anet15
Mama Malgosi i Karolinki
hejk dziewczyny, napewno już o mnie zapomniałayście ale kiedyś też byłam w waszej grupie, ja też juz mam dzieciaczka przy sobie od 10 dni, ma na imię Hubert. Gratuluje wszystkim mamą a czekającym życze szybkiego i lekkiego porodu
Pamietam cie...gratulacje,fajnie ze juz synus z toba....:-)
Cześć dziewczyny:-). Ja też 2 w 1. Nie jestescie same. Ja tez w kolejce, ale coraz mniej cierpliwie, buuuu:-(. Spać po nocach nie mogę, biodra bolą, nie ma jak się położyć, co godzinę siku:-(. Córka, zlituj się nad mamą.
Ale jestem ciekawa, co u pozostałych "olejowych" mam???:-)
Enka ja mam to samo,biodra cale pocierpniete.....a na siku tez czesto wstaje,jak babcie jakas sie tocze do WC...he,he.....dzis mi sie nawet ciut przysnelo na klopie i cos snic zaczelo....he,he......
Witam,
przepraszam że sie dwa dni nie odzywałam ale co próbuje coś napisać to mnie na płacz zbiera... dół jak kanion Colorado do tego teściowa i jeszcze ta cholerna PANNA w d... mam panne :-( miał być lew :---( teraz już mi nie zależy moge wcale nie rodzić!!!!
aniaso,nie lam sie ...wiem ze latwo mowic.....sama juz nie wyrabiam.....a ze panna bedzie to olac to.....jakos damy rade i z pannami......
A z tesciowa juz lepiej sie uklada,czy lepiej nie mowic?
Efe,to moze dzis sprobuj jeszcze raz specyfiku...? Juz bez herbatki.....
A w kolejce stoimy,juz nas coraz mniej....buuu.....bo co mozemy zrobic,tylko czekac.....
Ostatnia edycja: