reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hejka:-D
my juz po obiadku... dzis szybko spagetti:-D:-D:-D
a glowa boli... masakra:baffled::baffled::baffled:
dawno mnie juz nie bolala...az mi niedobrze:baffled::baffled::baffled:

witaj Mamusiaberlin... no rzeczywiscie dlugo Cie nie bylo:-D
a synus przeslodki...a te wloski super... uwielbiam blondynkow:-D:-D:-D:-D

a tak poza tym ja dzis w domu... moj moze sie wybierze z nimi na dwor... jak wroci z miasta:-D:-D
ja mam dzis dzien lenia... a jutro krzywa:baffled:
musze o 7 wyjechac:dry::dry::dry:
a tak mi sie chce tam potem kiblowac... ale dobra strona to odwiedze babcie:-D:-D:-D:-D
jak wroce dam znac co mi powiedza:-D:-D:-D

reklama
Hejka!
Deli super ze sie pojawiłas!!Ucałuj Oli!!!
Aga fajna ta piosenka hihi no i GRATULACJE dla zdolnego frania za "tata" :-D
Miranda ehh alkohol jest tylko dla mądrych ludzi przykro mi że musiałaś się z nim przez to męczyć,no ale fajnie że Wam to wynagrodził!!I czekamy na fotki!
SEmpe super że z już Andzelika dochodzi do siebie!!!
Hihi Rubi ja miałam od czekolady lustro:tak:
Witam nową-stara mame!!Słodkiego masz synka!!

My dziś u lekarza byliśmy-ale to na innem watku.Potem byłam po kapcioszki dla małego i ma takie niedzwiedzie na nogach smiesznie to wyglada.
Mój ma dziś wolne i tak sobie siedzimy!Pogoda jest piękna!!Nic tylko spacerowac ale my jeszcze nie możemy :-(

Hejka
Wreszcie mam chwilke by napisać. Dzięki za wsparcie.... lekarz stwierdził po wynikach że to alergia, i zapisał nam ketotifen :sorry2: mam przyjść jak skoncze opakowanie i zobaczymy co dalej... mam mieszane uczucia ale cóż lekarzem ja nie jestem...

SEmpe super że córeczka już zdrowieje.
Aga to tuti frutti wymiata, niezły men z wąsikiem.... Gratki dla Franula za nowe osiagnięcia :-D
Rubi to miałaś słodką szybke... Karolinka to woli zmywać językiem ufff:szok:

Mąz przyjechał aż na 2 dni i wieczorem już mi zmyka.... ech co za czasy...
a dziś w sklepie doznałam szoku, cebula po 3,30 :szok::szok::szok::szok: chyba odzywają sie ceny po powodzi...:baffled:

miłego wieczorka ide luknąc na T:tak:

aaa Malinka pokaz te kapcioszki :) muszą rewelacyjnie wyglądać :)

Hejka
Wreszcie mam chwilke by napisać. Dzięki za wsparcie.... lekarz stwierdził po wynikach że to alergia, i zapisał nam ketotifen :sorry2: mam przyjść jak skoncze opakowanie i zobaczymy co dalej... mam mieszane uczucia ale cóż lekarzem ja nie jestem...

SEmpe super że córeczka już zdrowieje.
Aga to tuti frutti wymiata, niezły men z wąsikiem.... Gratki dla Franula za nowe osiagnięcia :-D
Rubi to miałaś słodką szybke... Karolinka to woli zmywać językiem ufff:szok:

Mąz przyjechał aż na 2 dni i wieczorem już mi zmyka.... ech co za czasy...
a dziś w sklepie doznałam szoku, cebula po 3,30 :szok::szok::szok::szok: chyba odzywają sie ceny po powodzi...:baffled:

miłego wieczorka ide luknąc na T:tak:

aaa Malinka pokaz te kapcioszki :) muszą rewelacyjnie wyglądać :)

Mika - kupiłaś ten ketotifen?? Bo ja mam jeszcze po Mani. Sprawdzę, czy ważny:)

Ja już tylko dobranoc powiem.
U nas po staremu. Nawet drzemki już normalnie.
Pani doktor stwierdziła na kontroli, że płucka, oskrzela i gardło czyste. Dziecię zdrowe.
Ufff więcej do innych dzieci nie chodzimy. Na razie. trzeba odsapnąć.
Dajecie swoim maluchom coś na wzmocnienie? Ona kazała mi dawać jogurty i VibovitJunior kupić w aptece. :confused:
Już połowę zapomniałam co miałam napisać:( Ech skleroza. Chodzi mi dziś net jak krew z nosa.

Junior? a to nie od 3 lat jest?

Chyba witam dopiero nawet nie wiem czy pisałam dzis. Sporo roboty dzis miałam a i dzieci absorbujące piszczace. Oba maluchy maja katar i ajkies takie marudne. A Miłosz wcale spac sie nie wybiera, lezy w łozeczku ale czy zasnie to nie wiem. Spal w dzien 3 godz to teraz problem

Mika co za ulga ze to nic takiego, z alergia da sie zyć, tylko na co ta alergia?

No Malinka pokaz kapcioszki pokaż.I zmien lekarke koniecznie!!

Całuje wszystkich i lece na M

Cześć.
Podobnie jak Kasia, nie wiem czy już pisałam. Podczytuję cały dzień, a że pogoda ładna to większość czasu spacerowałyśmy sobie.
Mika zdrówka dla córuchny, to samo dla Tomusia Malinkowego.
I lecę już spać, bo kompa trza zwolnić.
Do jutra.

Mika, no włąśnie, co to za alergia? bez testów.. dziwne..
Mam 2 alergików w domu i nigdy nie mieli stwoerdzxonych alergii na podstawie morfologii.. Cuda panie..

reklama
Aga ;-) ja w temacie alrgii a bardziej astmy... czy kaszel niedajacy sie spędzic antybiotykiem, powracający w pażdzierniku od 3 sezonów a kończący się w okolicach kwietnia to astma albo alergia wziewna??? a jak wziewna to na co???
kwiatów w domu nie ma... pierzyn tez... a Jasiek co pazdziernik kaszle tak ze az wymiotuje :-( osłuchowo zwykle czysto ale dusi sie biedactwo :-(

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry