reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Sylwia to w którym jestem tygodniu to wielka niewiadoma. Ale ja przypuszczam tak jak jest w suwaczku. A w najdalszym wypadku to mam 37tydzień, w najbliższym 39.
A co do harców, to ja już nie chcę, bo wczoraj owszem udało mi się zmolestować męża na mały sex no i nie wyszło mi to na dobre.

reklama
jestem zyje ale ledwie..po drugim czopku od razu mnie przeczyscilo i wszystko polecialo w kibel wiec wzielam trzeciego i po ponad godzinie troche zelzylo wiec udalo mi sie zasnac,ale po 17 znow obudzily mnie bole,wstalam i znow sie mecze .wzielam kolejnego czopka i jak wczesniej po paru minutach kibel,wiec teraz wzielam drugiego i czekam jak nie przejdzie to pier......dzwonie po erke i jade do szpitala niech cos z tym zrobia bo mam dosc

wrocilam,widze ze nie marnowalyscie czasu :)
malzon w czwartek kupil sobie wymarzoną zabawke-wykrywacz metali :szok:

dzis tylko wrocil z pracy i po obiedzie wyruszyl do parku,po ilus tam godzinach poszlam zobaczyc czy faktycznie znalazl cos fajnego no i przytasczyc go do domu.
wyszlo na to ze jescze trzy godziny z nim sie szwendalam,mial mnie podprowadzic tylko do sciezki,juz chcialam isc o 18 ale stwierdzil z tez juz bedzie szedll..powolutku..taaa..przy okazji musial sprawdzic kazdy cm no i zrobila sie 20 sta wieczor :cool2:

komary mnie zywcem zezarly a on do domu jescze nie dotarl,siedzi przed drzwaiami i czysci zelastwa ktore poznajdywal :-D:-)
faceci sa zabawni :happy:

Ja to się dziś fatalnie czuję...:-:)no::szok:nie dość że od rana ten ból krzyża jakiś dziwny śluz to jeszcze jakieś skurcze bolesne mnie dopadły i trzymają tak od 17 :szok::eek::baffled::confused:maluszek dziś mało się rusza:shocked2:a na to wszystko jeszcze mam jakieś problemy żołądkowe:szok::angry::wściekła/y: nic prawie nie jem a i tak jest mi nie dobrze i biegam do toalety :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:kurcze...jeszcze tylko to mi potrzebne:szok::wściekła/y:

Mąż pojechał na imprezkę- szef robi imieniny:tak:jak widział jak wyglądam to nie chciał jechać ale mówiłam żeby pojechał:tak:w końcu co mi się może stać??? Poza tym jego szef mieszka 5 km od nas więc jeden telefon i zaraz jest w domku:-D:-)

Idę się położyć troszkę bo źle się czuję...:-(

jestem zyje ale ledwie..po drugim czopku od razu mnie przeczyscilo i wszystko polecialo w kibel wiec wzielam trzeciego i po ponad godzinie troche zelzylo wiec udalo mi sie zasnac,ale po 17 znow obudzily mnie bole,wstalam i znow sie mecze .wzielam kolejnego czopka i jak wczesniej po paru minutach kibel,wiec teraz wzielam drugiego i czekam jak nie przejdzie to pier......dzwonie po erke i jade do szpitala niech cos z tym zrobia bo mam dosc
Claudi..tak mi Ciebie szkoda..glasiam sie wirtualnie :-(

Claudi masz rację z tą karetką bo jak długo można się tak męczyć:no::angry:obie z Naur się tak męczycie...biedne:-:)shocked2::angry:

Claudi zamiast sie męczyć to od razu dzwoń po karetke i do szpitala! szkoda twojego zdrowia i nerwów :-(

Gosia odpoczywaj sobie spokojnie! kolorowych snów i bezbolesnej przespanej nocy!

Rybka faceci to faktycznie duze dzieci :tak:

reklama
raabit,,najgorsze jest to ze na razie znajduje puszki po piwie i kapsle ;-) ale i tak sie cieszy..wierzy ze kiedys moze wykopie jakis skarb :happy::-D:-)

wszystkim cierpiącym dzis kobietkom przyslam usicki..trzymajcie sie,to juz niedlugo..
tez mam juz dosc bycia w ciazy..pociesza mnie wlasnie to,ze juz blizej niz dalej

Do góry