reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

No wkoncu domek lsni! Jeju dopiero teraz jak troche chłodniej to dam rade cos zrobic. Bo w ciągu dnia siedze i tyle.. Na nic wiecej nie mam siły :no::no: Uff ale jak posprzątane to odrazu sie człowiek sie lepiej czuje:tak::tak:
A teraz sie biore za frytki:-) Tak mnie naszło.. same kalorie:crazy: :-D

Pajko mi puchną i czasem sinieja tez ale zadko. Jak np. dlugo je trzymam w bezruchu. Ale po potrzymaniu w górze wracaja do normy:tak: Oj z tymi puchnięciami to mamy przechlapane:no::no: Na szczescie juz nie dlugo:tak:

magda.wu gratuluje ustalenia terminu cesarki:tak: pisze do nas czesciej! :-)

reklama
Pajkaa mi puchną ale nie sinieją. Kurcze dobrze, że masz wizytę w sobotę - koniecznie o tych stópkach porozmawiaj.

Ja już uciekam. Dobranoc :*

No wreszcie troche chlodniej . Nabralam sil i poszlam do kuchni pomyc naczynia i posprzatac kuchnie:) Jeszcze sie zastanawiam nad sterta ciuchow do ulozenia ale nie wiem czy mi sie chce chyba lepiej wezme chlodna kapiel;p;p

A i przygotowalam sobie nastepna porcje herbatki z lisci malin zobaczymy to dopiero druga wiec ciekawa jestem czy beda efekty;)

luizka nie przemęczaj sie za bardzo:tak: teraz czas na odpoczynek:-) stanowczo wybierz kapiel :-):tak:
No własnie tez mnie ciekawi czy faktycznie herbatka z malin daje takie efekty:-p

No tez cos o tym wiem hehe dla mnie to jakas wanna 2 osobowa musiala by byc zeby zupelnie wygodnie sie rozlozyc no ale trzeba sie zadowolic tym co sie ma;p;p

luizka - wystarczy na dziś ;-)zrelaksuj się, ja mam stertę naszych rzeczy do poprasowania ale czekam na ten zapowiadany deszcz w weekend :happy: a teraz wciągam lody :-p zaraz zapuszczę film i do łóżka

reklama
Do góry