reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Andariel- no właśnie jeszcze nie chce ;-)

Miranda- przykre to co piszesz o Polsce, ja nie miałam większych oczekiwań i musze powiedziec ze mi sie narazie prawie wszystko podoba, a najważniejsze ze ludzie uprzejmi i mili ale moze to efekt Adasia :-)

nie no uciekam na pracuj.pl bo jak tak bede tu zagladac to w zyciu cv nie wysle...
a przeciez zaraz dr House

kolorowych dziewczyny

reklama
Jasiu sto lat, zdrówka, radości i miłości!!!

Madzia musisz się uzbroić w cierpliwość - i dać czas i Julii i sobie na przyzwyczajenie się do przedszkola:) ale normalne że się tak czujesz- rok temu też to przerabiałam...

Rubi - dzielna Monia!!! trzymam kciuki oby dalej też było dobrze...a za brak folii to bym też ubiła;)

Basia- super fryzurka

Natt- trzymam kciuki - myslę ze to to :) i jakoś mi tak do Ciebie druga dziewczynka pasuje...

Bartek mój też maminsynek cycusiowy zwłaszcza jak do pracy po ponad miesięcznym urlopie wróciłam, jak wracam do domu to tylko na mnie wisi, a z nami w łżku od ok 4 tradycyjnie, nie przeszkadza mi to:)
i wtedy najlepiej tak jak Mewa napisała jakby cycuś cały czas na wierzchu pod nosem coby sobie co i rusz można było pociągnąć...

Ostatnia edycja:
najlepsze życzonka urodzinowe dla Alusi, Maciusia, Gabi i Jasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! rośnijcie zdrowo Słoneczka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-)

Rubi super że Monia tak sobie dobrze radzi w żłobku, mam nadzieję że ty jesteś równie dzielna w pracy co córa ;-). Bałaganu po wymianie okien współczuje :baffled:

Basia śliczna fryzurka!!!!!!!!!

Natt to trzymam kciuki :-)

mało czasu mam na kompa ostatnio bo pogoda dopisuje i chodzimy codziennie na plac zabaw i pograć w tenisa. A jeszcze w domu tyle do zrobienia wieczorami!

jednak często o was myślę i pozdrawiam wszystkie cieplutko :-)

Hello z rana:-)
znowu słońce z deszczem - dziwna ta pogoda ostatnio:baffled:
a zimnica straszna! tylko +8 rano było
kurde może któraś przyjdzie za mnie posprzątać? jutro przyjeżdżają goście a ja jeszcze w lesie totalnym:crazy:

Joł dziewczynki ;-)
Niewyspanam bo @ i MArcel mi w nocy spać nie dali... ;-)
Teraz kawa.
Mewa powodzenia w poszukiwaniu, no i właśnie miałam kiedyś już pisać jak się czujesz po powrocie do kraju w sensie czy Cię nie wkurzają ludzie itp. bo kto znajomy wraca choćby na chwilę to od razu mówi że nie wyobraża sobie znów tu żyć... że ludzie niemili, nieuprzejmi, patrzą wilkiem...no i zarobki itp. W sumie to się nie dziwię, ja tu ciągle mieszkam i też tak myślę...
Basia, fryzurka eliganca, ładnie wyglądasz, owocnego poszukiwania dentysty.
Coś jeszcze miałam ale zapomniałam...
Idę do Cyśka się bawić

witam:-)

u nas za oknem słonce w pełni ale tylko 10stopni:no: nic mi się nie chce, dopije kawe i przejde się z Alicją na spacer, dzis wieczorem nauki przed chrztem mamy na 20.15 muszę do tego czasu uśpić dziewczyny chłopcy z nimi zostaną mam nadzieje ze się uda!!

baska wpółczuje poszukiwań dentysty, nieciekawie masz ale trzymam kciuki ze się uda i będziesz ładnie wyglądać.

Hej
Basiu współczuje jeszcze przed sama impreza obys szybko zrobiła z tym porzadek ałć to musi bolec! Fryzurka sliczna, nie moge sie doczekac fotek ciebie w tej sukience która pokazywałas, bedzie gwiazda zaraz po pannie młodej heheh

Efe tez szukam chetnego do sprzatania w nedziele wraca mój mąz pedancik trzeba wysprzatac na błysk:-(

Pozdrowienia od Agnieszki cały czas z Franiem na badaniach dzis trzymajcie kciuki wyjatkowo mocno bo lekarze podejrzewaja jednak ten podsluzówkowy rozszczep podniebienia maja konsultacje z chirurgiem i sie okaże czy potrzebna jest operacja oby nie:(

Wiecie ze sprzedało sie 80 cegielek po 5zl? A dzis pani kupiła komlet bizuterii za 70zł i oddała ja na dalsza licytacje. Piekna sprawa!!

Śliczna pogoda dzis trzeba korzystać

Miłego dnia:)

witam
ja juz po zakupach i zaraz biore sie za pieczenie ciast:murzynka,serowca i ciasta z prince polo
dzieci w szkole młodsza własnie odstawiłysmy z Alą
a wracaja dzisiaj same razem,wiec nie musze wychodzic po nie i mam czas dla kuchni dzisiaj
wiec spadam bo troszke roboty mam

reklama
dzieki za slowa otuchy:-D:-D
zmoim szczesciem zyciowym nic nowego ze przed impra sie tak stalo:crazy:

AGUS trzymam kciuki za FRANULE!!!:tak::tak::tak::tak:

jeden dentysta na wtorek umowiony ale ten to ostatecznie:dry::dry::dry::dry:

a dzis jeszcze jednego nawiedze, wczesniej tez mi zeba dorabial:-D
zobaczymy co on powie:sorry2::sorry2:
IWONKA milego pieczenia:-D
SEMPE oby dziewczyny zasnely przed naukami:-D
ale4 tez smiesznie ze tak pozno sa te nauki... u bnas byly o 18:30:-D
KASIU super ze aukcja sie tak super rozwija... oby jak najwiecej pieniazkow dla FRANULI bylo:-D:-D:-D

ja na obiad juz poszykowalam... teraz posprzatac... umyc sie i ruszac do miasta:-D:-D:-D

Do góry