reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Hejka!!!
No więc tak Sempe ślinotoku dostałam!!!Pysznie ciasta wyglądają!!kiedy Ty to zrobiłaś!!??Ja czasem zupy przez małego skończyć nie moge!!!A Ty tyle pyszności napiekłaś!!!
Kasiu ciesze się że Miłoszek już nie gorączkuje!!
Reksio ja pije podobny sok tylko że daje do cebuli cytryne i miód.
franiowa ja nie słyszałam o takiej szkole...Oby Krasnalowi się spodobało!:tak:
AA KAsiu gratki dla Miłoszka!!I nie martw się zobaczysz teraz coraz częściej będzie próbował chodzić!!
Miranda Andariel i dla Waszych córeczek również brawo!!!!!
Deli jak miło że jesteś!!A córcie masz piękną!!Buziaczki od nas!!
Na ssanie kciuka to ja sposobów nie znam....
Efe dużo zdrówka dla Gabrysi!Wiem co to gile my prawie miesiąc mieliśmy:baffled:
Piwonia zdrówka dla Ciebie.jejku jak ty funkcjonujesz?Może powinnaś iść do lekarza bo jak Ci ciężko oddychać to nie dobrze!I powiedz mi co to za palce wiedzmy??I z jakiej to okazji się piecze??
Mika o raju na szafce!!Dobrze że nie spadła!!!!Mój też alpinista ale nie ma za bardzo-jeszcze-gdzie włazić....Nie smuc się czas szybko zleci i znów będzie mąż przy Was!;-)

My weekend na wariata mielismy.Ciągle goście a w niedziele na giełde pojechaliśmy.szukałam spodni i załamka bo wałek mi się na brzuchu zrobił od tego słodkiego i jak spodnie fajne tak sie w pasie nie mogłam zapiąć:dry: no ale wziełam i postanowienie że poćwicze troche żeby mieć ładny brzuszek:tak: jasssne tylko że codziennie będę mówiła że od jutra bo dziś już 2 batoniki zjadłam:zawstydzona/y:
Tomcio już śpi.Dziś ma jakiś marudny dzień bo ciągle jak mu sie coś nie udało to płakał...Dobrze że r dziś w domu po południu to będzie się Tomkiem zajmował a ja musze róże na ogrodzie poprzycinać bo już nie kwitną....

bedą piekły takie paluszki Paluszki Wiedźmy jak co roku z resztą
ból jest teraz lżejszy,najgorzej jest rano dzisiaj chyba wcale spac nie pójde albo bede spała na stojąco

reklama
oj Iwonka współczuję bólu; nie dość, że tyle masz roboty sama z dziewczynkami, to jeszcze takie coś się przyplątało!!! paluchy wiedźmy przerrrrrrażające, może nawet spróbuję też zrobić w tym roku:)
Kasia nie dołuj, jutro będzie lepiej, zobaczysz!
sempe ale niespodzianka...
Malinka Ty taka chudzinka jesteś, że te batoniki chyba nie zaszkodzą figurze:)

hejka

zdrówka dla chorowitków,

Kasia nie dołuj sie Miłoszem bo on prawie miesiąc młodszy od Jagódki np, ma jeszcze czas chłopak

Sempe daj znać czy przetrwałaś nalot teściowej

Piwonia współczuje bólu, a palce wiedźmy wyglądają nieźle :-) też spróbuje zrobić takie w tym tyg bo w sobote na halloween party idziemy i będą idealne!!

właśnie dziewczyny pytanie dla was a raczej moja ogromna prośba: znacie jakieś fajne zabawy/konkursy dla dorosłych?? nie muszą być związane z duchami, chodzi tylko o dobrą zabawe?????????????????????????????????????????????????????????

my się kiedyś na imprezce firmowej mojego M. bawiliśmy w takie jakby kalambury, ale filmowe; chodziło o to, by pokazać tytuł filmu; śmiechu było mnóstwo, zwłaszcza jak podpita laska pokazywała terminatora:))) do dziś wspominamy :)

Piwonia współczuje bólu :/
Sempe daj znać jak tam wizytacja :-)
Megaczka u nas zawsze sprawdzają się niezawodne kalambury uśmiać się można, ja pamiętam jak kiedyś pokazywałam "Lessi wróć" masakra ile się na czworaka nabiegałam :-) i fajna jest też zabawa "kim jestem" czyli na karteczkach samoprzylepnych każdy pisze imię i nazwisko sławnej osoby odwraca się kartki miesza i każdy losuje przylepia sobie np. na czoło i zadaje pytanie np. czy jestem kobietą, czy jestem stary, czy pracuję w szołbiznesie ;-) hihi itp. uśmiać się można i przełamuje lody jak się ktoś mało zna :-) wygrywa oczywiście ten kto pierwszy odgadnie kim jest ;-) więcej mi nie przychodzi teraz do łba
EDIT. hehe andariel widzę że kalambury to u każdego dobra zabawa ;-)

Ostatnia edycja:
wróciłam ze zebrania Starszego, porażka porażka i jeszcze raz porażka!!

tesciowa wparowała do mnie dzis bez zapowiedzi i pierwszy raz od kiedy jestem w jej rodzinie!!!!!!!!!dziwnie mi się z nią rozmawiało tak bezosobowo:shocked2:
mam dziś imieniny a ona składa mi życzenia z okazji urodzin:szok::-D głupio jej się zrobiło ale została nawet na obiedzie (tyle lat razem z mężem razem obchodzimy urodziny bo ze stycznia jesteśmy a ona nie może zapamiętać!!!!!!)

no nic idę pozmywać i kąpać Alute

PS MĄŻ KUPIŁ PYRKOTKO!!!!!!!!! NIE WIEM JESZCZE JAKIE ALE JEST!!!!! :rofl::rofl::rofl::rofl:

sempe to najlepszego z okazji imienin

a ja mam głupie pytanie bo mamy kłopot z zadaniem i mamy wszyscy zaćmienie
chodzi o jakąś baśń,ale nie mozemy skojarzyc o jaka sa dwa rysunki renifer i dziewczynka piratka z cukierkami moze wy coś wymyślicie

co do zabaw my tez cześto w kalambury gralismy,ubaw na 102 i jeszcze karaoke było raz

wpadlam powiedziec dobranoc:-D
dzieciaki okapane:-D
Oli spi... Syli kolacje i do wyrka:-D:-D
a ja musze naczynia pomyc i podlogi i tez czas wolny:-D:-D:-D
takze w koncu w spokoju poleze i odetchne:-D:-D:-D

SEMPE naj z okazji imienin:-D:-D:-D

Hmmm, może to jakaś aluzja do dziewczynki z zapałkami???

Hej Wam wieczornie. Padam, padam, padam, ale nie jak Edit Piaff śpiewała, bo na ja papę padam:(

Małżon wybyło 16 i sama z młodą a tyle w domu roboty, łazienkę ledwo zaczęłam i muszę skończyć, do tego zmywanie...nie chce mi się, ale muszę...

Kasiula - trzym się, jutro humor będzie na stówę:)

Gry...Hmmm, może w butelkę "prawda czy wyzwanie"...hihi? Oby tylko nie w słynne mazurskie "słoneczko":p

Dobranoc

reklama
tez myślałam,ze chodzi o Dziewczynke z zapałkami,ale po co renifer?

wiec chyba nie to
a najlepsze jest to,ze polonista tez niewie co autor tych rysunków mial na myśli....bez komentarza

Ostatnia edycja:
Do góry