reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

reklama
Dobranoc Kasia....:-):-):-)
Ja tez juz zaraz spadam,bo tylek mnie boli od siedzenia....he,he.....:-D:-D:-D

Milej nocki zycze....DOBRANOC!!!

Ostatnia edycja:
No wchodzę wieczorem i co widzę!!!!!! Dziewczyny , jestem w szoku, tak szybko, wow :-):-)
Sempe, Chogata ogromne gratulacje:-)
A co z nami dziewczyny, to która następna, bo to teraz szybko idzie??? U mnie bez zmian, niestety,więc w kolejce grzecznie postoję. Tylko nie za długo.

Baśka, bo to "wow" samo sie ciśnie na usta:-). Ja też tak miałam:-D

Właśnie znalazłam odnośnik do Porodu na wesoło. Popłakałam się ze śmiechu, kapitalne:-).

A teraz już dobranoc:-)

Ostatnia edycja:
Kurcze, ale numer!!!! Żebym nie była sama w domu z młodym, to bym śmignęła do apteki po ten cudowny olejek, a tak musze czekać do jutra......
Miałam skurcze i to dość ostre......, ale wzięły i mi przeszły...... Tylko sie pochlastać.
Chyba sobie zmienię suwaczek, na taki co odlicza do końca 2009 roku. Może będzie bardziej realny....

Witam w 2w1!
Coś dzisiaj nie mogę spać. Czuję się, jakbym nigdy miała nie urodzić - a u mnie w szpitalu wywołują dopiero 2 tygodnie po terminie. Jak wezmą termin z USG (30) a nie z OM (21) to się załamię.
Mam przeczucie, że urodzę jako ostatnia :no::no::no:

Wczoraj zauważyłam, że Basia1807 jest 2 razy na liście Sierpniowych Maluszków (33 i 35) z trochę innymi dziećmi. Czyżby wkradł się błąd?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Nakarmiłam Żarłoka i sama chciałam zjeść, przy miłej (bb) lekturze, a tu alarm na pół osiedla:szok:. Kanapek brak, łaptak sie domaga hasła...a ten Artysta mlasnął parę razy i spi jak aniołek, popić sobie chciał:wściekła/y::-D:-D:-D
A cóż to za olejek, bo sie nie dogrzebałam?Widzę, że działa choć wybiórczo, ale zawsze coś.
szkoda, ze Mitemil sie jeszcze męczy, życzę powodzenia.
U nas na patologii tez czasem babaeczki chodziły po kilka dni na lekach i oksy, a Dzidki siedziały twardo w brzuchach, nie wiem od czego to zależy.Tym bardziej, że mój tak się pośpieszył

Ostatnia edycja:
hejk dziewczyny, napewno już o mnie zapomniałayście ale kiedyś też byłam w waszej grupie, ja też juz mam dzieciaczka przy sobie od 10 dni, ma na imię Hubert. Gratuluje wszystkim mamą a czekającym życze szybkiego i lekkiego porodu

reklama
Witam porannie

Bajorekaga - pamiętam ;-) i gratuluję synka!

Majaam - ja też już po (kolejnym:tak:) karmieniu. Mały coraz ładniej śpi w nocy, przesypia 4-5 godzin pomiędzy posiłkami. Co za ulga dla mojego organizmu.... A te alarmy na picie - to norma u mnie też ;-) nauczyłam się już, że trzymam go w ramionach jeszcze jakieś 10-15 min po skończonym jedzeniu, bo wiem, że jeszcze "deserek" będzie po króciutkim odpoczynku. Zresztą doradca laktacyjny radziła mi: 15-20 min z jednej piersi, odbić i poczekać chwilkę i dać "deser" z drugiej ;-)

Do góry