reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny:-D
wczoraj super dzien... wiadomo jak to Oli z ekstytacji tak piszczala ze nawet papuga sie zaczela drzec razem z nia:-D:-D:-D:-D
zrobilam super fotki i nie potrafie ich na kompa wrzucic... szlag mnie trafi z tym kablem... musze chyba nowy kupic:-:)-:)-(
a tyle zdjec bablom narobilam i dupa:crazy::crazy:
SEMPE super ze malej przeszlo:-D:-D
AGUS gratki dla Franula.... bardzo sie z tego cisze:-D:-D:-D:-D
MALINKA zdrowka dla Tomusia:-D:-D:-D

a moja mam nowo nocna zabawe... ciagniecie mamy za wlosy:dry::dry::dry:
chodze nie wyspana... a mam je krotkie:dry::dry::dry:
moj meczy ze mam zapuscic... ale nie wiem jak to potem bedzie...w czepku bede spac:dry::dry::dry:

sprobuje jeszcze z tym kablem pokombinowac:dry:

reklama
hej,

Mika daj znać po lekarzu co na takie wyniki!

Mewa jak tam po chrzcinach????

Aga gratulacje dla Frania za super postępy!!

Moja Aluta "mama" to powiedziała dotychczas 2 razy:no: tata jest the best!!

Ach Maggie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.glitter-graphics.com]
URL]
[/url]

Efe kochana to dopiero jutro mam urodziny :-D ale dziękuję za wczasu :-D hihi :*

Dzień bry!
Aga gratki dla Franczeska!! zdolniacha kochany! :-)
Lecę poczytać dalej

Ostatnia edycja:
Bry :-)

witam z samego rana :-) najpierw byłam zła a teraz już mi przeszło... otóż mój aniołek M postanowił umyć drzwi balkonowe...cudna córeczka...mamusi pomaga... ale czemu do mycia okna uzywa powideł z rogalika????:no::angry::crazy::wściekła/y:

no ale... miała któraś z Was słodką szybę??? bo ja tak :-):-):-):-);-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

spadam... miłego dnia życze ;-)

hej, tylko na szybko zaglądam, mała mi stuka w klawiaturę; ostatnio- odkąd się nie karminy- przesypia całe noce i śpi nawet do 8! normalnie sielanka:) znów jej grzywka urosła, trzeba ciachnąć; i to by było na tyle....

reklama
ojej!.. 100lat mnie tu nie bylo! Nie wiem czy ktos mnie jseszcze pamieta. Mialam mnostwo spraw na glowie. Dorian ma juz roczek i duzy chlopak z niego, silny, radosny..CIMG3511.jpgCIMG3609.jpgCIMG3323.jpgCIMG2840.jpg

Dorianek juz zna mnostwo slowek, tj. mama, tata, baba, Nitka -to kot mojej mamy, otko- autko, koko -tak mowi na ptaki, oj duzo tego jest, ale wymienilam najczesciej uywane hehe. Bardzo dobrze tez rozumie czego nie wolno, ale jak to dziecko - przekorny jest. Wloski scinalam mu juz z 4x , rosna jak szalone. Pierwszy raz od urodzenia zachorowal mi, w piatek bylismy u lekarza i stwierdzil zapalenia oskrzeli. Przepisal inchalacje i z dnia na dzien jest coraz lepiej. Na szczescie! Zycze zdrowia wszystkim kochanym pociechom i ich mamusiom!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry