reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witajcie dziewczyny!

Mewa
no i jak rozmowa?? akurat czytałam Twój post za pięć trzecia, myślę, że już mogę kciuki puścić??;-):-D:-D

My właśnie też trochę zawaliliśmy nieodciągając tych glutów na początku:zawstydzona/y: Może by te infekcje skończyły się szybciej...

I też zaliczyliśmy mały spacerek - chociaż spacerowałam tylko ja a Jasiek się nosił na rękach mych:-) kurcze jemu ta zima w ogóle, ale w ogóle się nie podoba! Za to kupiliśmy fajną czapeczkę, bo z tej mu ucho co chwilę wystawało i dostał od pani w prezencie komplet dinozaurów:-):-)

Ale znowu mu z tego noska kapie przezroczysty katar...i ślini się bardzo, pewnie trochę zęby (już dwie czwórki mamy), a trochę ten migdał przeklęty...

teraz śpi a ja się raczę herbatką o smaku czerwonego wina z imbirem:-) i narobiłam kopytek i jem jak głupia - na obiad z bułką tartą i cukrem a przed chwilą z gulaszem:-):-D

Zdrówka życzę Waszym szkrabom, Adasiowi, Alusi, Nince, Oliwce, Jasiowi i Moni!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane baaardzo dziękujemy:):):) za gratulacje i w ogóle:):). Ja pół nocy nie spałam bo rozmyslałam co trzeba pozmienieac w mieszkaniu i juz plan mam:):)-wariatka jestem wiem:). tymczasem pieke pierniki w weekend 3 rodzaje pasztetów robie a na koniec piernik i jeszcze jedne ciasteczka. Roboty multum. Dobrze,ze generalne porzadki zrobiłam,wiec zostanie odkurzenie,zmycie podłog no i jakies lekkie kurze pozmywac z szafek itd.

Magda dzięki :) Adas rozrabiał w tle, wywalał zabawki z pudła na zabawki i wchodził do niego,ciężko mi sie było skoncetrować, zobaczymy czy zadzwonią zeby mnie do nastepnego etapu zaprosić

wogole jezeli chodzi o znalezienie pracy stałam sie fatalistką osatnimi czasy - wierze ze w koncu znajde jakąś, chyba juz wogole nie bede pisac czy mam jakies rozmowy, dam wam znac jak juz dostane konkretna oferte

Natt- ale powera masz! ja w 6 tyg to tylko spałam i na nic nie miałam siły, i to z jednym fasolkiem

Andariel - widze ze Ty juz prawie 17 tydzień, i co mdłości przeszły?

Mewa będzie dobrze! dajesz z siebie dużo, a jak wyjdzie, to się okaże; jak nie teraz, to za tydzień, jak nie za tydzień, to za miesiąc, ale w końcu znajdziesz fajna pracę!
taka niemoc Mewa, o jakiej piszesz, to mnie chwyciła po ukończeniu 7 t.c. A teraz mdłości w 99% już minęły (1% zostawiam na kminek), w sumie świetnie się czuję, zwłaszcza jak mogę spać z Ninką za dnia, bom śpioch niemiłosierny:) brzuch jeszcze nie przeszkadza, więc człowiek się rusza normalnie:) 20 XII wizyta u gina, obym nie usłyszała, że szyjka skrócona i mam nigdzie nie jechać!

Wyskoczyliśmy na spacer ale wózkiem i stwierdzam, ze sankami o niebo lepiej się jedzie ale obawialiśmy się, ze młoda uśnie i tak też się stało wiec zachaczyliśmy o moją mame, zjedliśmy obiad i niedawno wróciliśmy... no i jak wracaliśmy to ziiimmmnnnoooo u nas termometr pokazał -13:szok:

Mewa Zosia czasem podchodzi do choinki paluszkiem lekko dotyka bombke albo ptaszka ae to bardziej żeby jej powiedziec co to jest, no i oczywiście jak pytamy czyja jest choinka to "niuni:-) "

weszłam na momento, żeby Wam kochane zdrówka pożyczyć i szybkiego wyjścia z tych porządków jednych paskudnych!
ja to w czarnej nie powiem gdzie jestem, właśnie siadam do prezentów potem zmywanie i chyba sprasuję ostatnią partię.
Miałam kurze z górnych szafek ścierać, ale padam na dziops szczerze mówiąc.
sama jestem a młoda pół nocy spać mi nie dała.
do tego z rana w pociąg i do Ol do urologa leciałam, wróciłam po 14 zziębnięta,
zaraz musiałam młodą się zająć a to mama moja przyszła i tak teraz po kąpaniu ciężkiej i żertej Miśki
czuję się jak mops...wymęczona w 100 diabłów!
Natt Anadriel i Megaczka - ja mam wanienkę do oddania. Tylko jak tu ją kajby co dowieźć???
Uff, lecę poczytać Was kochane i mykam do pracy:) Buziaki!

wpadlam wam dobranoc powiedziec,padam na ryj
a z ala zamiast lepiej jest gorzej,ale jeszcze bronie sie przez zastrzykami
znowu biegunka i zaczeła wymiotowac i gorączkuje mi teraz ,a caly dzien było juz super
spokojnej nocki

never ja jeszcze mam wanienkę Ninkową (wciąż się w niej kąpie), więc dzięki:) a jak u lek. było - wsio ok?

Piwonia spokojnej nocy dla Ciebie i zdrowia dla Alusi - może rano będzie już dobrze!

mówię dobranoc, oświeciło mnie, że jutro piątek i rano nas M. do lek. ma zawieźć (a to oznacza, że muszę nieco wcześniej wstać);

Ostatnia edycja:
reklama
Piwonia a może lepiej iść do szpitala, te nasze maluzki przecież jeszcze takie kruche...

duzo zdrówka dla Alusi a dla ciebie siły

Mewa mi sie 2x wydawało że skopałam interview a raz że dobrze mi poszło i zgadnij które prace mi zaproponowano :-) także nie martw sie, może bedziesz mile zaskoczona?

dobranoc sierpnióweczki

Do góry