reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

JAMBOR mój też tak robi:-) Staje cichaczem za mną i chce czytać. Ja z tą oliwką to robiłam w poniedzialek, było miło - ale nic grubego nie poczułam:no:
Raabit ja myśle, ze w tej dziedzinie trzeba kombinować, żeby jak np ja po 13 latach nadal chcieć to robić:zawstydzona/y:

reklama
Raabit a znasz może leśniczego albo myśliwego co by za flaszkę mnie odstrzelił??
Wiem, juz głupoty piszę, ale jest ze mna gorzej i boje się co będzie dalej.

Calkowity respekt Naur, nie umiem tego napisac, scenke ci moge zagrac, zdawalam do szkoly aktorskiej to moze bym sobie poradzila z pokazaniem tego co mam na mysli:cool2::-p
Wydaje mi sie to cholernie niesprawiedliwe ze jedne do konca nic nie czuja a inne cierpia tygodniami, wy cierpicie za te co nie cierpia moze??:confused::confused:

A instynkty jakie sie u ciebie obajwajaj przy lekarzach, to jak najbardziej naturalana reakcja, bo to jak zwierzaki czasami normalnie:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Spadam na arbuza , idziemy z moim Carlo do zlewu, bo jak sie dopadamy do niego to czesto bywa bardzo brudno naokolo:sorry2:

Sylwia doskonale ciebie rozumiem! :tak: po 13 latach to juz ciężko czymś zaskoczyć druga osobę :szok::no:

Naur nawet tak nie żartuj! :-( wiem że już od zmysłów odchodzisz z bólu ale żeby od razu odstrzelić? :no: ja do tego ręki nie przyłoże :shocked2: ale trzymam kciuki żebyś jak najszybciej urodziła :tak:

Masz rację Sylwia trzeba kombinować, bo inaczej sie wkrada wstretna rutyna:wściekła/y::wściekła/y: nawet po 2/3latach a co dopiero po 13.

Ja mam nadzieje, że po akcji oliwkowej to jednak uda sie poczuc"cos grubego"

Naur trzymaj sie dzielna kobietko:tak: juz niedługo sie to wszystko skończy i bedziemy miały mnóstwo innych problemów, które tez pewnie czasami nadwyrężą nam psychike:tak:

Ola zyczę smacznego z tym arbuzikiem:-) ja własnie wtraciłam przed chwila obiadek z męzusiem i gotowaną kukurydzę z masełkiem i solą:-) mniam a teraz sie wybieramy do IKEI na niewielkie zakupki:-)

Zajrzę poźniej:-):-)

Raabit spoko, wiem że głupio gadam. I teraz mnie już nie boli, bo skurcze rano zniknęły, tylko psychicznie juz zaczynam siadać. Boje się co będzie dalej, czy to sie powtórzy, jaki w związku z tym poród mnie czeka..ech...

Janbor napewno potem też nie bedzie lekko, ale teraz czuje się kompletnie bezradna i nic a nic nie mogę narazie zrobić, a takie to bez sensu.

Claudi z Ty zyjesz??

Viviana ogromne gratulacje,piękne słoneczko masz:tak:
Nie Sylwia,mój mąż nie jest w ciązy,i nie czyta naszych postów,tak jak napisała Raabit-udziela sie na forum"Trzymaj sie ojciec"-kiepsko bo kiepsko ale ma swoje konto,a ja po prostu zapomniałam go wylogować zanim sie wziełam za pisanie:-p
Naur ty biedaku,chyba juz do końca nie bedziesz miec spokoju.:-(
Co z Claudi:confused:

reklama
Naur jeszcze jeden dzień i pełnia księżyca :tak: trzymam kciuki żebyś sie załapała :-D:-)

Claudi odezwij sie!

Natalia moze masz racje że Claudi albo już tuli bobaska albo teściowa okupuje komputer i biedna Cludi nie może sie dopchać :-(

Do góry