reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witajcie dziewczyny!

Mewa
no i jak rozmowa?? akurat czytałam Twój post za pięć trzecia, myślę, że już mogę kciuki puścić??;-):-D:-D

My właśnie też trochę zawaliliśmy nieodciągając tych glutów na początku:zawstydzona/y: Może by te infekcje skończyły się szybciej...

I też zaliczyliśmy mały spacerek - chociaż spacerowałam tylko ja a Jasiek się nosił na rękach mych:-) kurcze jemu ta zima w ogóle, ale w ogóle się nie podoba! Za to kupiliśmy fajną czapeczkę, bo z tej mu ucho co chwilę wystawało i dostał od pani w prezencie komplet dinozaurów:-):-)

Ale znowu mu z tego noska kapie przezroczysty katar...i ślini się bardzo, pewnie trochę zęby (już dwie czwórki mamy), a trochę ten migdał przeklęty...

teraz śpi a ja się raczę herbatką o smaku czerwonego wina z imbirem:-) i narobiłam kopytek i jem jak głupia - na obiad z bułką tartą i cukrem a przed chwilą z gulaszem:-):-D

Zdrówka życzę Waszym szkrabom, Adasiowi, Alusi, Nince, Oliwce, Jasiowi i Moni!!

Ostatnia edycja:
reklama
Kochane baaardzo dziękujemy:):):) za gratulacje i w ogóle:):). Ja pół nocy nie spałam bo rozmyslałam co trzeba pozmienieac w mieszkaniu i juz plan mam:):)-wariatka jestem wiem:). tymczasem pieke pierniki w weekend 3 rodzaje pasztetów robie a na koniec piernik i jeszcze jedne ciasteczka. Roboty multum. Dobrze,ze generalne porzadki zrobiłam,wiec zostanie odkurzenie,zmycie podłog no i jakies lekkie kurze pozmywac z szafek itd.

Magda dzięki :) Adas rozrabiał w tle, wywalał zabawki z pudła na zabawki i wchodził do niego,ciężko mi sie było skoncetrować, zobaczymy czy zadzwonią zeby mnie do nastepnego etapu zaprosić

wogole jezeli chodzi o znalezienie pracy stałam sie fatalistką osatnimi czasy - wierze ze w koncu znajde jakąś, chyba juz wogole nie bede pisac czy mam jakies rozmowy, dam wam znac jak juz dostane konkretna oferte

Natt- ale powera masz! ja w 6 tyg to tylko spałam i na nic nie miałam siły, i to z jednym fasolkiem

Andariel - widze ze Ty juz prawie 17 tydzień, i co mdłości przeszły?

Mewa będzie dobrze! dajesz z siebie dużo, a jak wyjdzie, to się okaże; jak nie teraz, to za tydzień, jak nie za tydzień, to za miesiąc, ale w końcu znajdziesz fajna pracę!
taka niemoc Mewa, o jakiej piszesz, to mnie chwyciła po ukończeniu 7 t.c. A teraz mdłości w 99% już minęły (1% zostawiam na kminek), w sumie świetnie się czuję, zwłaszcza jak mogę spać z Ninką za dnia, bom śpioch niemiłosierny:) brzuch jeszcze nie przeszkadza, więc człowiek się rusza normalnie:) 20 XII wizyta u gina, obym nie usłyszała, że szyjka skrócona i mam nigdzie nie jechać!

Wyskoczyliśmy na spacer ale wózkiem i stwierdzam, ze sankami o niebo lepiej się jedzie ale obawialiśmy się, ze młoda uśnie i tak też się stało wiec zachaczyliśmy o moją mame, zjedliśmy obiad i niedawno wróciliśmy... no i jak wracaliśmy to ziiimmmnnnoooo u nas termometr pokazał -13:szok:

Mewa Zosia czasem podchodzi do choinki paluszkiem lekko dotyka bombke albo ptaszka ae to bardziej żeby jej powiedziec co to jest, no i oczywiście jak pytamy czyja jest choinka to "niuni:-) "

weszłam na momento, żeby Wam kochane zdrówka pożyczyć i szybkiego wyjścia z tych porządków jednych paskudnych!
ja to w czarnej nie powiem gdzie jestem, właśnie siadam do prezentów potem zmywanie i chyba sprasuję ostatnią partię.
Miałam kurze z górnych szafek ścierać, ale padam na dziops szczerze mówiąc.
sama jestem a młoda pół nocy spać mi nie dała.
do tego z rana w pociąg i do Ol do urologa leciałam, wróciłam po 14 zziębnięta,
zaraz musiałam młodą się zająć a to mama moja przyszła i tak teraz po kąpaniu ciężkiej i żertej Miśki
czuję się jak mops...wymęczona w 100 diabłów!
Natt Anadriel i Megaczka - ja mam wanienkę do oddania. Tylko jak tu ją kajby co dowieźć???
Uff, lecę poczytać Was kochane i mykam do pracy:) Buziaki!

wpadlam wam dobranoc powiedziec,padam na ryj
a z ala zamiast lepiej jest gorzej,ale jeszcze bronie sie przez zastrzykami
znowu biegunka i zaczeła wymiotowac i gorączkuje mi teraz ,a caly dzien było juz super
spokojnej nocki

never ja jeszcze mam wanienkę Ninkową (wciąż się w niej kąpie), więc dzięki:) a jak u lek. było - wsio ok?

Piwonia spokojnej nocy dla Ciebie i zdrowia dla Alusi - może rano będzie już dobrze!

mówię dobranoc, oświeciło mnie, że jutro piątek i rano nas M. do lek. ma zawieźć (a to oznacza, że muszę nieco wcześniej wstać);

Ostatnia edycja:
reklama
Piwonia a może lepiej iść do szpitala, te nasze maluzki przecież jeszcze takie kruche...

duzo zdrówka dla Alusi a dla ciebie siły

Mewa mi sie 2x wydawało że skopałam interview a raz że dobrze mi poszło i zgadnij które prace mi zaproponowano :-) także nie martw sie, może bedziesz mile zaskoczona?

dobranoc sierpnióweczki

Do góry