reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hej dziewczyny:-D
wczoraj super dzien... wiadomo jak to Oli z ekstytacji tak piszczala ze nawet papuga sie zaczela drzec razem z nia:-D:-D:-D:-D
zrobilam super fotki i nie potrafie ich na kompa wrzucic... szlag mnie trafi z tym kablem... musze chyba nowy kupic:-:)-:)-(
a tyle zdjec bablom narobilam i dupa:crazy::crazy:
SEMPE super ze malej przeszlo:-D:-D
AGUS gratki dla Franula.... bardzo sie z tego cisze:-D:-D:-D:-D
MALINKA zdrowka dla Tomusia:-D:-D:-D

a moja mam nowo nocna zabawe... ciagniecie mamy za wlosy:dry::dry::dry:
chodze nie wyspana... a mam je krotkie:dry::dry::dry:
moj meczy ze mam zapuscic... ale nie wiem jak to potem bedzie...w czepku bede spac:dry::dry::dry:

sprobuje jeszcze z tym kablem pokombinowac:dry:

reklama
hej,

Mika daj znać po lekarzu co na takie wyniki!

Mewa jak tam po chrzcinach????

Aga gratulacje dla Frania za super postępy!!

Moja Aluta "mama" to powiedziała dotychczas 2 razy:no: tata jest the best!!

Ach Maggie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://www.glitter-graphics.com]
URL]
[/url]

Efe kochana to dopiero jutro mam urodziny :-D ale dziękuję za wczasu :-D hihi :*

Dzień bry!
Aga gratki dla Franczeska!! zdolniacha kochany! :-)
Lecę poczytać dalej

Ostatnia edycja:
Bry :-)

witam z samego rana :-) najpierw byłam zła a teraz już mi przeszło... otóż mój aniołek M postanowił umyć drzwi balkonowe...cudna córeczka...mamusi pomaga... ale czemu do mycia okna uzywa powideł z rogalika????:no::angry::crazy::wściekła/y:

no ale... miała któraś z Was słodką szybę??? bo ja tak :-):-):-):-);-);-);-);-):-D:-D:-D:-D

spadam... miłego dnia życze ;-)

hej, tylko na szybko zaglądam, mała mi stuka w klawiaturę; ostatnio- odkąd się nie karminy- przesypia całe noce i śpi nawet do 8! normalnie sielanka:) znów jej grzywka urosła, trzeba ciachnąć; i to by było na tyle....

reklama
ojej!.. 100lat mnie tu nie bylo! Nie wiem czy ktos mnie jseszcze pamieta. Mialam mnostwo spraw na glowie. Dorian ma juz roczek i duzy chlopak z niego, silny, radosny..CIMG3511.jpgCIMG3609.jpgCIMG3323.jpgCIMG2840.jpg

Dorianek juz zna mnostwo slowek, tj. mama, tata, baba, Nitka -to kot mojej mamy, otko- autko, koko -tak mowi na ptaki, oj duzo tego jest, ale wymienilam najczesciej uywane hehe. Bardzo dobrze tez rozumie czego nie wolno, ale jak to dziecko - przekorny jest. Wloski scinalam mu juz z 4x , rosna jak szalone. Pierwszy raz od urodzenia zachorowal mi, w piatek bylismy u lekarza i stwierdzil zapalenia oskrzeli. Przepisal inchalacje i z dnia na dzien jest coraz lepiej. Na szczescie! Zycze zdrowia wszystkim kochanym pociechom i ich mamusiom!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry