basia1807
mama trzech skarbów
nie wiem... ja mialam w szpitalu zastrzykiDziewczyny jak myslicie co bedzie jak odstawie te czopki progesteronu? bo sie troche wystraszylam.... za tydzien to troche za wczesnie
ale czopki to nie wioem
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem... ja mialam w szpitalu zastrzykiDziewczyny jak myslicie co bedzie jak odstawie te czopki progesteronu? bo sie troche wystraszylam.... za tydzien to troche za wczesnie
bedzie dobrze... trzymam kciuki;-)mowili ze to na ta moja nieszczesna szyjke :-( ale czytałam że to jest przeciw skurcza a ja i tak je mam, nie wiem juz co myslec nie chce tez sie nastawiac, no ale chyba nie pozostaje mi nic innego jak dalej leżeć plackiem :-( mam nadzieje ze w przyszla srode nie zostawią mnie w szpitalu :-(
mi za to moja pod zebrami jezdziuffff a ja wrocilam z centrum......ledwo laze....krocze mnie boli jak cholera.....dobrze ze mam jutro wizyte u swojego lekarza rodzinnego moze cos ciekwawego mi powiemala to mi tak na dole juz siedzi ze szok....ech
Basia ciesz sie ze masz tylko jedna taka akrobatke w brzuchu, ja mam dwie i wydaje mi sie ze sie non stop obracaja... czasami to jakby sie w ganianego bawilyja chce juz urodzic.. kiedys sie udusze jak bedzie mi takie balety w brzuchu robic