reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2009

Ania ja też mieszkalam od dziecka w mieście i nie wróciłabym tam na stałe nigdy!!!!JAk teraz jade do mamy to się doslownie dusze!!!!!
Miasto ma swoje plusy ale minusów więcej....
A na wsi jest super!!!:-D
JA MIESZKALAM 16 LAT W MIESCIE , POTEM Z RODZICAMI PRZEPROWADZILISMY SIE NA WIES , ALE TAM MIESZKALAM TYLKO 2 LATA I WYJECHALAM DO ANGLII :-(. KILKA LAT TEMU KUPILISMY Z MEZEM MIESZKANIE W POLSCE I TERAZ PLANUJEMY POWROT DO KRAJU , ALE JAK SOBIE MYSLE ZE MOJE DWIE CORECZKI MAJA SIE WYCHOWYWAC W MIESCIE TO CIAGLE NAMAWIAM MEZA NA JAKIS DOMEK NA WSI - ON WSUMIE TEZ WOLI ZIELEN I OGRODEK NIZ MIASTO :tak:

reklama
Ja uwielbiam owocową zupke, jagodową lub truskawkową z tym ze ja zaciągam kisielem z paczki :) podaję z makaronem PYCHA W TAKIE UPAŁY JAK ZNALAZŁ BO PODAJĘ NA CHŁODNO :-D:-D:-D

Mika skoro na zimno to brzmi inaczej jeszcze ten kisiel....mogła bym się zastanowić:blink:
Basiu odpoczywaj!!!
A ja robie liste zakupów co ma mi mój kupic w mieście i nie wiem co jeszcze chce??Na co macie ochotę to może i mi się tego zachce:confused::-D

Mika skoro na zimno to brzmi inaczej jeszcze ten kisiel....mogła bym się zastanowić:blink:
Basiu odpoczywaj!!!
A ja robie liste zakupów co ma mi mój kupic w mieście i nie wiem co jeszcze chce??Na co macie ochotę to może i mi się tego zachce:confused::-D
no szkoda ze mieszkamy daleko bo jakbym Ci ją zaserwowała nie pożałowałabyś tylko poprosiłabys o dokładke :-D:-D:-D:-D

Mika no szkoda bo takiej to bym spróbowała!!!!!
Na tvn mój ulubiony serial leci!!"Przyjaciele":-D

OOOOOOO wyskoczyły mi na brzuszku jakieś pryszczyki wczoraj były małe a teraz jeden jest większy i zaczerwieniony i boli:baffled: masakra a miałam taki ładny brzuszek....

Ostatnio edytowane przez moderatora:
MAM WIESCI OD Rubi... szyjka sie trzyma... ale jak zacznie sie porod to nie beda chamowac bo ciaza dojrzala...mala jest zdrowa i wazy 3250.... ale twardo zaciska nogi... bo inaczej bedzie miala cc.
pozdrawia was wszystkjie
pozdrowilam Ja od nas :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry