Ciamajdka
Edusia'2010
Polianno uuuu.. ja tez nie znosze takich wizyt.. idziesz z nadzieją na jakieś "nowe" wieści, a wychodzisz z niczym i to jeszcze z innym wiadomościami co ostatnio.. bleee, do dupy ten lekarz, najgorzej stracić na wstepie zaufanie do jego słów... no ale niestety i tacy się zdarzają... powiem Ci że ja nawet wobec swojego to mam czasami mieszane uczucia i chętnie bym poszła do innego żeby zobaczyć "inne zdanie", "inny punkt widzenia", ale w Radomsku jest garstka ginekologów i każdy pracuje na ginekologii u mnie w szpitalu, więc byłaby wtopa jakbym do jakiegos innego sie wybrała, bo się wszyscy znaja..
może jakies do dupy USG miał że ta główka tak wyszła? albo pod jakimś kątem? bo na pewno wszystko jest w porządku
natomiast masz chociaż dobre wieści odnośnie szyjki, a to, że taki termin podał to może chciał tak asekuracyjnie , żeby nie było, że wie lepiej od Twojego gina...
navijka ten link co wstawiłam a co Ci sie nie otwiera to David Guetta "Memories".
może jakies do dupy USG miał że ta główka tak wyszła? albo pod jakimś kątem? bo na pewno wszystko jest w porządku
navijka ten link co wstawiłam a co Ci sie nie otwiera to David Guetta "Memories".