reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Witam,
Jasiu wszystkiego najlepszego! Duzo zdrówka i uśmiechu!

u nas też dziś już troszkę lepiej z pogodą, przynajmniej nie pada, wiec spokojnie możemy wyjść na pocztę wysłać Franulkowa paczuszkę:-)
My też w bloku mieszkamy wiec na sezon grzewczy przyjdzie nam jeszcze trochę poczekać, choc też wiem co to znaczy palenie w piecu bo i moi rodzice muszą palić i teściowie też. Teść to ma kupe drzewa i jeszcze chyba węgla troche a mój tata to oczywista nic nie ma, no ale ma przynajmniej 2-gi piec, gazowy. Choć teraz to nie wyobrażam sobie, żeby zwoził drzewo i węgiel bo po 1 rozpoczęli budowę (powiększają punkt handlowy przed domem) i tak jest sajgon a po 2 nie bardzo ma gdzie to układać .
No i mogłaby już tak teraz nie padać bo przez te 2 deszczowe dni to robotnicy nie robili i stanęło na fundamencie a do ślubu już niedaleko...ehhh

reklama
Rubi, dzielna ta Twoja Monia, charakter po mamie ;-) da se radę w życiu kobita.
Co du burdla po wymianie okien współczuję, u nas w tamtym rocku wymieniali i mimo folii kurzu było że hej bo wiatr zrobił swoje...
Magda faktycznie stare okna wydzierają ciepło, ja widzę jaka zmiana jest po wymianie no i powiem tak: ciepło cieplej cieplutko ;-) oczywiście jak się nahajcuje w piecu :-D
No i mi się maaarzy "ogrzewanie miastowe" ;-) a tu do pieca trza rano w zimną zimę gonić... No ale nie narzekać, nie nakrzekać, węgla mamy ponad 3 tony to i zima niestraszna.

Kurna a ja @ dziś dostałam, znów tydzień za wcześnie ;-( chlip chlip, i zaś do gina dzwonić i przestawiać wizytację.

Ostatnia edycja:
ja juz poprasowalam nasze kreacje na wesele:)
wiekszosc roboty za mna:)
obiad zrobiony...dzisiaj musze pannie mlodej naklejki na paznokcie znalesc... musi ladnie wygladac:)
a najwazniejsze nie bedzie miala szyny na slubie.. wiec rekawiczke ubierze:)))))))))))

Hej!!
JASIU WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DUZO ZDRÓWKA I USMIECHU!!!!!!!!!!
Rubi ciesze sie ze Monika dzielnie zniosła pierwszy dzień w przedszkolu!I tak już zostanie!:-)
Ach i Rubi współczuje Ci tego bałaganu no nie dziwie się że wściekła jesteś ja bym ubiła!!!!!!!
Magda nie martw się Julcia się przyzwyczai!
Andariel u nas ze spaniem identycznie zje zasnie i odkładam do łóżeczka ale jak potem się budzi znowu na jedzenie to laduje już u nas w łóżku czasem mi przeszkadza bo się straszliwie rozwala:baffled:
My też mamy piec i trzeba palić ale jak narazie to nie ma czym....a i jeszcze czeka nas wymiena 1 grzejnika bo nie grzeje dobrze pokoju a teraz tam spimy więc musi być cieplej....
Basiu ja chce fotke zobaczyć Cie w nowej fryzurce!!!

No i miałam wczoraj wymrazanke nie było tak źle nic nie boli za 2 miesiace na kontrole i cytologie musze zrobić!
Mały mi buszuje burdelik w pokoju koszmarny mam!!!!Ide sprzątać!

witam
jaki mam spokój w chacie, chłopcy do szkoły Angelina do przedszkola, Mała zasnęla. Na 12ide na pazurki a po południu na zebranie do liceum:szok: wiem ze kase na wycieczke integracyjną bądą zbierać.. tyle kasy juz wydałam a tu jeszcze to!!!!

wczoraj latałam cały dzien po miescie by kupić Alucie sukienke i dodatki na chrzciny, dzieki dziewczyny za info o imieniu, jutro mamy nauki wiec księdzu czarno na białym pokaże ze Alicja święte imie!!!!

mama jak we wtorek wpadla to została do dzis i dobrze bo tyle spraw pozałatwiałam!! nawet w kinie z mężulkiem bylimy na "ja don giovanni" jak ktos lubi opere i muzyke poważną to polecam:tak:Opowiada historię Don Juana który zdobywa kolejne kobiety, a następnie porzuca je.:-)

to tyle wracam do obowiązków!!!

Zyczenia roczkowe dla Jasia!!!!!!!

Najlepsze życzenia dla Jasiulka.
My wstałyśmy dziś o 9 rano!!! Szok!!!
I od rana szajba na całego!!!
Muszę pomidorówkę małej ugotować, pogoda mi w tym nie pomaga, bo smęci, pranie nie schnie!!!
Dobra - koniec narzekania, trza się do roboty brać:)

heh Natt nie pocieszasz mnie...:-(;-)
Ale już zapowiedziałam mężowi że jak będzie tak tragicznie to Julę wypiszę z przedszkola i będzie po kłopocie:blink:
Ale jestem dobrej myśli, mówi że pójdzie jutro do przedszkola ale i tak będzie płakać
:-D:-D I dziś się bawiła w przedszkole i misie wyglądały na zadowolone więc chyba jest ok:sorry2::sorry2:
oj jak to będzie jak dzieciaki będą się chciały z domu wyprowadzić.....:-p
Madziu, ale wiesz to nie jest reguła. Są i takie dzieciaczki,ktore wchodza do przedszkola i wyjsc juz nie chca.

Ahhhh. Najlepsze życzonka dla Jasieńka:)

O! A teraz się witam ze wszystkimi:)

Coś sie dziwnie czuje,ni to alergia ni przeziębienie...Podwyższona temp,od poniedziałku,ale tak najwyższa to 37,wiec...Moze w ciąży jestem. Jest to prawdopodobne w sumie...ale na pewno nie. Na test za wcześnie wiec nie bede sie sama nakręcała...poczekamy zobaczymy:)!

Buźki dla wszystkich

Ostatnia edycja:
reklama

Załączniki

• Zdjęcie041.jpg
    Zdjęcie041.jpg
    13,5 KB · Wyświetleń: 52
Ostatnia edycja:
Do góry