reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Witam dziewczyny mnie dzisiaj cos pobolewa brzuszek na dole po jednej po drugiej stronie nie wiem czy to normalne moze to moja macica mam w tylozgieciu i sie prostuje .wzielam nospe i przeszlo ale caly czas mam dziwne uczucie

Wydaje mi sie że to normalne bo terz tak mam nieraz chyba musimy sie po prostu przyzwyczajic :tak: ale już nie dlugo

Mnie czasem także pobolewa podbrzusze, ale to normalne , bo przecież wszystko tam się powiększa, rozciąga :-) Oczywiście zawsze warto zasięgnąć rady lekarza :tak:

Hej dziewczynki dołączam się do mamuś sierpniowych:) Dopiero teraz bo jakoś czasu nie było i weny...
Termin mam na 12 sierpień:)))
To już moja druga ciąża poprzedni Aniołek niestety odszedł od nas w połowie 2009... Ale teraz podobno jest wszystko ok:)
Pozdrawiam Was serdecznie i gratuluję wszystkim przyszłym Mamusiom!!!:-D

Witaj i gratuluje mamy bardzo bliskie terminy ja mam na 13 :-)

ja cwicze w domu joge dla kobiet w ciąży i narazie mi wystarczy. poszlabym na jakies zajecia, ale gdybym miala z kim, bo samej to tak smutno ;)
pewnie jak sie zrobi nieco cieplej czyli w marcu zaczne chodzic na basen, bo poniewaz miewałam problemy z pęcherzem w trakcie mrozow, wole teraz nie ryzykować.

martuśka85 ja też się zastanawiałam nad jakimiś zajęciami, ale jako że sama nie mam wystarczającej motywacji więc też z towarzystwem byłoby mi raźniej :tak: może za pare tygodni, jak będziesz chciała, to poszukamy czegoś wspólnie :-)

martuśka85 ja też się zastanawiałam nad jakimiś zajęciami, ale jako że sama nie mam wystarczającej motywacji więc też z towarzystwem byłoby mi raźniej :tak: może za pare tygodni, jak będziesz chciała, to poszukamy czegoś wspólnie :-)

też bym wolała z kimś więc chętnie przylącze się do poszukiwań :tak:

o, pewnie że tak :))
byłoby super. tylko najpierw musze sesje ogarnąc, potem jade do domku na jakies małe ferie, a potem jak najbardziej :]

Dziewczynki, zrobiłam funkiel nówkę listę sierpniówek - bez komentarzy, żeby już na czysto było. Poprosiłam także Elżbietkę (moderatorkę), aby ją przykleiła na górę. Czekam na odp. :tak: Zmiany w terminach w razie co poproszę w starym wątku z listą lub na pw, to będę edytowała :tak:

nooo, piękna ta nowa lista:tak:

Mnie też coś dzisiaj kłuje w podbrzuszu:dry:

o, mnie tez. ale minimalnie. moze od tego, ze w nocy obudziło mnie parcie na pecherz i cholerny ból. musialam mocno spac i wczesniej nie czuc.

reklama
Dziewczynki, zrobiłam funkiel nówkę listę sierpniówek - bez komentarzy, żeby już na czysto było. Poprosiłam także Elżbietkę (moderatorkę), aby ją przykleiła na górę. Czekam na odp. :tak: Zmiany w terminach w razie co poproszę w starym wątku z listą lub na pw, to będę edytowała :tak:

no ,no śliczna ta nowa lista :tak::-):tak:

Do góry