Witajcie Mamuki z rana!!!!:-)
Ehtele i Polianno, bardzo ciekawe sny mamy w tych ciążach
Pajeczko i ja Cię witam, zdjecie ręki to
ale czego nie robi sie dla dziecka? Teraz już wiesz i tak będzie już zawsze, że mama zrobi wszystko
ciesze się, ze wróciłaś w dupaku, buziaczki tez od dwupaczki
co do torby to opowiedziałam mojemu M o Tobie, a on sie zapytał, a czy Ty jesteś przygotowana do szpitala???? łoj trzeba o tym pomyśleć naprawde szybko, niech ta torba stoi sobie i czeka, bo ja też pisałam kiedyś, ze 3 trymestr to nie przelewki
widziałam w szpitalu
Ciamajdka trzeba było już zakosić 2 czerwone skarpetki w śnie, a nie jedną ha ha
no jak tam po nocce z T. ??? żyjesz wymęczona pewnie he he:-)
Fiuu co ty za historie rodzinne opowiadasz???? 3 x czytałam z niedowierzaniem
Rozalka jejku, ale na świnie wstrętną trafiłaś w tym sklepie!!
szkoda, ze mnie tam nie było no dym murowany
na te spleśniałe jaja myszy bym mu posłała
Kiniusia no to za 2 tyg. też będziesz już GPSa nosiła na paluszku hi hi
;-)co do porodu to każda z nas ma obawy, ja też, a czy mały nie zawiązał się pępowiną??? a czy nie utknie w kanale rodnym??? itp.
Navijka witaj wśród cuuuudownych sierpniówek
Cayra mam nadzieję, że noga wyzdrowieje szybciutko, nie forsuj jej, odpoczywaj
AgaNatalia trzymam kciuki za wizyte, pisz koniecznie
Kasia2506 kurcze, ale miałaś wczoraj przygody??? Mam nadzieję, ze z paluszkiem wszystko ok???
, a samochód no cóż, nie od dziś wiadomo, ze to skarbonka bez dna...niestety
No nadrobiłam zaległości jakoś
aleście naskrobały matulu
M śpi jak zabity, a ja z Alankiem grasujemy od 7.00, Adi został u siostry (tj. jej córki)
Więc wczoraj Mamuśki miałam cuuudowny dzień, byłam obsługiwana przez wszystkich, moja mamusia podtykała mi pyszności do jedzonka, szwagier rozłożył mi leżak przed domem i sobie wypoczywałam, M nie pozwolił mi nic nosić i szykowac na grilla, jak to powiedział, "jesteś w okresie ochronnym"
ojejku to po porodzie nie będzie już tak miło???? hi hi
No poprostu wspaniały dzień zakończony grillem czyli okrutnym objedzeniem się
:-)
A wieczorem jak wróciliśmy to M jeszcze właczył nam film pt:"Encyklopedia zdrowia dziecka" wczoraj obejrzeliśmy 1 część,a 2 się jeszcze sciąga, baaardzo fajny filmik i tak poszliśmy spac o 1.00
dla mnie to nie lada wyczyn
Teraz idę robić jajecznicę z kiełbaską i cebulką niech sobie chłopina jeszcze pośpi.
U nas pięna, słoneczna pogoda, już grasowałam po balkonie
Życzę miłej, spokojnej niedzieli Brzuchatki