reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

JAMBOR mój też tak robi:-) Staje cichaczem za mną i chce czytać. Ja z tą oliwką to robiłam w poniedzialek, było miło - ale nic grubego nie poczułam:no:
Raabit ja myśle, ze w tej dziedzinie trzeba kombinować, żeby jak np ja po 13 latach nadal chcieć to robić:zawstydzona/y:

reklama
Raabit a znasz może leśniczego albo myśliwego co by za flaszkę mnie odstrzelił??
Wiem, juz głupoty piszę, ale jest ze mna gorzej i boje się co będzie dalej.

Calkowity respekt Naur, nie umiem tego napisac, scenke ci moge zagrac, zdawalam do szkoly aktorskiej to moze bym sobie poradzila z pokazaniem tego co mam na mysli:cool2::-p
Wydaje mi sie to cholernie niesprawiedliwe ze jedne do konca nic nie czuja a inne cierpia tygodniami, wy cierpicie za te co nie cierpia moze??:confused::confused:

A instynkty jakie sie u ciebie obajwajaj przy lekarzach, to jak najbardziej naturalana reakcja, bo to jak zwierzaki czasami normalnie:no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Spadam na arbuza , idziemy z moim Carlo do zlewu, bo jak sie dopadamy do niego to czesto bywa bardzo brudno naokolo:sorry2:

Sylwia doskonale ciebie rozumiem! :tak: po 13 latach to juz ciężko czymś zaskoczyć druga osobę :szok::no:

Naur nawet tak nie żartuj! :-( wiem że już od zmysłów odchodzisz z bólu ale żeby od razu odstrzelić? :no: ja do tego ręki nie przyłoże :shocked2: ale trzymam kciuki żebyś jak najszybciej urodziła :tak:

Masz rację Sylwia trzeba kombinować, bo inaczej sie wkrada wstretna rutyna:wściekła/y::wściekła/y: nawet po 2/3latach a co dopiero po 13.

Ja mam nadzieje, że po akcji oliwkowej to jednak uda sie poczuc"cos grubego"

Naur trzymaj sie dzielna kobietko:tak: juz niedługo sie to wszystko skończy i bedziemy miały mnóstwo innych problemów, które tez pewnie czasami nadwyrężą nam psychike:tak:

Ola zyczę smacznego z tym arbuzikiem:-) ja własnie wtraciłam przed chwila obiadek z męzusiem i gotowaną kukurydzę z masełkiem i solą:-) mniam a teraz sie wybieramy do IKEI na niewielkie zakupki:-)

Zajrzę poźniej:-):-)

Raabit spoko, wiem że głupio gadam. I teraz mnie już nie boli, bo skurcze rano zniknęły, tylko psychicznie juz zaczynam siadać. Boje się co będzie dalej, czy to sie powtórzy, jaki w związku z tym poród mnie czeka..ech...

Janbor napewno potem też nie bedzie lekko, ale teraz czuje się kompletnie bezradna i nic a nic nie mogę narazie zrobić, a takie to bez sensu.

Claudi z Ty zyjesz??

Viviana ogromne gratulacje,piękne słoneczko masz:tak:
Nie Sylwia,mój mąż nie jest w ciązy,i nie czyta naszych postów,tak jak napisała Raabit-udziela sie na forum"Trzymaj sie ojciec"-kiepsko bo kiepsko ale ma swoje konto,a ja po prostu zapomniałam go wylogować zanim sie wziełam za pisanie:-p
Naur ty biedaku,chyba juz do końca nie bedziesz miec spokoju.:-(
Co z Claudi:confused:

reklama
Naur jeszcze jeden dzień i pełnia księżyca :tak: trzymam kciuki żebyś sie załapała :-D:-)

Claudi odezwij sie!

Natalia moze masz racje że Claudi albo już tuli bobaska albo teściowa okupuje komputer i biedna Cludi nie może sie dopchać :-(

Do góry