reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witam dziewczyny Ja dopiero wstałam :D

Nom skurcze mam w sumie nie aż tak bolesne da się wytrzymać chyba jestem przyzwyczajona bo takie same bóle jak okres miałam....

Pajkaa jestem z Ostrowca Świętokrzyskiego :) a Ja mam nadzieję że to nie są przepowiadające bo jestem dopiero w 32 tygodniu :)
Więc jeszcze ma czas maluch na wyjście :)
Olu co do teściowej to masakra nie zazdroszczę Ja na szczęście moją mam 200 km :p ale najgorsze Ci powiem jest to że niby fajnie że mieszka tak daleko ale z drugiej strony jak przyjedzie to nie na pare godzin tylko na weekend :/ to Jak urodzę to sobie wyobrażam ile u Mnie będzie siedzieć a Tym bardziej że już teściu na emeryturze a ona nie pracuje więc nie zmusza ich fakt że do pracy muszą iść...Masakra nawet nie chce o tym myśleć :-( A ona jest taka że wszytsko najlepiej robi i będzie mówić tak źle tak nie dobrze... I będzie mówić napewno źle trzymam lub coś w tym stylu aaa masakra :p
Monika a Jak Ty się teraz czujesz mam nadzieję że dobrze bo się wystraszyłam... :(
Navijka a jeśli chodzi o chrzciny masakra to My chcemy zrobić tak dopiero w styczniu to jak się rodzinka dowiedziała to afera że za póxno bo dziecko już duże będzie :/ a nie stać nas zbytnio robić we wrześniu bo do nas sporo osób przyjedzie przyjezdnych bo mieszkamy z dala od rodziny męża....... i chce ogólnie robić na salii bo nie mam zamiaru siedzieć w kuchni i robic dla Tylu ludzi jedzenie...

Ufff rozpisałam się przepraszam...
Idę robić obiadek bo już ta godzina :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam dziewczyny Ja dopiero wstałam :D

Nom skurcze mam w sumie nie aż tak bolesne da się wytrzymać chyba jestem przyzwyczajona bo takie same bóle jak okres miałam....

Pajkaa jestem z Ostrowca Świętokrzyskiego :) a Ja mam nadzieję że to nie są przepowiadające bo jestem dopiero w 32 tygodniu :)
Więc jeszcze ma czas maluch na wyjście :)
Olu co do teściowej to masakra nie zazdroszczę Ja na szczęście moją mam 200 km :p ale najgorsze Ci powiem jest to że niby fajnie że mieszka tak daleko ale z drugiej strony jak przyjedzie to nie na pare godzin tylko na weekend :/ to Jak urodzę to sobie wyobrażam ile u Mnie będzie siedzieć a Tym bardziej że już teściu na emeryturze a ona nie pracuje więc nie zmusza ich fakt że do pracy muszą iść...Masakra nawet nie chce o tym myśleć :-( A ona jest taka że wszytsko najlepiej robi i będzie mówić tak źle tak nie dobrze... I będzie mówić napewno źle trzymam lub coś w tym stylu aaa masakra :p
Monika a Jak Ty się teraz czujesz mam nadzieję że dobrze bo się wystraszyłam... :(
Navijka a jeśli chodzi o chrzciny masakra to My chcemy zrobić tak dopiero w styczniu to jak się rodzinka dowiedziała to afera że za póxno bo dziecko już duże będzie :/ a nie stać nas zbytnio robić we wrześniu bo do nas sporo osób przyjedzie przyjezdnych bo mieszkamy z dala od rodziny męża....... i chce ogólnie robić na salii bo nie mam zamiaru siedzieć w kuchni i robic dla Tylu ludzi jedzenie...

Ufff rozpisałam się przepraszam...
Idę robić obiadek bo już ta godzina :)

Tina przepowiadające to nic złego mogą się pojawiać bo to macica daje znak, ze przygotowuje się do porodu a nie ma to nic wspólnego z wcześniejszym porodem :)

Witam :-)

Z moją klawiaturą już w porządku, tzn. została wymieniona na nową :sorry: Tamta chyba się skopała...
Ale mam troszkę zaległości z Waszymi postami...

Pobudkę miałam dziś przed 7.00, bo byłam z mężusiem na wyborach :-) Mąż cały dzień w pracy dzisiaj i nie byłoby potem jak zagłosować. Więc obywatelski obowiązek już został spełniony :-D

Zaraz się biorę za gotowanie rosołku :-) i w międzyczasie poczytam, co u Was :-)

Miłego dzionka życzę :-)

Witajcie z rana,
Tina tez mam bóle lędzwiowie do tego stopnia, ze wieczorem żeby wstać z łożka to musze sie sturlać, masakra, zawsze miałam problem z kregosłupem ale to co jest teraz to szok :szok:
Pajkaa a co to za kierownica, że tyle kasiory kosztuje ? Jeśli mogę zapytać :-)
Olu te teściowe tak mają, nie jesteś sama kochana ;-)
Mama Aneta to siadaj na kanapie i wszamaj kg lodów, pomogą :tak:
Monika trzymaj się !!!
Pajkaa z tymi toy-toyami to mam tak samo, smród okropny, wole trzymać siuśki niż tam iść :-p
ehtele no jutro masz już pokaźny nr tygodnia :-) jeszcze dwa i możesz spokojnie rodzić, suuuuuper, ja też już chce 35 tydz.:tak:

