reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2009

Dobranoc Efe....
Ja wlasnie Gosi wlosy umylam,a teraz sama sie plumka.....musze ja przyuczac do samodzielnosci...tylko ze jej to 3 razy dluzej schodzi wtedy:szok:.....ale coz zrobic.....:-)

A potem ja sie pomocze,dla odprezenia,bo po tych robotach dzisiejszych,peka mi krzyz i nogi spuchly.....a porodu,ani widu,ani slychu.....:-(

reklama
Kto nie chce niech nie wierzy ale Alicja juz jest z nami:szok:Chogata przed chwila urodzila i jak sama napisala porod expres i malo bolesny:szok:Alicja ma 3500g i 54cm dlugosci.
Chogata zyczy reszcie powodzenia:-D:-D

Cześć, jeden dzień nie zaglądam na forum, a tutaj się tyle dzieje.
Chyba warto będzie zaopatrzyć się w ten olejek.

Niestety, chciałam lewka, ale nie wyjdzie.

Sempe, gratulacje!

hejka mamuski

to widze ze dzis dzien eksperymentów olejowych :-) i to skutecznych!!

Sempe, Chogata gratulacje!!!!!!!!!!!!!! Wracajcie szybko do domku ze zdrowymi córeczkami :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Moje maleństwo śpi co drugą noc, a dziś przypada kolej na tą nieprzespaną :baffled:. choc licze na to że córcia zrobi nam niespodzianke i dziś też będzie grzecznie spała... Naiwna jestem, co? :-D:-D:-D

skończyłam oglądać ,a tu takie wieści,jestem w szoku i chyba bede wyć
bo mnie nic nie bierze,nawet w wc nie byłam,dupa:wściekła/y::wściekła/y:
Chogata gratuluje i zazdroszcze,spryciula

reklama
Piwonia....ale chogata pisala ze tez w WC nie byla,tylko na baczkach...hi,hi:-D:-D:-D....wiec jeszcze nic straconego moze i u ciebie cos ruszy w nocy....zycze powodzenia.....:tak::tak::tak:
Ja juz stracilam nadzieje i na ten czwartek czekam,bo do szpitala mam sie zglosic,oby tylko mnie nie odeslali.....:baffled:

Do góry