reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2010

Witam się środowo:-)
Poczytałam co tam u Was słychać, ale na odpisywanie czasu brak (praca,praca i jeszcze raz praca). Nie bijcie za to:zawstydzona/y:.
Jeżeli chodzi o cycochy-to ja mam normalnie duuuuże C,a czasem D. W ciązy mi dużo urosły,ale Meksyk to był jak urodziłam. Mąż latał po nowe staniki,bo wszystkie były małe w miseczce, a co lepsze-jak mierzyłam to były dobre, a jak oberwałam metki i w nich chodziłam to jakieś małe się robiły. Tak było dopóki laktacja się nie unormowała. Nosiłam 85-90 E,póżniej stoniowo coraz mniejszy a ostatnio-przed ciążą 75E.
Jeżeli chodzi o włosy na brzuchu- mam takie jasne, ale dość sporo:wściekła/y:. W pierwszej ciąży też tak miałam.
Gratuluję udanych wizyt. Cieszę się,że wsio oki.
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.
0 17 moja wizyta. Doczekać się nie mogę :)))))))

Alaa- dasz radę z dietą. Dla naszych Skarbów wszystko zrobimy ;-):tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam brzuchatki!
Nie pada, nie do wiary nie pada!!!!!
Ale właśnie w DDTVN powiedzieli, ze wprzyszłym tygodniu dalej ulewy:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y: czyli listpad będzie trwał nadal???? brrrr
Miałam iść rano na badnaie "krewy" i na mocza, ale gdzież tam spałam jak zabita, pójdę jutro:cool:
Pajka no to dobrze, ze z dzidziusiem wszystko ok, ale też już waży ponad kg:-D no świetnie, coraz większe te nasze skarbusie:happy2:
Mama Aneta też gratuluję udanej wizyty i łykamy tableteczki, łykamy:-)i kasiorkę powinnaś dostać...nie taki diabeł straszny:)
BlacOpal jejku już czerwcówka urodziła???:szok::szok: To dość wcześnie, ale na pewno termin w normie:) Pewnie u nas też się zaczną dziewczynki "sypać" już w lipcu:) i tak powowli każda z nas, jejku strach się bać!!!!
Marulka ja też bardzo lubiłam nosić maluszka w rożku, tak jakoś bezpieczniej się czuliśmy i poręczniej nam było i nie koniecznie musi być usztywniany;-)
Ciamajdko ponownie spokój, relaks na kanapie z nogami do góry, zjadamy reszę ptysiów ze zrywki ( w Łodzi też się tak mówi min. oraz razówki i jednorazówki), lodów jeszcze absolutnie, pogoda nie sprzyja i trzeba do końca wykasłać choróbsko. Cóż no musimy sobie ufać, bo co to by były za związki??? Także spokojnie:tak:
Ewelinka nie denerwuj się dzidzia sobie fika w brzuszku, chroniona wodami płodowymi, więc o żadnych wrzątkach nie ma pojęcia, będzie miała piękne nóżki:-)nie wierzymy w gusła absolutnie!!!! my mamcie z XXI w nie wierzymy:no:
Cayra jejku basen, kocham wodę, no ale oczywiście chodzić niet teraz:wściekła/y:, też czytałam, ze jak najbardziej pływać na plecach już "w naszym stadium ciąży":tak:także zazdroszczę troszeczkU

A ja wczoraj wieczorem w łazienkce caaały brzuch oglądałam czy mam jakieś włosy na brzuchu, ale ja mam tylko jakiś meszek jasny mało widoczny :)
Dziś nigdzie nie wychodzę, leżę i się byczę, Adrian ma po szkole zrobić zakupy, dostał listę do rączki więc niech biega po halach, oczywiście wyciągnął przy okazji ode mnie na nowe jeansy wieć interesu na zakupach ja nie zrobić żadnego hi hi:tak:

Milusia i Kiniusia dajcie mały znak, ze oddychacie i macie się dobrze???? Hallo tu BB!!!

Ostatnia edycja:
Witam wszystkich !!!!!!!!!

Pogoda znow nie teges :((( wczorajjuz sie nie odezwalam bo wrocilam padnieta to bylam umowiona z kolezaka i poszlysmy sobie do cukierni na herbatke i pyszne ciasto- oczywiscie moj Pawel jak sie dowiedzial to rowniez sobie zamowil kawaleczek ciasta z dostawa do domu :) hehe, a dzis musze pojechac po wyniki mam nadzieje ze beda dobre. Wiecie co ostatnio tak mnie brodawki swedza ze mam wrazenie ze je zadrapie.

Madziujka - strasznie Ci współczuje , wiem co to znaczy , gdyz mnie tez zalalo ale
teraz wydaje mi sie ze jest znacznie gorzej przynajmiej to co widze w wiadomosciach- trzymaj sie kochana

ehtele - ok kobietko bede pisała wiekszymi mam nadzieje ze juz jest znacznie lepiej ???

Bombusia - :szok: tyle ciuszkow za taka kwote rewelacja :-)

:szok::szok::szok: Szok Czerwcówki już rodzą- jejku to nie dlugo nas czeka .... moja siora miala termin wczoraj ale niestety maly jeszcze niechce wyjsc ale czuje juz sie slabo i co drugi dzien mosi pojawiac sie w szpitalu

mala jak daje czadu tak daje a ja jestem najszczesliwsza pod sloncem :-):-);-)

Hejka :happy2:

Faktycznie na czerwcówkach już dwa słodkie dzidziolki :tak: Jeden 34tc a drugi 37tc.
No ale za tą lipcówkę to trzymamy kciukaski, bo to dopiero 31tc...

Hejka :happy2:

Faktycznie na czerwcówkach już dwa słodkie dzidziolki :tak: Jeden 34tc a drugi 37tc.
No ale za tą lipcówkę to trzymamy kciukaski, bo to dopiero 31tc...

a wiec lipcowka urodzila to trzeba trzymam kciuki aby wszuyko bylo ok....

a ja mialam dizs dziwaczny sen snila mi sie porodowka tylko ze lozka byly pietrowe wygladalo to jak jakis oboz i raptem wszytki zaczely rodzic a dom sie przewrocil do gory nogami rano jak wstalam to zaczela sie smiac a pawel na to ty to masz kosmiczne sny :happy2:

dzień dobry :)
ach nie ma to jak sąsiad budzi wiertłem w ścianie... dziecko kopem z półobrotu..a za oknem mleko, że bloku obok nie widać ...
siadam do pisania zaraz.
Co do rozpakowujących się...spokojnie. Trochę jeszcze przed nami. Pierwsze ruszą do boju nasze trójpaki jak sądzę:)
co do nadzienia naleśnikowego- to twaróg z jogurtem, cukrem waniliowym i pociętymi w kostkę brzoskwiniami :) bez wiejskiego.

M-F kciuki trzymamy
Nie mam pomysłu na obiad...cholibka...

Bogusiu, mało precyzyjnie napisałam, lipcówka nie urodziła... skurcze ma i leży na podtrzymaniu. Dzidziolek dostaje sterydy na płucka, ale jeszcze siedzi w brzuszku.

Fiuu z trójpakami to żadna reguła ;) Moja koleżanka np. "przenosiła" bliźniaki :D

Bogusia007 jeszcze nie urodziła:)
na razie dostaje sterydy i leży w szpitalu...

Black_Opal no to samo napisałysmy...:)

m-f22 powodzenia na wizycie:)))

Bombusia "a dej Ty mi spokój" z tym deszczem;-)

Fiuufiuu ja mam jeszcze leczo... ehh, tęskni mi się za Szczecinem... tam się urodziłam:tak:

Ostatnia edycja:
Bogusiu, mało precyzyjnie napisałam, lipcówka nie urodziła... skurcze ma i leży na podtrzymaniu. Dzidziolek dostaje sterydy na płucka, ale jeszcze siedzi w brzuszku.

Fiuu z trójpakami to żadna reguła ;) Moja koleżanka np. "przenosiła" bliźniaki :D

aha spoko - widocznie tez zle przeczytalam przyznam sie juz mi sie zrobilo goraco bo to ledwo 3 tyg roznicy odemnie uffffffffff

reklama
Witajcie :-) Ja tylko na chwilę, bo dziś mam zaplanowanych kilka obowiązków domowych do zrobienia...

Powiem wam, że tu u mnie na wsi nie ciekawie z tą wodą, tak obserwuje małą zazwyczaj rzeczkę, a teraz to płynie rzeka! I tak nie ciekawie się patrzy, jak jest tak blisko domu, ale mam nadzieję że będzie opadać, bo już wszyscy mają dość tej powodzi, tych opadów.

Życzę udanych wizyt :-) Ja idę w piątek.

Do góry