martuśka85
http://psychozytywnie.pl
Milusia ja czasami czuje jak sobie cis tam pływa i to takie fajne uczucie![]()
hehe, pewnie coś w jelitach póki co, bo czucie ruchow dzidzi sa niemal nieprawdopodobne na tym etapie
Na pewno chciałybyście wiedzieć jaki kolor oczu będzie mieć wasze dziecko:-):-)
To sprawdźcie: What Color Eyes Would Your Children Have?
moja dzidzia będzie mieć na 70% zielone oczy:-):-)
u mnie na 100% niebieskie :]
BaaaZ partymi tak jest
"Ale ja się wstydzę" hehe bo masz uczucie,że zamiast urodzić dziecko zrobisz coś innego
W sumie chciałabym by drugi poród był taki sam jak pierwszy albo i lżejszy. Najbardziej obawiam się złego cięcia i "fałszywych alarmów" (tak jak w Twoim przypadku). A powiedz jeszcze...jak odczuwałaś skurcze? Jako ból brzucha/ Jakieś napinanie? Myślałam,że to będzie coś w stylu bolsnego "stawiania się" brzucha,które odczuwałam przez kilka tygodni a tu niespodzianka - łamiemy kręgosłup
![]()
moja kuzynka w drugiej ciąży w trakcie porowu caly czas mowila ze nie ma skurczow, tylko czuje, ze zaraz jej cos grubszego wyjdzie, na co polożna - "to niech pani prze, to wyjdzie dzidziuś". i tak tez sie stalo

Dziewczyny od którego tygodnia będzie już dzidzię dobrze widać na usg 4d ?
Słyszałam że już w 12tc na 4d można stwierdzić płeć...ale jakoś ciężko mi w to uwierzyć.
ciezko raczej. musialby byc zajebisty sprzęt i jeszcze lepszy specjalista od usg

Ja mam wizyte 1 lutego- też się denerwuję czy wszystko ok. Wreszcie będe miala badani ginekologiczne , no i usg genetyczne. Ja mam takie dziwne myśli, czy dzidzia napewno tam się rozwija, bo przecież nic sama nie czuję i myślenie o dziecku w brzuchu wydaje mi się takie nieco "abstrakcyjne"![]()
a ja mam dopiero 3.02 i tez bede miala cytologie, a najgorsze, ze usg to nie wiem kiedy, bo nie wiem czy jest w wyremontowanej przychodni sprzet, czy znow dopiero skierowanie i tydzien lub wiecej czekania
chcialabym juz jakos sie skumac z dzidziusiem, bo jakos czuje, ze trace z Nim kontakt :-( paradoksalnie na poczatku badziej czulam Jego bliskosc