Dziewczyny wczoraj zaobserwowałam dziwne zdarzenie :-D idąc sie kąpać oglądałam swoje bimbałki i poczułam taki dziwny zapaszek, to możliwe że to objaw siary ? Wydziela ona takie cuś? :-D

Iza ja ogólnie też zawsze trzymałam, ale jak mam tą kolkę nerkową mam zabronione trzymanie moczu bo mogą mi się bakterie mnożyć i to jets gorsze dla dzidzi i przede wszystkim zrobi mi się zastój w nerce i bede miała znowu kolkę nerkową wiec to jest masakryczny ból :( zresztą te korzonki tak samo :-( a kierownica jest ze skóry i dlatego taka droga;-)

Dzień dobry sierpniówki, my dziś z męzem wstalismy po 10, wiec troszke odpoczelismy i narazie siedzimy w domku. Ale stwierdzilismy, ze dzis gdzies wyskoczymy sobie na obiadek. Narazie konczymy prasowanie poscieli dla malutkiej i wlasciwie z tych wiekszych rzeczy bedziemy mieli juz wszystko zalatwione. Musze kupic jeszcze tylko pare *******ek, np. przewijak.A takto to wszystko mam raczej gotowe. Takze teraz juz mozemy spokojnie czekac;)
Nie kupuje narazie laktatora, masci na sutki itp bo jesli zajdzie taka potrzeba to sie kupi- w kazdej aptece to jest - a nie kazda kobietka potrzebuje:/ moze bede szczesciara :)

Tina ja mialam bolesne skurcze moze 2 razy, ale takto nic mi nie dolega. Mysle, ze warto skonsultowac z lekrzem, bo kazdy przypadek jest inny... u jednej takie bole moga nic nie znaczyc (typowoe przygotowanie macicy) , a u drugiej moga juz byc przepowiadajace..

Monika8112 wspolczuje nieprzespanej nocy, ja na szczescie (odpukac w niemalowane) ostatnio wysypiam sie dobrze, i nawet bieganie do wc nie wytraca mnie ze snu:)

navijka fajnie, ze juz powoli konczycie remont, a co do tesciowej to sie nie przejmuj, jakby byla w porzadku to by ci pomogla w tym myciu i sprzataniu...

Mama Aneta ehh i kolejna sprzeczka sierpniowi... mam nadzieje, ze sie szybko pogodzicie:)

Ehtele oj rozumiem cie doskonale, jak jestem sama w domku w nocy to tez slysze nieslychane dzwieki..., dobrze, ze Szymon juz dzis wraca:)

Pajkaa korzonki.. wspolczuje, dbaj o siebie!!

zycze wszystkim milego dzionka :)

Kochane moje Ja już uciekam na głosowanie, a po głosowaniu do teściowej na obiad, ma Nam oddać kasę za wózek ciekawe czy da połowę czy może jednak całość...

Tylko pamiętajcie, że dzisiaj wybieramy przyszłość dla Naszych dzieciaczków :-)

Witam Was kochane :-) Mi ciągle dokucza ból jajnika z prawej strony :-( tak samo jak w szpitalu, ale wypuścili i powiedzieli,że ok. Brzuszka nie mam twardego, więc bardzo się nie stresuję, ale martwie się i tak. Choć może to macica się rozściąga, bo wiadomo teraz maleństwo przybiera sporo na wadze no i nie ma miejsca na przekręcanie się już za bardzo. Poza tym już mi poobijała żebra z prawej str :-p Mała wiercipięta.
Życzę Wam miłej niedzieli idę dalej leżakować. Buziaki :*​

madziujka moj tez chyba nisko siedzi od kilka dni.. tylko dalej chyba tyłkiem.. bo nogi ledwo co podnosze, ciezko mi sie chodzi i troszke boli mnie na dole jak chodze..
sierpien8 hmm w sumie jeszcze dwa lata nie minely od powrotu z Anglii w 2008 w sierpniu wracalismy z Anglii tutaj i od razu zdecydowalismy sie ze remoncik w moim pokoju zrobimy.. teraz sprowadzamy sie do rodzicow i drugi remoncik a w 2008 w lutym tez zaliczylismy przeprowadzke w Anglii z jednego domu do drugiego.. i tez remontowalismy wsio od podstaw.. na jakis czas mam dosc.. a na wiosne moze uda nam sie zacząć budowac dom..
Pajka my planujemy chrzest gdzies w pazdzierniku jak przyleci z Anglii M brat.. ale jeszce dokladnie nie wiemy kiedy.. chociaz oni w PL juz dlugo nie było, wiec sama nie wiem czy faktycznie przylecą.. jesli nie to bedzie bez nich chrzest.. planujemy uroczystosc zrobic w domu, my, rodzice, chrzesni, rodzenstwo.. a i tak pewnie zbierze sie z 20 osob..
ehtele eee chyba konczysz 35 a pojutrze zaczniej 36tydzien:-)

Ostatnia edycja:
reklama
o Wy "Sherlocki Holmesy"jesli ktoś nie wie o co mi biega to zapraszam na priv, wyjaśnię:-D

później Was nadrobię moje Słońca...;-)

Do góry