reklama
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Efe,ja tez,ja tez...na tym koncu.....
Dzis wysprzatalam chate na blysk,nawet okna pomylam,lazienke,podlogi wszystkie i to na kolanach,nie mopem...he,he....i podworze wyzmiatalam....no i jak mnie nie ruszy to ja sie poddaje.....
Dzis wysprzatalam chate na blysk,nawet okna pomylam,lazienke,podlogi wszystkie i to na kolanach,nie mopem...he,he....i podworze wyzmiatalam....no i jak mnie nie ruszy to ja sie poddaje.....
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Kasia tylko ze na mojej wiosce to apteki dzis byly czynne do 13-stej......buuuuuu!!!
Moze to sprzatanie cos da......ha,ha,ha.....
Moze to sprzatanie cos da......ha,ha,ha.....
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
1/4 szklanki oleju i 3/4 soku pomarańczowego
Ja Anet też już nie wiem co robić. Ciasto właśnie piekę, bo już mi się książka kończy (a ma 540str.) a chciałam nie doczytać do porodu.
Ja to myślę że to pomoże jak się ma choć jeden z objawów. Chogata dziś miała przypływ energii. Ja nie miałam i nie mam nic. Zero objawów
A w horoskopie mi dziś napisali:
Dzisiaj nie podejmuj się ważnych przedsięwzięć ani decyzji. Jest bardzo prawdopodobne, że pomimo Twoich wysiłków, nic z tego nie wyjdzie. Zajmij się czymś, co Ci sprawi przyjemność.
Ja Anet też już nie wiem co robić. Ciasto właśnie piekę, bo już mi się książka kończy (a ma 540str.) a chciałam nie doczytać do porodu.
Ja to myślę że to pomoże jak się ma choć jeden z objawów. Chogata dziś miała przypływ energii. Ja nie miałam i nie mam nic. Zero objawów
A w horoskopie mi dziś napisali:
Dzisiaj nie podejmuj się ważnych przedsięwzięć ani decyzji. Jest bardzo prawdopodobne, że pomimo Twoich wysiłków, nic z tego nie wyjdzie. Zajmij się czymś, co Ci sprawi przyjemność.
Ostatnia edycja:
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Moj, maz to juz nawet przytulac sie nie chce , bo mowi ze traktuje go jako przyspieszacz porodu.....
anet15
Mama Malgosi i Karolinki
Anet to chociaz na cos by sie nadal
Wlasnie mu to powtarzam,jak wlozyles to pomoz teraz wyjac....ha,ha.....a on sie wtedy boczy na mnie....hi,hi.....
Efe,to rzeczywiscie horoskop masz niezly...hi,hi....
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Wlasnie mu to powtarzam,jak wlozyles to pomoz teraz wyjac....ha,ha.....a on sie wtedy boczy na mnie....hi,hi.....
Efe,to rzeczywiscie horoskop masz niezly...hi,hi....
Najgorsze Anet że do końca tygodnia nie mam w moim horoskopie żadnych optymistycznych dni. :-(
Idę już, bo to myślenie o porodzie mnie dobija. Deprecha się powiększa. Aż chce się wyć.
Dobranoc
reklama
a ja czuje dziwny niepokój
i wypiłam ten olejek,ale nie tak desperacko bo tylko 30 ml z sokiem nawet spoko,2 dni nie byłam w wc wiec nie zaszkodzi,cały czas boli mnie tez dołem brzuch
i najważniejsze spakowałam spowrotem torbe i pocichu licze,że może jednak mała zrobi nam prezent na 11 rocznice ślubu i wyjdzie
choć wątpie,zeby to sie udało,a męza i tak jeszcze zmusze,póki moge
ja tez sie juz dzisiaj pożegnam ,oglądniemy jakis film i pewno jutro koło 10 sie zamelduje na bb
dobranoc
i wypiłam ten olejek,ale nie tak desperacko bo tylko 30 ml z sokiem nawet spoko,2 dni nie byłam w wc wiec nie zaszkodzi,cały czas boli mnie tez dołem brzuch
i najważniejsze spakowałam spowrotem torbe i pocichu licze,że może jednak mała zrobi nam prezent na 11 rocznice ślubu i wyjdzie
choć wątpie,zeby to sie udało,a męza i tak jeszcze zmusze,póki moge
ja tez sie juz dzisiaj pożegnam ,oglądniemy jakis film i pewno jutro koło 10 sie zamelduje na bb
dobranoc
Podziel się: