reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Witam,
Zofia rzuciła moim laptopem i go uszkodziła a ja byłam odcięta od świata....i to jeszcze w taką pogodę deszczową!, no ale pojechałam dziś do sklepu i się okazało, że to tylko ładowarka więc musiałam kupić nową(75zł) a z miesiac temu dopiero kupowałam(!) choc z 2 strony to dzięki bogu, ze tylko ładowarka bo jakbym musiała całe gniazdo to pewnie i koszt większy...ehhh.dzieci.

Lece poczytać co tam naskrobałyście:-) bo akurat młoda śpi to mam chwilkę:-)

Ja też dzisiaj pierwszy dzień w szkole miałam. Tylko że teraz po drugiej stronie barykady stoję - jako nauczyciel... Nie wiem tylko kto miał większą tremę ja czy uczniowie ;)

Ale poszło nie źle. Jutro już lekcje - byle przetrwać początek później już się jakoś poukładam :)

Pozdrowionka dla wszystkich ;)

No proszę się pochwalić zdjęciami a nie tak pisać o nich!

Ja zapomniałabym o tym szczepieniu po roczku gdyby nie wy. Jaką ja mam sklerozę?

ja na szczęście mam wpisane w książeczkę,że mamy przyjść,ale ja moze dopiero w przyszłym tygodniu sie na spokojnie wybiorę i tylko bede szczepić na odre,świnkę i różyczkę

Ja też dzisiaj pierwszy dzień w szkole miałam. Tylko że teraz po drugiej stronie barykady stoję - jako nauczyciel... Nie wiem tylko kto miał większą tremę ja czy uczniowie ;)

Ale poszło nie źle. Jutro już lekcje - byle przetrwać początek później już się jakoś poukładam :)

Pozdrowionka dla wszystkich ;)
a czego uczysz jesli wolno wiedzieć??

Też jestem Zylcia ciekawa! Belferek nasz sierpniowy;)

Wpadłam dobranoc powiedzieć, bo idę jakiś filmik z moim obejrzeć. Niech mi tylko dziecię zaśnie. Buziole

zylcia, to twoja Hania do żłobka chodzi? :sorry2: czy coś przeoczyłam? i ponawiam pytanie dziewczyn :tak:
ciekawa jak tam rubi i deli po 1-szym dniu pracy, a dzieciaczki po 1-szej tak długiej rozłące?

Majka już śpi, więc mogę spokojnie polatać po necie :-D
dziewczyny macie może jakieś sprawdzone noclegi w Zakopanem? bo może nam się uda wyskoczyć na weekend w październiku ;-)
dobrej nocki życzę :-)

heh Natt nie pocieszasz mnie...:-(;-)
Ale już zapowiedziałam mężowi że jak będzie tak tragicznie to Julę wypiszę z przedszkola i będzie po kłopocie:blink:
Ale jestem dobrej myśli, mówi że pójdzie jutro do przedszkola ale i tak będzie płakać
:-D:-D I dziś się bawiła w przedszkole i misie wyglądały na zadowolone więc chyba jest ok:sorry2::sorry2:
oj jak to będzie jak dzieciaki będą się chciały z domu wyprowadzić.....:-p

dziewczyny teść jutro ma operację płuca - poproszę o modlitwę w jego intencji a niemodlących o trzymanie kciuków...

Rubi - współuczuję bardzo i czekam niecierpliwie na wieści od Ciebie!!!!

Magda - nie przejmuj się - przedszzkole tylko na dobre jej wyjdzie - dzieci chodzące do przedszkola lepiej się rozwijają ale też ważne oczywiscie by nie siedzieć w tym przedszkolu cały dzień ale tez z rodzicami czas spędzać po poludniu:) ja Karola najpierw zabierałam o 12 po obiedzie od razu, potem o 14 - i to było na niego te 6 h wystarczająco, nie wyobrazam sobie tak całe dnie...
ale rozumiem Cie bo ja tam poryczałam sie rok temu jak Karol szedl...u nas był płacz przez tydzień ale tylko rano bo potem zaraz jak ja znikałam to ładnie sie bawił, potem był chory i jeszcze pare dni po chorobie płącz...a potem już ok (pomijając scysje o poranne wstawanie bo to nie jest Karola mocna strona)
a dziś leciał do przedszkola biegiem - po 2 mcach przerwy - nie mógł się doczekac!!! Julka na pewno świetnie sobie poradzi

ja tez bardzo bym chciała zobaczyć zdjecia Ninki i Natalki:)!!!

Ostatnia edycja:
witm w czwartek
i zostałam z Alusią sama,młoda jeszcze śpi a ja chodze z kąta w kąt,musze sie znów przyzwyczic ze bedziemy same

i zyczenia urodzinowe dla JASIA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO

reklama
Jasiu najlepszego!!!!!!!!!!!!!!!!!

Witam. Oczy na zapałki kiedy te dzieci zaczna troche dłuzej spać. Miłosz wstał o wpół siódmej i życzył sobie zeby wyjśc z łóżeczka:(

Iwona ty jak ty ale Alusi nie bedzie smutno ze została sama? Pamietam jak Kuba poszedł do zerówki a Mateusz został sam to sknerczał mi zawsze do południa póki nie wrócił KUba. Tesknił za nim.
Od rana mam dobry humor na aukcjach przez noc sprzedały sie rzeczy za 55zł:)Dominisia apropos masz PW.
W ogóle powiem wam ze ładnie idzie dzieki tylu ludziom którzy sie w to zaangazowali:)

Miłego dnia

Do góry