reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

reklama
Efe,ja tez,ja tez...na tym koncu.....
Dzis wysprzatalam chate na blysk,nawet okna pomylam,lazienke,podlogi wszystkie i to na kolanach,nie mopem...he,he....i podworze wyzmiatalam....no i jak mnie nie ruszy to ja sie poddaje.....:crazy:

Chogata wlasnie lezy pod ktg skurcze ma co 3 min ale krotkie. No ale coz jak juz wody odeszly to nie ma wyjscia trzeba rodzic wiec jak sama nie da rady to jej pomoga;-)
Desperatki do apteki!!!!!!!!

1/4 szklanki oleju i 3/4 soku pomarańczowego

Ja Anet też już nie wiem co robić. Ciasto właśnie piekę, bo już mi się książka kończy (a ma 540str.) a chciałam nie doczytać do porodu.

Ja to myślę że to pomoże jak się ma choć jeden z objawów. Chogata dziś miała przypływ energii. Ja nie miałam i nie mam nic. Zero objawów :(

A w horoskopie mi dziś napisali:
Dzisiaj nie podejmuj się ważnych przedsięwzięć ani decyzji. Jest bardzo prawdopodobne, że pomimo Twoich wysiłków, nic z tego nie wyjdzie. Zajmij się czymś, co Ci sprawi przyjemność.

Ostatnia edycja:
Wlasnie mu to powtarzam,jak wlozyles to pomoz teraz wyjac....ha,ha.....a on sie wtedy boczy na mnie....hi,hi.....:-D:-D:-D

Efe,to rzeczywiscie horoskop masz niezly...hi,hi....

Najgorsze Anet że do końca tygodnia nie mam w moim horoskopie żadnych optymistycznych dni. :-(
Idę już, bo to myślenie o porodzie mnie dobija. Deprecha się powiększa. Aż chce się wyć.
Dobranoc

reklama
a ja czuje dziwny niepokój
i wypiłam ten olejek,ale nie tak desperacko bo tylko 30 ml z sokiem nawet spoko,2 dni nie byłam w wc wiec nie zaszkodzi,cały czas boli mnie tez dołem brzuch
i najważniejsze spakowałam spowrotem torbe i pocichu licze,że może jednak mała zrobi nam prezent na 11 rocznice ślubu i wyjdzie
choć wątpie,zeby to sie udało,a męza i tak jeszcze zmusze,póki moge
ja tez sie juz dzisiaj pożegnam ,oglądniemy jakis film i pewno jutro koło 10 sie zamelduje na bb
dobranoc

Do góry