reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Gorzka_Słodka_Czekolada cieszę się, że wkońcu się odezwałaś :-) a diety sałatkowej Ci współczuje :baffled:

Bombusia ok jutro kciuki zaciśnięte

Ciamajdka w czwartek to jest akcja zorganizowana odnośnie wizyt i kciuków tzn. jeden za wszystkich :-)

a gdzie jest ehtele? nic się nie odzywa po wizycie

reklama
koralowa no rzeczywiście, ze torba na tej modelce wygląda na większą niz piszesz:tak:, ale potwierdzam tak to jest jak sie kupuje przez neta, ja nigdy....... musze dotknąc, zajrzeć, pomacać, obejrzeć sie z nią w lustrze:szok:.....ale prawde andzia pisze torebek nigdy dość:)))):-)

Widzę, że wyścig o kolejne miejsce trwa :D Ciekawe, która je zajmie :) Bóle coraz częściej, skurcze....pewnie niebawem będzie kolejna dzidzia ;)

kasia2506 matko ale orła wywinęłaś, na plecy się grzmotnęłas? dobrze, że nic się nie stało. Mówisz, że też masz charakterną córkę....my sobie w chwilach słabości z mężem tłumaczymy, że przynajmniej może w dorosłym życiu nie da sobie w kaszę dmuchać ;) A tak poza tym to od jakiś 2-3 miesięcy uskuteczniam opcję "mąż zajmuje się córką", bo zapowiedziałam, że jak będę miała skakać nad dwójką to chyba oszaleję :)

Polianna, milusia to jak was tak męczy co chwilę coś to pewnie długo się już nie naczekacie. U mnie to mam wrażenie, że im bardziej zaawansowana ciąża to ja się lepiej czuję! Od 28tc umierałam, ledwo chodziłam tak mnie w kroczu bolało, szyjka niby zaczynała przepuszczać, kazali uważać, brać luteinę, a teraz nic się do porodu nie szykuje a ja śmigam na spacery, gdzie wcześniej to nie do pomyślenia było. A młoda sobie siedzi i się nigdzie nie rusza ;)

Odebrałam wyniki na paciorkowca. Wynik ujemny.
Spotkałam mojego gina, ma w poniedziałki dyżury, och jak bym chciała rodzić w poniedziałek, żeby na niego trafić.

Czesc kobietki:-)
Bombusia - penie,ze bedziemy trzymac:tak:
andzia1987 - o widze,ze masz tak samo z tesciami jak ja nic dodac nic ujac
a ja z mlodym bylam dzis na zakupach do szkoly w tym roku idzie do 1 klasy i strasznie przezywal te zakupy:-)kupilismy prawie wszystko,tornistra niestety nie,bo nie ma takich jakie sie jemu podobaja,mam nadzieje,ze znajde takowe;-) a co do mnie to samopoczucie bez upalow duzoooo lepsze:-D ale wyskoczyla mi opryszczka:wściekła/y: na ustach i niepokoje sie tym troszeczke(mam ja od dziecka) mam nadzieje,ze na piatkowej wizycie lekarz mnie troche uspokoi:-(

Trzymam kciukasy za wizytujace jutro!:-)

marii79 jesli masz opryszczke od dziecka to raczej nie masz co sie martwic bo masz przeciwciala,najiebezpieczniej jest jak zalapiesz pierwszy raz w ciazy i szczegolnie w pierwszych tygodniach ciazy.Ja tez mam od zawsze i akurat w tak od 8 do 12 tyg mialam chyba ze 3 razy ale lekarz powiedzial,ze nie ma co sie martwic

Hej dziewczyny Ja już po wizycie, ale jestem w takim szoku, że ach....

Mój lekarz pobrał dzisiaj wymaz z szyjki wynik za tydz w poniedziałek, ale przy padaniu mnie rozwalił bo pytam się jak tam szyjka wygląda, a On:" szyjka bardzo mocno skrócona,otwarta i cały czas mocno pracuje i mam rozwarcie na 2,5-3cm:szok:"

Ja zdziwiona co to znaczy? Czy zaczynam rodzić, a On że nie że równie dobrze mogę urodzić dzisiaj jak i za 2 tygodnie... Bo przecież bez skurczów i bez boleśnie nie urodzę....
Czop mi odszedł, ale nie cały.
Nie wiem czy ten mój dr jest jakiś dziwny czy o co chodzi, ale wydawało mi się, że jak jest rozwarcie to trzeba od razu jechać do szpitala...

A maleńka zdrowa główką bardzo niziutko waży ok3500g:-) Z obwodu główki wychodzi jak by miała 38tyg i 4dni, a nóżki ma długie na 40tyg i5dni:szok:

Ehtele Kochana zdawaj relacje ze swojej wizyty bo strasznie ciekawa jestem czy ty też jakieś takie dziwne rzeczy usłyszałaś....

GSC Dobrze, że już jesteś bo się strasznie martwiłyśmy... Współczuje diety i puchnięcia:-( Napisz do kogoś swój nr tel i weź od kogoś sobie zapisz, żeby mieć z Nami kontakt nawet ze szpitala :-)

reklama
Bogusiu- no to super informacje moze ty bedziesz nastepna ;p No mnie tez dziwi ze nie kazal do szpitala jechac ale coz nie jestesmy lekarzami jak nic nie powiedzial to chyba wie co robi:-)

Do góry