reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

hejo laski! jak wszystkie to wszystkie.. Ja tez sie dolaczam do zyczen!!! Najlepszego!!! Aby zdrowie dopisywalo, no i wygranej w lotto, bo potrzeby pociechy maja coraz wieksze! Milego dnia mamusiom i malcom!

reklama
maggie, stareńka (bez urazy)- sto lat w radości i o silnym zdrowiu:)))

my po spacerku, co prawda chłodno, ale słonecznie i te szurające o chodniki liście! ten zapach jesieni w powietrzu! i te kolory! miodzio:) młoda dosypia w wózku - nie wiem jakim cudem udało mi się wciągnąć 14kg wózek ze śpiącą w nim Niną po 7 stopniach, ale się udało:) jednak motywacja to klucz do sukcesu:)

lecę do kuchni (to moje królestwo od paru miesięcy - jeszcze nigdy w życiu się tyle nie nagotowałam co ostatnio), robić jakąś zupę na obiad, bo nic nie mam ani dla małej, ani dla nas;

a tym, co chorują - prędkiego ozdrowienia życzę!

Hejka
Dopiero co sie na dupsko od rana usiadłam, padam na twarz :(
Neverend napisałam Ci priv :)

Lekarz nie tylko po wynikach stwierdził ze alergia, ma troszke plamek na szyjce i rączkach poza tym katar, co zniknie za chwilke ma znów, wiec ja już nie wiem.... zastanawiam sie czy nie iść do innego lekarza...

Zdrówka dla chorowitków.

MAGGIE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ !!!! SPEŁNIENIA MARZEŃ TYCH DUZYCH I TYCH MALUTKICH!!!

JA to chyba dziś z kurami pójde spać....

Hej mamcie:)

Ja się melduję. My po szczepieniu na ospę - dawka 2. Misia ma się dobrze, ale bez apetytu. Spała ze 4h jak kłoda po tej szczepionce. Ja mam @ i też jak kawał drwa łażę:)
Nawet spałam razem z Myszą:p

Maggie - składałam już na fb, ale tu też życzę najlepszego!!!!

Mika - ja też napisałam:)

Buziak wszystkie chorowitki w czółko:) Pa

Hej
przeczytałam wszystko inne i już wszystko mi się pomieszło

Mika jak po lekach na alergię jej się poprawi to chyba lepiej? Ja bym dała i poczekała na rezultaty.

Maggie ty wiesz! Sto lat darling!

Dziękuję Wam wszystkim i każdej z osobna! :* tylu życzeń co tu to nigdzie indziej nie dostanę hihi :*
Efe tak mi ładnie 'zaśpiewałaś' o magdaleno że mi po głowie teraz dziwne piosenki chodzą! :-) :-D
Powiem że wszystkie jarząbki fajne jesteście hej! andariel, stareńka się nie obraża :-D
Dzięki raz jeszcze syćkim Wam ;-)

SPadam, torta se przyozdobić, zrobię fotę to Wam wlepię na poczęstunek, szkoda że wirtualny :-( tekilka się schładza więc wieczór może będzie miły, za wasze zdrówko i pociech też wypiję ;-):tak:
buziii

Ostatnia edycja:
Maggie, i ja sie przyłączam do życzeń urodzinowych!:)
Duuużo szczęścia i zdrowia w życiu kochana:)

My dzis znowu bylismy u lekarza, kolejna wizyta w piątek, antybiotyk bez zmian.
Jedziemy na tydzień do dr Masgutowej!! Tzn ja i Franczesko, ale sie cieszę!!! Jutro wyjazd na badanie ino, zobaczymy co nam powiedza o krasnalu.

Aga ;-) ja w temacie alrgii a bardziej astmy... czy kaszel niedajacy sie spędzic antybiotykiem, powracający w pażdzierniku od 3 sezonów a kończący się w okolicach kwietnia to astma albo alergia wziewna??? a jak wziewna to na co???
kwiatów w domu nie ma... pierzyn tez... a Jasiek co pazdziernik kaszle tak ze az wymiotuje :-( osłuchowo zwykle czysto ale dusi sie biedactwo :-(

wczoraj nie skończyłam pisać bo Monia sie przebudziła... Jasiek miał robione badania w kierunku astmy - wyszło ze jej nie ma... pytałam o alergie na roztocza - nie bo kaszlałby cały rok, na pleśnie - mało prawdopodobne bo w mieszkaniu wilgoci nie ma, kwiatków nie mam w domu...wszyscy sugerują za suche powietrze... na nawilżacz póki co nie mam :-( suszyłam u niego pranie zeby wilgotniej było i nie ma różnicy :no:
aha i dawałam mu clemastyne i cleratyne - nie pomagaja... pomaga tylko flixotide ale to steryd.........

Ja stawiam na roztocza. Natka tak ma. Ja była w wieku Jaską pomagało ino: Flixotide/Berodual wziewnie/Jezuniepamiętamzabij
Najgorzej jest przy roztoczach gdy zaczyna sie sezon grzewczy i zamykamy okna w domu. Unosi się to cholerstwo wszedzie. Bylas u nas, widziałaś jak mamy w domu: zero firan, zasłonek, dywanów, nawet odkurzacz centralny! Specjalnie dla Naty! Jedyne meble tapicerowane to sofa i fotel na dole. Opryski w domu Allergoffem (do kupienia w aptece, spryskaj materac Jaska i posciel - zobacz czy będzie poprawa) raz na pół roku. Stawiam na roztocza.

Dziewczyny ale moja Karolinka nabroiła :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Zbiła lampe stojącą, przewracajac ja na panele które tez uszkodziła, lampa otarła sie o szafke i tv i tez zostawiła ślad....:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:szczęście w nieszczęściu że sobie nic zrobiła...a moja ukochana lampa noooooooooo :no::no::no::no::angry::angry::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Do góry