Hejka!!!
No więc tak Sempe ślinotoku dostałam!!!Pysznie ciasta wyglądają!!kiedy Ty to zrobiłaś!!??Ja czasem zupy przez małego skończyć nie moge!!!A Ty tyle pyszności napiekłaś!!!
Kasiu ciesze się że Miłoszek już nie gorączkuje!!
Reksio ja pije podobny sok tylko że daje do cebuli cytryne i miód.
franiowa ja nie słyszałam o takiej szkole...Oby Krasnalowi się spodobało!
AA KAsiu gratki dla Miłoszka!!I nie martw się zobaczysz teraz coraz częściej będzie próbował chodzić!!
Miranda Andariel i dla Waszych córeczek również brawo!!!!!
Deli jak miło że jesteś!!A córcie masz piękną!!Buziaczki od nas!!
Na ssanie kciuka to ja sposobów nie znam....
Efe dużo zdrówka dla Gabrysi!Wiem co to gile my prawie miesiąc mieliśmy
Piwonia zdrówka dla Ciebie.jejku jak ty funkcjonujesz?Może powinnaś iść do lekarza bo jak Ci ciężko oddychać to nie dobrze!I powiedz mi co to za palce wiedzmy??I z jakiej to okazji się piecze??
Mika o raju na szafce!!Dobrze że nie spadła!!!!Mój też alpinista ale nie ma za bardzo-jeszcze-gdzie włazić....Nie smuc się czas szybko zleci i znów będzie mąż przy Was!;-)
My weekend na wariata mielismy.Ciągle goście a w niedziele na giełde pojechaliśmy.szukałam spodni i załamka bo wałek mi się na brzuchu zrobił od tego słodkiego i jak spodnie fajne tak sie w pasie nie mogłam zapiąć
no ale wziełam i postanowienie że poćwicze troche żeby mieć ładny brzuszek
jasssne tylko że codziennie będę mówiła że od jutra bo dziś już 2 batoniki zjadłam
Tomcio już śpi.Dziś ma jakiś marudny dzień bo ciągle jak mu sie coś nie udało to płakał...Dobrze że r dziś w domu po południu to będzie się Tomkiem zajmował a ja musze róże na ogrodzie poprzycinać bo już nie kwitną....