reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

OO Kasia, gratki :-) dzielny pan Miłosz zaczyna tuptać! :-)
Sempe Ty okropna jesteś.... takie rzeczy pokazywać!! :wściekła/y::-)
muszę jutro coś upiec przez Ciebie ech.. a kicia fajna
Reksio zdrówka dla Was, i smacznego syropku! :-)
Deli co słychać u Was, znajdź chwilkę dla nas prooooosimyyyy

reklama
Łooch jestem wreszcie !!!
U rodziców obiad, kościół a potem u drugich rodziców kolacja.
Dopiero weszliśmy do domu.
Młoda bez kąpieli padła:p

Kasia - ekstra, że Miłosz pomyka, gratki!!!

No - Dominika po ślubie już przesz właśnie!!!

Sempe - ja teraz patrzę, ale z przepełnienia, to bym okrucha nie zmieściła a takie apetyczne....Mniaaam!!

Idę...Mój małżon coś tu jakiś dziwnie miły:p

sempe... ja poproszę tego serniczka, dobrze? to dziękuję:)

no właśnie, odnośnie tuptania, to zapomniałam napisać, że i moja królewna WRESZCIE wczoraj przetuptała sobie sama po kuchni, a dziś przeszła przedpokój i wkroczyla do kuchni:) oczywiście bardzo asekuracyjnie, ona ma każdy krok taki wyważony:) i się dzięki temu nie przewraca:) ale ona tak od początku ma, że najpierw musi się zastanowic, pomyśleć, a potem robi:) tak więc zaczynam wierzyc, że moja córa wkrótce będzie już normalnie samodzielnie chodzić:)

Hejka,
Dziewczynki jakby to ode mnie tylko zależało to bym pisała tu dziennie. Niestety dużo pracy mam, a co za tym idzie nadgodzinki ostatnio prawie non stop. Reszta czasu Oliwia :). No i jak już porobię wszystko jak śpi, to jestem padnięta i nawet nie mam siły na neta :(.
Tak po za tym u nas OK. Oliwka rośnie jak na drożdżach, gada jak najęta, wchodzi wszędzie. Ogólnie to z niej Zosia samosia. Wszystko sama. Jedzenie, ubieranie, mycie, sprzątanie itd. Najgorzej idzie ubieranie stara się bardzo, ale jej nie wychodzi. Za to rozbieranie ma opanowane od dawna.

Buziaczki dla was i waszych dzieciaczków

A tak teraz wygląda :-) zdjęcie z 16 października...

Załączniki

• 1An.jpg
    1An.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 55
hejka

napisze dziś od końca :-)
deli miło czytac że u was ok :-) Oliwka prześliczna, już sie na nk zachwycałam. No i zgadzam sie że oczka i usteczka po mamusi :-D

gratulacje pierwszych kroczków dla Ninki, Jagódki i Miłoszka :-) to teraz dadzą rodzicom w kość :-D

Sempe pochłonełabym sama wszystko z tych tależy najchętniej!!!!!!! wyglądają te ciacha bosssko!!!! zaraz ide sernik kręcić bo chyab nie wytrzymam :-p

zdrowka dla chorowitków, Reksio mam nadzieje że sok z cebuli pomoże, ciekawe jak czuje sie Gabi malutka i Basia z dzieciaczkami i córeczki Anet, mam nadzieje że już ok

no i Dominiczka mogłaby sie pochwalic obrączką, nie??????? DOMINICZKO WZYWAMY CIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

słodkich snów życze :-)

reklama
Helllooooo
no w końcu udało mi się doczytać do końca!
Od wczoraj się staram, ale nie wychodziło mi strasznie.

Megaczka Gabi gile ma jak miała ale już nauczyłyśmy się z nimi żyć.

Ninka, Jagódka i Miłoszek ZUCH DZIECIAKI! Brawo!

Deli Oliwia z każdym dniem piękniejsza! Dobrze że wam się układa. Tęsknimy za wami:(

Sempe terrorystka z ciebie! Ja bym kilka razy ten nóż lizała hihi

Dominiczka ja też czekam na wieści! Zmieniło się coś?

Do góry