reklama
Dziewczynki to ja sie na dzisiaj żegnam i zyczę Wam wszystkim spokojnej nocki,a dla Tych co sie juz długo męcza (Gosia, Kira,Raabit), zeby sie w końcu cos ruszyło:-)
OLa Tobie owocnej nocki i lekkiego porodu:-)
:-):-):-):-):-);-);-);-);-);-)
OLa Tobie owocnej nocki i lekkiego porodu:-)
:-):-):-):-):-);-);-);-);-);-)
Coś mi skasowało
Chciałam powiedzieć ze już nawet sie z cesarką pogodziłam,gdybym tylko wiedziała o co chodzi,czy z Adasiem jest wszystko w porządku i czy chodzenie z takim ciśnieniem nikomu nie zaszkodzi.Pozatym ta ciągła niepewność-cc czy wywołanie,jede na KTG czy zostanenaprawde jestem juz tym wszystkim zmeczona:-(dobrze ze w tym wszystkim porządnego lekarza trafiłam,bo jak bym miała jeszcze jakiegoś konowała znosic to sama bym sobie ta cesarke zrobila
do tego ciągle mnie boli brzuch,mam skurcze a na KTG nic nie wychodzi-załamac sie można:-hmm:
Bardzo wam wszystkim dziekuje za miłe słowa,to wiele dla mnie znaczynaprawde
Chciałam powiedzieć ze już nawet sie z cesarką pogodziłam,gdybym tylko wiedziała o co chodzi,czy z Adasiem jest wszystko w porządku i czy chodzenie z takim ciśnieniem nikomu nie zaszkodzi.Pozatym ta ciągła niepewność-cc czy wywołanie,jede na KTG czy zostanenaprawde jestem juz tym wszystkim zmeczona:-(dobrze ze w tym wszystkim porządnego lekarza trafiłam,bo jak bym miała jeszcze jakiegoś konowała znosic to sama bym sobie ta cesarke zrobila
do tego ciągle mnie boli brzuch,mam skurcze a na KTG nic nie wychodzi-załamac sie można:-hmm:
Bardzo wam wszystkim dziekuje za miłe słowa,to wiele dla mnie znaczynaprawde
A
Asia26
Gość
Hej dziewczyny
Wpadlam tylko na chwilunke zapytac czy cos wiecie o czarnuli83
Czy juz jest po...????????
Powiem jeszcze bo przeczytalam post Kira24-nie przejmuj sie kochana.Napewno wszystko bedzie dobrze.Takie zdenerwowanie to normane przed sama koncowka.
Ja tez tak milam i kazda z nas przed godzina "O"
Do tego mialam rowniez bolesci non toper i na KTG nic nie bylo widac,bo to psikusna pani macica plata figlaszki.Moj gin mowil na to "ten typ tak ma"
Kochane...zycze wam szybciusich porodow...i obyscie mogly ucalowac swe kruszyniatka upragnione jak najpredzej
Wpadlam tylko na chwilunke zapytac czy cos wiecie o czarnuli83
Czy juz jest po...????????
Powiem jeszcze bo przeczytalam post Kira24-nie przejmuj sie kochana.Napewno wszystko bedzie dobrze.Takie zdenerwowanie to normane przed sama koncowka.
Ja tez tak milam i kazda z nas przed godzina "O"
Do tego mialam rowniez bolesci non toper i na KTG nic nie bylo widac,bo to psikusna pani macica plata figlaszki.Moj gin mowil na to "ten typ tak ma"
Kochane...zycze wam szybciusich porodow...i obyscie mogly ucalowac swe kruszyniatka upragnione jak najpredzej
Luxik
:)
Asia 26 Czarnula urodzila synka, wiadomosc na stronie 774;-)
Ja przyszlam powiedziec dobranoc.
Czop chyba mi calkowicie wylecial, troszeczke tego bylo
Zero boli, czuje tylko jak kurczy mi sie brzuch i lamie w krzyzu.
Moj C.udaje ze wszystko jest ok, ale widze ze sie stresuje, hihi...
