reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

no Kasia a ja miałam właśnie pytać co z Tobą??

Ola ja znowu chciałabym czasem usłyszec od ojca mojego faceta 'co słychać albo jak sie czujesz" a tu nic ale może to lepsze od nadmiernej troskliwości? już nie wiem. On chyba mysli że jak dał kase na wózek to jest ok ale może to i dobrze bo znowu gdyby narzucał sie za bardzo to tez by było źle!!

my z końca sierpnia to będziemy chyba już z wrzesniówkami pisać hihi bo u mnie tez sie na razie nic nie rusza

a Kira miała chyba na 18.00 więc może niedługo sie odezwie albo któraś napisze że już po...

reklama
Kira ale fajnie by bylo jakbyś urodziła w waszą rocznice,takie podwójne święto:tak:
ale biedna naprawde Ci wspólczuje,ciągle tylko jezdzisz i nie wiesz co jest grany,ale Twojemu synkowi chyba bardzo dobrze w swoim lokum,oby to cisnienie ylko Ci sie umiarkowało:dull:

Hej nie było mnie bo u nas burza za burzą :szok: a ja miałam skurcze BAAAAARDZO BOLESNE :szok::szok::szok: były już nawet co 7 min a teraz znów co 15 - 20 :-(więc to chyba znów nie to. Wybaczcie że nie odpiszę wszystkim po kolei ale się spieszę:-p

CZARNULA GRATULACJE I WSZYSTKIEGO DOBREGO :-D:-D:-D

Ola nie chciałam cie straszyc z tym fotelem bujanym tylko napisałam doświadczenia moich znajomych :tak:

Kira dobrze, ze jednak w domku :tak: tylko zeby te nasze chłopaki sie juz na coś zdecydowały :tak: ciekawe po kim takie uparciuchy? :szok::-D

Aniulka i Kasia wy to faktycznie chyba z wrześniówkami będziecie pisać :-D ale przynajmniej nie bedziecie same :-)

Gosia co z toba? daj znac :tak:

Gosia właśnie pytałam co z tobą a ty już napisałaś ze nadal 2w1 :tak: a te skurcze u ciebie to faktycznie dziwna sprawa bo trwają już baaaaaaaaaaaardzo długo :szok:

Ola ma najlepiej. Cały czas nic a jak ją teraz złapało to już konkretnie :tak:

hej mamusie!
Kira fajnie ze jestes, Twojemu synkowi to naprawde dobrze w brzuszku:-D, mam nadzieje ze juz niedługo pojawi sie czego i Tobie i nam tu wszytstkim zycze!
Aniulka mój to cholerny materialista tesc wiec nauczyłam sie juz z mezem ze liczymy tylko na siebie. A jakbym miała czekac czy da na wózek to dziecku kupiłabym wzek chyba na roczek a najlepsze jest to ze jak cos juz da to wszytscy musza wiedziec ale olewam to niebede sie przez niego stresowac :confused2:
Ola trzymam kciuki mam wrazenie zeto kwestia paru godzin i sie zacznie u Ciebie na dobe!
Janbor mam nadzieje ze u nas tez sie niedługo ruszy miedzy nami tylko 1dzien róznicy!

ciekawe jak inne dziewczyny Gosia, Mrozik, Monia itd....

Kira szczerze powiedziawszy to nie sadziłam, że Cie wypuszczą z tego szpitala, przy takim ciśnieniu:szok: ja nie wiem co sie dzieje teraz w szpitalach ale jakos nie cha nic przyspieszac tylko, ze w takim przypadku jak Twój to chyba nie ma co za długo zwlekac bo to chyba nie ejst za dobre dla dziecka.NO ale ja sie w sumie nie znam,a dzisiaj jak byłam na KTG to jedna dziewczyna powiedzuała, że jakas laska byla juz po terminie 14 dni i nadal nie chcieli wywoływac ale sie wreszcie wkurzyła, przyszła z mezem i wymusiła wywołanie.

Może rzeczywiscie Adas zrobi Wam prezent na rocznice:-) to by dopieor było:-)

reklama
Ja sie dzis porzegnam uciekam do łóżeczka juz, jutro sie zamelduje ale napewno póżniej bo miedzy 9-10 jestem w szpitalu.

Dobrej nocy, bezbolesnej i przespanej, no chyba ze sie zacznie to lekkich i bezbolesnych porodów!!!!
:-)

Do góry