reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

OLa uwazam, że dobrze, że Twój Carlo w końcu powiedział ojcu, co myśli:tak: kurde ilez mozna znosić takie uszczęsliwianie:wściekła/y::wściekła/y:

A fotelik bujany super sprawa:-):-D i mały pewnie będzie lubiał sie w nim z Toba bujać

Oj cos czuje KOchana, że ty to dzisiaj w nocy sobie nie pośpisz:-);-) Super:-)

Jak ja bym chciała, żeby sie u mie też zaczęło:nerd::nerd::happy2:

reklama
Rzeczywiscie pustki dzis to chyba cisza przed burza oby dla niektórych:-D ja tez chce byc ta szcześciarą;-)

Kłótnia wisiała ale to była krótka wymiana zdań mój teść nieda sobie powiedzieć.
U nas dzis strasznie duszno niema czym oddychac a na deszcz czekam jak na zbawienie. Remontem jestem poprostu załamana brak mi słów jak widze ten bałagan:no::wściekła/y:

Ola taki fotel bujany super sprawa :tak: tez bardzo chciałam taki mieć ale nie mamy za bardzo miejsca :-( chociaz moi znajomi mają i twierdzili że przez to bujanie rozpuścili swojego synka i potem nie chciał zasnać bez bujania i oni sie wkurzali :szok: ale widać dziecku sprawiało to frajde i to jest najważniejsze :tak:

Natalka z rodzinką to różnie bywa. Jedni sie nadmiernie interesują wręcz są nachalni jak u Oli a inni praktycznie wogóle sie nie interesuja jak moja teściowa. Sama już nie wiem co jest lepsze? :sorry:

Janborku tobie już też niewiele zostało także każdego dnia powinnaś być czujna zwłaszcza, ze podobno dziewczynki lubia sie rodzić przed terminem :-)

Raabit troche mi strachu narobilas, moze jest w tym troche racji, rozpuscimy malego to potem nie bedzie chcial nic innego tylko w tym fotelu sie bujac???:szok:Hm....
Janbor mam nadzieje ze sobie nie pospie!!;-)Ze ruszy sie cos juz tak na dobre:tak:, czego nam wszystkim przeterminowanym zycze

Raabit
Natalka z rodzinką to różnie bywa. Jedni sie nadmiernie interesują wręcz są nachalni jak u Oli a inni praktycznie wogóle sie nie interesuja jak moja teściowa. Sama już nie wiem co jest lepsze? :sorry:
Mysle Raabit ze obydwa przypadki wprawiaja w zly nastroj.:-(
Ja bym sie ucieszyla gdyby tak zapomnieli o nas na jakis czas, a ty pewnie cieszylabys sie gdyby tesiowa wyszla z jakas propozycja, takie to niby proste a trudne do zrealizowania:unsure:

Wiem wiem Raabitku,że juz mi niewiele zostało ale sama wiesz jak sie cięzko juz czeka pod sam koniec:-)

U mnie po burzy ani śladu... postarszyło jedynie troche grzmotami i tyle a parnota jest straszna i jutro nie zapowiada sie lepiej...:sorry: znowu bede chodziła jak pijana bo takie cisnienie kijowe:-(

Ciekawe jak Kira ale skoro sie nie odzywa to pewnie ją zostawili w tym szpitalu.

hej dziewczynki.
niestety nie byłam u dentysty bo moj ma urlop a drugi,do ktorego chodzil moj mąż nie odbieral elefonow,wiec mysle ze w poniedzialek mi sie uda,oby...bo potem oszaleje z tym zębem:-(

Czarnula ogromne gratulacje!!!!
ale dziwne ze wczoraj urodzilas a dzis juz w domu,jak to mozliwe??

Olcia no to trzmamy kciuki za ciebie,dobrze ze sie nie męczyłas wczesniej jak inne nasze bidulki,ale jak cos tylko zacznie sie dziac to daj znać:tak:Ola a co do fotela bujanego to faktycznie swietna sprawa,ale tu trzeba uwazac,bo jak przyzwyczaisz malucha ze bedzie tak jadł a pozniej jeszcze tak zasypiał to potem bedziesz musiała go cały czas bujać:happy2:

Natalka Ty napewno nie zostaniesz tu do konca sama,jak juz, to bede to ja,ja mam termin na koniec sierpnia i u mnie nic nie wskazuje zebym miala wczesniej urodzic:dull:

reklama
Jestem:tak:
Na szczescie dzis jeszcze mnie nie zostawili,dostałam magnez na wynos i jutro rano na KTG,wieczorem pewnie tez:-(powoli mam dosc,jestem juz zmeczona tym ciaglym jezdzeniem.Cisnienie mierzyc po kazdej dawce magnezu,po chwile później znowu jest b.wysokie:no:
Nie wiem ile jeszcze będą mnie tak trzymać na magnezie-pewnie do wtorku,chyba ze przestane na niego reagowac.Ale zawsze dodatkowy wieczór w domku i z wami:tak:
Mam tylko nadzieje ze w sobote tez mnie nie wezmą,bo w niedziele mamy rocznice ślubu-tak głupio ją w szpitalu spędzić:-(
Ola bardzo dobrze powiedzial Twój C.:tak:nareszcie:-D
Natalka takie niespodzianki przed samym porodem,współczuje:-(
Ola odpoczywaj i zbieraj siły bo już niedługo nie bedziesz miala jak:tak::-)
Janborku poczekaj,tez Cie dopadnie:tak:
Raabit,uparte te nasze chłopaki,chyba poczekamy jeszcze na nasze bąbelki:happy2:

Do góry