reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

OLa uwazam, że dobrze, że Twój Carlo w końcu powiedział ojcu, co myśli:tak: kurde ilez mozna znosić takie uszczęsliwianie:wściekła/y::wściekła/y:

A fotelik bujany super sprawa:-):-D i mały pewnie będzie lubiał sie w nim z Toba bujać

Oj cos czuje KOchana, że ty to dzisiaj w nocy sobie nie pośpisz:-);-) Super:-)

Jak ja bym chciała, żeby sie u mie też zaczęło:nerd::nerd::happy2:

reklama
Rzeczywiscie pustki dzis to chyba cisza przed burza oby dla niektórych:-D ja tez chce byc ta szcześciarą;-)

Kłótnia wisiała ale to była krótka wymiana zdań mój teść nieda sobie powiedzieć.
U nas dzis strasznie duszno niema czym oddychac a na deszcz czekam jak na zbawienie. Remontem jestem poprostu załamana brak mi słów jak widze ten bałagan:no::wściekła/y:

Ola taki fotel bujany super sprawa :tak: tez bardzo chciałam taki mieć ale nie mamy za bardzo miejsca :-( chociaz moi znajomi mają i twierdzili że przez to bujanie rozpuścili swojego synka i potem nie chciał zasnać bez bujania i oni sie wkurzali :szok: ale widać dziecku sprawiało to frajde i to jest najważniejsze :tak:

Natalka z rodzinką to różnie bywa. Jedni sie nadmiernie interesują wręcz są nachalni jak u Oli a inni praktycznie wogóle sie nie interesuja jak moja teściowa. Sama już nie wiem co jest lepsze? :sorry:

Janborku tobie już też niewiele zostało także każdego dnia powinnaś być czujna zwłaszcza, ze podobno dziewczynki lubia sie rodzić przed terminem :-)

Raabit troche mi strachu narobilas, moze jest w tym troche racji, rozpuscimy malego to potem nie bedzie chcial nic innego tylko w tym fotelu sie bujac???:szok:Hm....
Janbor mam nadzieje ze sobie nie pospie!!;-)Ze ruszy sie cos juz tak na dobre:tak:, czego nam wszystkim przeterminowanym zycze

Raabit
Natalka z rodzinką to różnie bywa. Jedni sie nadmiernie interesują wręcz są nachalni jak u Oli a inni praktycznie wogóle sie nie interesuja jak moja teściowa. Sama już nie wiem co jest lepsze? :sorry:
Mysle Raabit ze obydwa przypadki wprawiaja w zly nastroj.:-(
Ja bym sie ucieszyla gdyby tak zapomnieli o nas na jakis czas, a ty pewnie cieszylabys sie gdyby tesiowa wyszla z jakas propozycja, takie to niby proste a trudne do zrealizowania:unsure:

Wiem wiem Raabitku,że juz mi niewiele zostało ale sama wiesz jak sie cięzko juz czeka pod sam koniec:-)

U mnie po burzy ani śladu... postarszyło jedynie troche grzmotami i tyle a parnota jest straszna i jutro nie zapowiada sie lepiej...:sorry: znowu bede chodziła jak pijana bo takie cisnienie kijowe:-(

Ciekawe jak Kira ale skoro sie nie odzywa to pewnie ją zostawili w tym szpitalu.

hej dziewczynki.
niestety nie byłam u dentysty bo moj ma urlop a drugi,do ktorego chodzil moj mąż nie odbieral elefonow,wiec mysle ze w poniedzialek mi sie uda,oby...bo potem oszaleje z tym zębem:-(

Czarnula ogromne gratulacje!!!!
ale dziwne ze wczoraj urodzilas a dzis juz w domu,jak to mozliwe??

Olcia no to trzmamy kciuki za ciebie,dobrze ze sie nie męczyłas wczesniej jak inne nasze bidulki,ale jak cos tylko zacznie sie dziac to daj znać:tak:Ola a co do fotela bujanego to faktycznie swietna sprawa,ale tu trzeba uwazac,bo jak przyzwyczaisz malucha ze bedzie tak jadł a pozniej jeszcze tak zasypiał to potem bedziesz musiała go cały czas bujać:happy2:

Natalka Ty napewno nie zostaniesz tu do konca sama,jak juz, to bede to ja,ja mam termin na koniec sierpnia i u mnie nic nie wskazuje zebym miala wczesniej urodzic:dull:

reklama
Jestem:tak:
Na szczescie dzis jeszcze mnie nie zostawili,dostałam magnez na wynos i jutro rano na KTG,wieczorem pewnie tez:-(powoli mam dosc,jestem juz zmeczona tym ciaglym jezdzeniem.Cisnienie mierzyc po kazdej dawce magnezu,po chwile później znowu jest b.wysokie:no:
Nie wiem ile jeszcze będą mnie tak trzymać na magnezie-pewnie do wtorku,chyba ze przestane na niego reagowac.Ale zawsze dodatkowy wieczór w domku i z wami:tak:
Mam tylko nadzieje ze w sobote tez mnie nie wezmą,bo w niedziele mamy rocznice ślubu-tak głupio ją w szpitalu spędzić:-(
Ola bardzo dobrze powiedzial Twój C.:tak:nareszcie:-D
Natalka takie niespodzianki przed samym porodem,współczuje:-(
Ola odpoczywaj i zbieraj siły bo już niedługo nie bedziesz miala jak:tak::-)
Janborku poczekaj,tez Cie dopadnie:tak:
Raabit,uparte te nasze chłopaki,chyba poczekamy jeszcze na nasze bąbelki:happy2:

Do góry