reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Sylwia to w którym jestem tygodniu to wielka niewiadoma. Ale ja przypuszczam tak jak jest w suwaczku. A w najdalszym wypadku to mam 37tydzień, w najbliższym 39.
A co do harców, to ja już nie chcę, bo wczoraj owszem udało mi się zmolestować męża na mały sex no i nie wyszło mi to na dobre.

reklama
jestem zyje ale ledwie..po drugim czopku od razu mnie przeczyscilo i wszystko polecialo w kibel wiec wzielam trzeciego i po ponad godzinie troche zelzylo wiec udalo mi sie zasnac,ale po 17 znow obudzily mnie bole,wstalam i znow sie mecze .wzielam kolejnego czopka i jak wczesniej po paru minutach kibel,wiec teraz wzielam drugiego i czekam jak nie przejdzie to pier......dzwonie po erke i jade do szpitala niech cos z tym zrobia bo mam dosc

wrocilam,widze ze nie marnowalyscie czasu :)
malzon w czwartek kupil sobie wymarzoną zabawke-wykrywacz metali :szok:

dzis tylko wrocil z pracy i po obiedzie wyruszyl do parku,po ilus tam godzinach poszlam zobaczyc czy faktycznie znalazl cos fajnego no i przytasczyc go do domu.
wyszlo na to ze jescze trzy godziny z nim sie szwendalam,mial mnie podprowadzic tylko do sciezki,juz chcialam isc o 18 ale stwierdzil z tez juz bedzie szedll..powolutku..taaa..przy okazji musial sprawdzic kazdy cm no i zrobila sie 20 sta wieczor :cool2:

komary mnie zywcem zezarly a on do domu jescze nie dotarl,siedzi przed drzwaiami i czysci zelastwa ktore poznajdywal :-D:-)
faceci sa zabawni :happy:

Ja to się dziś fatalnie czuję...:-:)no::szok:nie dość że od rana ten ból krzyża jakiś dziwny śluz to jeszcze jakieś skurcze bolesne mnie dopadły i trzymają tak od 17 :szok::eek::baffled::confused:maluszek dziś mało się rusza:shocked2:a na to wszystko jeszcze mam jakieś problemy żołądkowe:szok::angry::wściekła/y: nic prawie nie jem a i tak jest mi nie dobrze i biegam do toalety :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:kurcze...jeszcze tylko to mi potrzebne:szok::wściekła/y:

Mąż pojechał na imprezkę- szef robi imieniny:tak:jak widział jak wyglądam to nie chciał jechać ale mówiłam żeby pojechał:tak:w końcu co mi się może stać??? Poza tym jego szef mieszka 5 km od nas więc jeden telefon i zaraz jest w domku:-D:-)

Idę się położyć troszkę bo źle się czuję...:-(

jestem zyje ale ledwie..po drugim czopku od razu mnie przeczyscilo i wszystko polecialo w kibel wiec wzielam trzeciego i po ponad godzinie troche zelzylo wiec udalo mi sie zasnac,ale po 17 znow obudzily mnie bole,wstalam i znow sie mecze .wzielam kolejnego czopka i jak wczesniej po paru minutach kibel,wiec teraz wzielam drugiego i czekam jak nie przejdzie to pier......dzwonie po erke i jade do szpitala niech cos z tym zrobia bo mam dosc
Claudi..tak mi Ciebie szkoda..glasiam sie wirtualnie :-(

Claudi masz rację z tą karetką bo jak długo można się tak męczyć:no::angry:obie z Naur się tak męczycie...biedne:-:)shocked2::angry:

Claudi zamiast sie męczyć to od razu dzwoń po karetke i do szpitala! szkoda twojego zdrowia i nerwów :-(

Gosia odpoczywaj sobie spokojnie! kolorowych snów i bezbolesnej przespanej nocy!

Rybka faceci to faktycznie duze dzieci :tak:

reklama
raabit,,najgorsze jest to ze na razie znajduje puszki po piwie i kapsle ;-) ale i tak sie cieszy..wierzy ze kiedys moze wykopie jakis skarb :happy::-D:-)

wszystkim cierpiącym dzis kobietkom przyslam usicki..trzymajcie sie,to juz niedlugo..
tez mam juz dosc bycia w ciazy..pociesza mnie wlasnie to,ze juz blizej niz dalej

Do góry