Dziewczyny bardzo dziekuje za mile slowa.
Byc moze u mnie latwo poszlo , dlatego nie przejmuje sie za bardzo soba bo nie mam czym(jedynie bolu sie boje) trzymam kciuki za was cierpiace.
Moze jeszcze jutro sie spotkamy???To takie stresujace, bo nigdy nic nie wiadomo
Dobranoc
Ja przyszlam powiedziec dobranoc.
Czop chyba mi calkowicie wylecial, troszeczke tego bylo
Zero boli, czuje tylko jak kurczy mi sie brzuch i lamie w krzyzu.
Moj C.udaje ze wszystko jest ok, ale widze ze sie stresuje, hihi...
Dziewczyny bardzo dziekuje za mile slowa.
Byc moze u mnie latwo poszlo , dlatego nie przejmuje sie za bardzo soba bo nie mam czym(jedynie bolu sie boje) trzymam kciuki za was cierpiace.
Moze jeszcze jutro sie spotkamy???To takie stresujace, bo nigdy nic nie wiadomo
Dobranoc
zdanka
Fanka BB :)
MAGDA,CZARNULA GRATULUJE !!!!! CZEKAMY NA RELACJE I ZDJęCIA :-):-):-)
Witam! melduje się 2w1 ;-)
mało się udzielam bo jak zwykle brak czasu już teraz na wszystko co to bedzie po porodzie ;-)wczoraj cały dzień sprzatałam (całe mieszkanko od góry do dołu wypucowałam ),prasowałam,prałam,piekłam ciasto i między czasie jeszcze Ewcia do opieki ;-)na koniec manicure,pedicure co nie było dla mnie z tym brzuszkiem małym wyzwaniem ;-)
dziś byłam na ktg i badanku i tak mam jakieś skórcze tz.30-50% rozwarcie na 5cm i czekamy sobie spokojnie
DOBRANOC
Witam! melduje się 2w1 ;-)
mało się udzielam bo jak zwykle brak czasu już teraz na wszystko co to bedzie po porodzie ;-)wczoraj cały dzień sprzatałam (całe mieszkanko od góry do dołu wypucowałam ),prasowałam,prałam,piekłam ciasto i między czasie jeszcze Ewcia do opieki ;-)na koniec manicure,pedicure co nie było dla mnie z tym brzuszkiem małym wyzwaniem ;-)
dziś byłam na ktg i badanku i tak mam jakieś skórcze tz.30-50% rozwarcie na 5cm i czekamy sobie spokojnie
DOBRANOC
Witam po nocce-nadal 2 w 1:-(
Niedługo na KTG-może sądny dzień,chociaż wolałabym nie...
Ola no mam nadzieje ze chociaz rano do nas zajrzysz-zanim pojedziesz na spotkanie z synkiem:-)
Ania dzieki za miłe słowa
Zdanka to ty też już niedługo rozdwojona będzieszwspaniale.Powodzenia kochana
Niedługo na KTG-może sądny dzień,chociaż wolałabym nie...
Ola no mam nadzieje ze chociaz rano do nas zajrzysz-zanim pojedziesz na spotkanie z synkiem:-)
Ania dzieki za miłe słowa
Zdanka to ty też już niedługo rozdwojona będzieszwspaniale.Powodzenia kochana
reklama
Mam wiadomość od Gosi
Cytuje smsa "11.08.2007 przyszedł na świat mój kochany synek Wojtek 2740 i 52 cm,poród szybki ale trudny-opisze później.Pozdrawiam"
Wowno nareszcie kochana-nalezało Ci się po tym co przeżyłaś.
Ogromne gratulacje dla Ciebie i Wojtusia.Czekamy na zdjęcia i relacje.
Cytuje smsa "11.08.2007 przyszedł na świat mój kochany synek Wojtek 2740 i 52 cm,poród szybki ale trudny-opisze później.Pozdrawiam"
Wowno nareszcie kochana-nalezało Ci się po tym co przeżyłaś.
Ogromne gratulacje dla Ciebie i Wojtusia.Czekamy na zdjęcia i relacje.
Podziel się: