reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
A może to Fizia Pończoszanka bzyknęła sie z Piratem z Karaibów, stwierdziła, ze był cienki w te klocki i postanowiła pójść w długą z dwoma reniferami???
Ja tam nie wiem, bom nie polonistka, ale wyobraźnie zawsze bujną miałam...;-)

tez myślałam,ze chodzi o Dziewczynke z zapałkami,ale po co renifer?

wiec chyba nie to
a najlepsze jest to,ze polonista tez niewie co autor tych rysunków mial na myśli....bez komentarza

A moze wlasnie dziewczynka z zapalkami a renifer bo to przeciez zima byla...i zimno dziewczynce bylo a mi renifer sie jakos z mikolajem kojarzy a mikolaj z zima i swietami ;-)

A może to Fizia Pończoszanka bzyknęła sie z Piratem z Karaibów, stwierdziła, ze był cienki w te klocki i postanowiła pójść w długą z dwoma reniferami???
Ja tam nie wiem, bom nie polonistka, ale wyobraźnie zawsze bujną miałam...;-)

:-D:-D:-D

Ja pitole Franiowa ja tak parsknęłam śmiechem że monitor oplułam!!!:-D:-D:-D

Iwonka mnie się nic nie skojarzyło ale ja kiepska jeszcze z bajek jestem. Dojrzewam wraz z córką.
Może Andersen? Albo bracia Grimm?
A bólu współczuję. I masażysta by ci się przydał ale co na to mąż?

Ostatnia edycja:
Piwonia ;-) a nie chodzi o Blizzarda latajacego renifera??? to jedyne zestawienie renifera i dziewczynki jakie mi do głowy przychodzi...

Monia ma gorączke.... wlasciwie to miala bo teraz po nurofenie jest OK ale przed 19:00 miala 38,4... slini sie strasznie, łapska pcha do buzi, u mnie na rekach nie plakala, bawila się, smiala... jak ja tylko postawilam na ziemie ryk...

zobaczymy co bedzie rano - jak goraczki nie bedzie to lecim do żłoba...fotki do kalendarza jutro robia a w razie czego bedzie lekarz bo co wtorek ma dyzur....

zmykowywuje... kolorowych

Myśle o zapisaniu Frania od nast roku do szkoły Yamaha, mają zajecia dla dzieci 4-18 mies (wspomaga to koordynacje pomiedzy półkulami). Słyszałayście cos na ten temat?[/url]

Aga ja byłam z Karolem na lekcji próbnej ale takiej dla dzieci 4-6 lat z graniem i nie poszlismy wiecej bo on baaaardzo by chcial grać ale ma generalnie problem z wypełnianiem polecen zwłaszcza takich kierowanych do grupy...więc raczej bez sensu tym bardziej że to drogie bardzo a u nas z kasą krucho. Karol był tak zafascynowany klawiszami itd że nie robił co pan mówił- musze mu chyba kupic jakieś używane do grania (pod choinkę) i sami się pobawimy, nut go mogę nauczyć...no ale to nie o tym miałam bo to dla maluchow to co innego niż dla starszaków- no ale na pewno fajne i rozwijające!!!wg mnie warto spróbować

Ostatnia edycja:
witam z rana dzieki za pomysły,pierwy który nam przyszedł to[ też była Pipi,potem Piraci z Karaibów ale nic z tego bo to ma byc basn,ale sprawdzałam po znajomych i nikt nie miał od dwoch lat co to za baśń

wstałam nadal połamana,a do tego szyje se jeszcze zwichnęła,musiałam źle spać,ale zaraz sie nasmaruje i mam nadzieje ze szybko przejdzie
pogoda do chrzanu,zamawiam pogode na jutro i czwartek bo moje dzieci na wycieczke jadą

reklama
Hej spróbuje cos napisać, ciezko bo dwóch wariatów skacze po łózku:shocked2:Chodzic niby nie chodzi ale na rogówke wleżć potrafi:confused:
Mi juz dzis ocupinke lepiej, choc nerw dalej troche jest.
Jak ja wbiłam w google te baśń to mi wyszedł "renifer nico ratuje święta":eek::-DTakże juz nawet nie pisałam, ale Aga to co ty wymysliłas przebija wszystko:-D
Rubi jak MOnika, Mju Antek? A Gabi juz zdrowa?O kims chorowitym zapomniałam?Basiu a ty jak i fasolka?Andariel...?;-)
Sempe dowqiedziałas sie cos odnośnie tego 1/6 etatu?zaintrygowałas mnie tym tematem
NO i Miłosz chce mnie własnie pozbawic włosów na głowie:sorry2::sorry2:Jak nie pomaga wyrywanie to wali po łbie....dopomina sie dziecko o uwage.
Musze spadać.
Miłego dnia wszystkim

Do góry