Bombusia
Fanka BB :)
Hmmm poczytałam ostatnie str. lipcówek i tam też są już ze 4 przeterminowane i zdołowane Mamuśki(((
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro 2 sierpnia,więc zgodnie z założeniami calej mojej rodziny i mojego M to będzie ostatni dzień z brzuchem, 3 sierpnia mam urodzić Oni są tak święcie przekonani,że to spisek sił wyższych aby mała urodziła się w tym dniu że aż mnie to przeraża Pytam "A jak urodzę 5 albo 10?" "Nie, urodzisz napewno 3". Żeby się nie zdziwili
Poza stawianiem brzucha i kilkoma bólami jak na @ nic wielkiego się nie dzieje. Specjalnie mnie to nie przeraża. W środę wizyta u lekarza więc może dowiem się czegos więcej. Chociaż.. ;-)) z Olimpią wizytę miałam ustaloną na 28 grudnia a urodziłam 27,hehe.
Ok,nie nakręcam się.
Czekam na Liliankę z niecierpliwością, strachem i rodzącą się dopiero milością. Brzmi strasznie,ale nie ma we mnie ogromnego przypływu uczuć na samą myśl o noworodku (Jak to było przy Olimpii,siedzialam przy pustym łóżeczku i słuchałam kołysanek). To chyba przyjdzie wraz z porodem Napewno będę ją bardzo kochać, może poprostu miłością spokojniejszą,nieco dojrzalszą? Sama jestem ciekawa jak zareaguję. Przynudzam. Takie moje dzisiejsze przemyślenia. Zmykam ubrać córcie do spania bo jeszcze grandzi.
nervita daj dziewczynom szansę,jeszcze jutro się któraś może rozpakować Ja trzymam kciuki,żeby się wreszcie ta cisza przed burzą zakończyła.