reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Poczekamy,może sie rozkręci:tak:Ciekawe czy Claudi pojechała do szpitala i co z Naur:confused:A Gosia i jej serce?Dziewczyny!żyjecie?:confused::eek:

reklama
No własnie dziewczyny co z wami? my tu z Kirą sie martwimy! :-(
Naur, Claudi i Gosia dajcie znać co u was? :szok:

Chyba sie dzis nie dowiemy Raabit,co u dziewczyn:eek:Ja to chyba spadam do łózeczka bo jestem nieprzytomna:sorry2:Odezwe sie rano.Miłych snów i nocy bez skurczy:-pchyba że porodowe:-D

Jestem, jestem.
Coś mnie lekko pobolewa, ale narazie mam w dupie. Zaraz idę spać. Jak pelnia nie pomoże to już nie wiem co???!!

Claudi do szpitala natychmiast, jeśli jeszcze jesteś w domku.
Na mnie leki nie działaja, chyba musiałabym dawkę śmiertelna przyjąć żeby poskutkowało. I nie słuchaj bredni, że to przepowiadające, bo one NIE MOGĄ TAK BARDZO BOLEĆ!!!!

Gosia oj, coś mi się wydaje, że Ty niebawem urodzisz.

Dziewczyny, oby noc nam spokojnie minęla. Ja zaraz zmykam spać, chociaż troszkę.

Ja obejrzałam "Goście, goście", Kabareton, uspałam męża i Tośka a sama spać nie mogę. Mała mi sie wypina, brzuch twardy jak kamień i tak sobie myślę, że od wtorku czkawki nie miała. Wasze dzidzie mają czkawkę jeszcze?

Naur skoro na razie tylko lekko pobolewa to szybko do łóżeczka zeby chociaz troszeczke pospać! kolorowych snów i spokojnej przespanej nocki :tak:

Sylwia mój mały coraz rzadziej ma czkawke ale nie wiem dlaczego :szok:

Moja od wtorku nie ma czkawki. Jej ruchy w brzuchu mogę określić jako podskakiwanie:-)
KIRA nie dziw się mężowi. U was nie ma jeszcze roku po ślubie. My w pierwszym roku nawet 7 razy jednej nocy:zawstydzona/y:
U Gosi - objawy przedporodowe: mdłości , biegunka, kołatanie serca, bóle krzyza. Może właśnie rodzi..........

Sylwia niektóre z nas miały już podobne objawy jak Gosia a nadal jesteśmy 2w1 :szok: ale jeśli Gosia ma sie tak męczyć to zycze jej rychłego porodu :tak:

reklama
Witam!
Ja dalej w dwupaku, wczoraj byliśmy na urodzinach teściowej , liczyła na to , że urodzę, ale nic z tego nie wyszło.

A jak wasze sampoczucie po nocy??

Claudi, Naur dalej podwójne??

Do góry