reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Moze my taki teledysk nagramy? Myslę ze biustami wymieciemy te małolaty..:tak::tak:
Tylko skad my takiego prawdziwego mężczyznę weźmiemy?
Tutti Frutti...zakochałam sie w nim...:zawstydzona/y::-) (stary mnie zaraz z domu pogoni)

reklama
Dziewczyny a jak już tak polecacie pralki to może wiecie jaka jest tania w eksploatacji drukarki wielofunkcyjne, oczywiście tłuszowe, bo na tych stronach dostaję już świra, ciężko znaleźć konkretne opinie.

Jezu..jakie tłuszczowe???? nie znam takich...

My mamy HPdeskjet 990 cxi. Zabytek muzealny już pewnie ale niezniszczalna i b tania w eksploatacji

Never, b podobna kupiliśmy, ino nie "for jeans" a "for Kids":)
Bylaś dziś o poranku inspiracja mą..tutti frutti..;-)

Malinko, taki syficzny wirusowo-bakteryjny okres:( Zdrówka dla Tomusia.

Deli, odzywaj się częsciej..

hello,
ogłaszam ze CRP Angelinki to 5!!! czyli idealne! zdjęli jej wenflon i jak zwykle przy tym płakała, ech 5 razy miała zmieniany bo ciagle się zatykal.
teraz się borykamy z lekkim kaszlem ale moze to być efekt podrażnienia krtani przez krzyki.

Alicja tak jak niektóre sierpniowe dziaciaczki tez ostatnio wtaje przed kurami:szok: piętek 5.50 sobota 5.20:no::no: dzis o 8.40 więc nie wiem co się z nią dzieje.
Czajnika nadal nie kupiłam bo ciągle mi cos nie pasuje w danym modelu.

MIka Malinka nie martwcie się na zapas pociechami, będzie dobrze bo musi być!!!! Moja Angelinka wyzdrowiała:-)

Pozdrawiam wszystkie kobietki

Aga, to nowa technika drukowania, wlewasz tłuszcz do drukarki i wychodza ci wszystkie kolory tęczy :-D:tak:
Sempe to już do przodu, ale bidulka się namęczyła, a welfronu nikt nie lubi mieć zdejmowanego. ucałuj ja od ciotki.
Zdrówka dla Tomcia.
Efe, jak tam Gabi?
A my wczoraj się pożarliśmy z M, bo mi się upił i wyprawiał głupie rzeczy, ale dzisiaj nas zabrał na przejażdzkę i spacer po malowniczym parku krajobrazowym, więc mu trochę wybaczyłam.
Mamy ładne fotki, ale kabelka cały czas nie mam, a juz czekam 2 tydzień na przesyłkę.

reklama
Sempe, super!!!:)

Dziewczynki, a Franuś powiedział dziś "tata".. po prostu rozkłada mnie na lopatki ten mój mały szkrab..
normalnie leżał w łóżeczku, do spania nocnego (tata usypia najczęściej, tzn jak jest w domu), R zszedł na dół po coś i słyszę: "tata, tata, tata".. myslałam, że się popłaczę..

Do góry