reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Witam,
Jasiu wszystkiego najlepszego! Duzo zdrówka i uśmiechu!

u nas też dziś już troszkę lepiej z pogodą, przynajmniej nie pada, wiec spokojnie możemy wyjść na pocztę wysłać Franulkowa paczuszkę:-)
My też w bloku mieszkamy wiec na sezon grzewczy przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać, choc też wiem co to znaczy palenie w piecu bo i moi rodzice muszą palić i teściowie też. Teść to ma kupe drzewa i jeszcze chyba węgla troche a mój tata to oczywista nic nie ma, no ale ma przynajmniej 2-gi piec, gazowy. Choć teraz to nie wyobrażam sobie, żeby zwoził drzewo i węgiel bo po 1 rozpoczęli budowę (powiększają punkt handlowy przed domem) i tak jest sajgon a po 2 nie bardzo ma gdzie to układać .
No i mogłaby już tak teraz nie padać bo przez te 2 deszczowe dni to robotnicy nie robili i stanęło na fundamencie a do ślubu już niedaleko...ehhh

reklama
Rubi, dzielna ta Twoja Monia, charakter po mamie ;-) da se radę w życiu kobita.
Co du burdla po wymianie okien współczuję, u nas w tamtym rocku wymieniali i mimo folii kurzu było że hej bo wiatr zrobił swoje...
Magda faktycznie stare okna wydzierają ciepło, ja widzę jaka zmiana jest po wymianie no i powiem tak: ciepło cieplej cieplutko ;-) oczywiście jak się nahajcuje w piecu :-D
No i mi się maaarzy "ogrzewanie miastowe" ;-) a tu do pieca trza rano w zimną zimę gonić... No ale nie narzekać, nie nakrzekać, węgla mamy ponad 3 tony to i zima niestraszna.

Kurna a ja @ dziś dostałam, znów tydzień za wcześnie ;-( chlip chlip, i zaś do gina dzwonić i przestawiać wizytację.

Ostatnia edycja:
ja juz poprasowalam nasze kreacje na wesele:)
wiekszosc roboty za mna:)
obiad zrobiony...dzisiaj musze pannie mlodej naklejki na paznokcie znalesc... musi ladnie wygladac:)
a najwazniejsze nie bedzie miala szyny na slubie.. wiec rekawiczke ubierze:)))))))))))

Hej!!
JASIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDRÓWKA I USMIECHU!!!!!!!!!!
Rubi ciesze sie ze Monika dzielnie zniosła pierwszy dzień w przedszkolu!I tak już zostanie!:-)
Ach i Rubi współczuje Ci tego bałaganu no nie dziwie się że wściekła jesteś ja bym ubiła!!!!!!!
Magda nie martw się Julcia się przyzwyczai!
Andariel u nas ze spaniem identycznie zje zasnie i odkładam do łóżeczka ale jak potem się budzi znowu na jedzenie to laduje już u nas w łóżku czasem mi przeszkadza bo się straszliwie rozwala:baffled:
My też mamy piec i trzeba palić ale jak narazie to nie ma czym....a i jeszcze czeka nas wymiena 1 grzejnika bo nie grzeje dobrze pokoju a teraz tam spimy więc musi być cieplej....
Basiu ja chce fotke zobaczyć Cie w nowej fryzurce!!!

No i miałam wczoraj wymrazanke nie było tak źle nic nie boli za 2 miesiace na kontrole i cytologie musze zrobić!
Mały mi buszuje burdelik w pokoju koszmarny mam!!!!Ide sprzątać!

witam
jaki mam spokój w chacie, chłopcy do szkoły Angelina do przedszkola, Mała zasnęla. Na 12ide na pazurki a po południu na zebranie do liceum:szok: wiem ze kase na wycieczke integracyjną bądą zbierać.. tyle kasy juz wydałam a tu jeszcze to!!!!

wczoraj latałam cały dzien po miescie by kupić Alucie sukienke i dodatki na chrzciny, dzieki dziewczyny za info o imieniu, jutro mamy nauki wiec księdzu czarno na białym pokaże ze Alicja święte imie!!!!

mama jak we wtorek wpadla to została do dzis i dobrze bo tyle spraw pozałatwiałam!! nawet w kinie z mężulkiem bylimy na "ja don giovanni" jak ktos lubi opere i muzyke poważną to polecam:tak:Opowiada historię Don Juana który zdobywa kolejne kobiety, a następnie porzuca je.:-)

to tyle wracam do obowiązków!!!

Zyczenia roczkowe dla Jasia!!!!!!!

Najlepsze życzenia dla Jasiulka.
My wstałyśmy dziś o 9 rano!!! Szok!!!
I od rana szajba na całego!!!
Muszę pomidorówkę małej ugotować, pogoda mi w tym nie pomaga, bo smęci, pranie nie schnie!!!
Dobra - koniec narzekania, trza się do roboty brać:)

heh Natt nie pocieszasz mnie...:-(;-)
Ale już zapowiedziałam mężowi że jak będzie tak tragicznie to Julę wypiszę z przedszkola i będzie po kłopocie:blink:
Ale jestem dobrej myśli, mówi że pójdzie jutro do przedszkola ale i tak będzie płakać
:-D:-D I dziś się bawiła w przedszkole i misie wyglądały na zadowolone więc chyba jest ok:sorry2::sorry2:
oj jak to będzie jak dzieciaki będą się chciały z domu wyprowadzić.....:-p
Madziu, ale wiesz to nie jest reguła. Są i takie dzieciaczki,ktore wchodza do przedszkola i wyjsc juz nie chca.

Ahhhh. Najlepsze życzonka dla Jasieńka:)

O! A teraz się witam ze wszystkimi:)

Coś sie dziwnie czuje,ni to alergia ni przeziębienie...Podwyższona temp,od poniedziałku,ale tak najwyższa to 37,wiec...Moze w ciąży jestem. Jest to prawdopodobne w sumie...ale na pewno nie. Na test za wcześnie wiec nie bede sie sama nakręcała...poczekamy zobaczymy:)!

Buźki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• Zdjęcie041.jpg
    Zdjęcie041.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
Do góry