaczyna funkcjonowac natomiast jest wykształcone troszke wczesniej

Dziękuję dobra kobieto:-):-)
No i dobrze z tym zębem...lepiej bezpieczniej poczekać...:-)

Moje Słońce wczoraj przyjechało do domu na jeden dzień, i wybraliśmy sie dziś do nowego lekarza -FACETA...ojj co to był za problem ale wszyscy go chwalili i się uparłam. I nie żałuję:-)
Moje maleństwo ma już 1,72 mm... serducho bije jak szalone, miałam badanie szyjki macicy, standardowo USG i ....pobranie próbki na cytologię:tak: już jestem pewna, że ten oto człek poprowadzi moją ciąże. Jest wszystko w porządku:sorry2: A mój Tobik stał z otwartymi ustami i śmiała mu się micha od ucha do ucha, zapomniał nawet że ja goła w świetle leże przed obcym facetem:-D
Po zwolnienie mam podjechać jak będę wiedziała, od kiedy chce iść:happy2:

Co jeszcze? wyyyyymiooootyyyy, wymioty i wymiooootyyyy:baffled:
czyli w normie, dzień ja co dzień.
Później wrzucę zdjęcie mojej cudownej fasolineczki:-);-):cool2:

ahhh-zapomniałabym- SCHUDŁAM 4 KG...

Ostatnia edycja:
Ciamajdko - gratulacje :-) zaraz zobaczę, czy już sa foteczki :-D

A ja dzisiaj cały dzień przelewałam się przez ręce... normalnie zasypiałam na stojąco. A dopiero co wczoraj rozmawiałam z szefem ze się dobzre czuję... no koszmar jakiś. Ciekawe czy to tak już będzie czy to tylko biomet niekorzystny....

Dzięki dzięki:tak:
fotkę wrzucę później, tzn wrzuci Tobi bo ja nie umiem, a na razie naprawia komputer u znajomych i jeszcze go nie ma w domku...

Dziewczyny co nie, że daję popalić ta ciąża? a co będzie później...:confused:

Witam się i ja:tak:

a jakie miałaś ph w moczu? bo mi wyszło na granicy 7.
No ja też,ale położna mówila,że na razie wystarczy troszkę zadbać o zakwaszanie ,tzn. cytrusy,wit.C i sok z żurawiny.:tak:
Wiadomo im wyższe PH,tym lepsze warunki dla potencjalnych bakterii,a ja niestety mam skłonnosci do infekcji dróg moczowych.

Padam z nóg dziś,synek dał popalić,niespozyta ilość energii,a mamusia niewyspana.
Jutro po wyniki morfologii,ciekawe co tam wyjdzie.

Moje Słońce wczoraj przyjechało do domu na jeden dzień, i wybraliśmy sie dziś do nowego lekarza -FACETA...ojj co to był za problem ale wszyscy go chwalili i się uparłam. I nie żałuję:-)
Moje maleństwo ma już 1,72 mm... serducho bije jak szalone, miałam badanie szyjki macicy, standardowo USG i ....pobranie próbki na cytologię:tak: już jestem pewna, że ten oto człek poprowadzi moją ciąże. Jest wszystko w porządku:sorry2: A mój Tobik stał z otwartymi ustami i śmiała mu się micha od ucha do ucha, zapomniał nawet że ja goła w świetle leże przed obcym facetem:-D

Czekamy zatem na zdjecie. I oczywiście super że wszystko dobrze

No ja też,ale położna mówila,że na razie wystarczy troszkę zadbać o zakwaszanie ,tzn. cytrusy,wit.C i sok z żurawiny.:tak:
Wiadomo im wyższe PH,tym lepsze warunki dla potencjalnych bakterii,a ja niestety mam skłonnosci do infekcji dróg moczowych.

Padam z nóg dziś,synek dał popalić,niespozyta ilość energii,a mamusia niewyspana.
Właśnie u mnie z tym ph też nie najlepiej, więc musze sie trochu pozakwaszać:-)

Oj to widze, ze nie tylko ja chudne tez jestem na minusie 4 kg tylko ja sie troszke tym martwie;-)

Kurde a ja wcinam bardzo duzo z wit. ci ogórków kiszonych itp, ale lekarka nic mi nie mowila na temat tego, ze ph zbyt wysokie - miesciło sie w normie

reklama
Dzięki dzięki:tak:
fotkę wrzucę później, tzn wrzuci Tobi bo ja nie umiem, a na razie naprawia komputer u znajomych i jeszcze go nie ma w domku...

Dziewczyny co nie, że daję popalić ta ciąża? a co będzie później...:confused:

póxniej będzie tylko lepiej :-p:-p:-p
ja też schudłam parę kilo i nijak nie mogę nadgonić wagi, chociaż brzuch i piersi jak na drożdżach rosną. lekarz wysyła mnie na badanie hormonów tarczycy, żeby obaczyć, czemu nie przybieram...

Do góry