reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
Claudi masz racje,zadzwon,nie męcz sie-dzidzie też to męczy :-(
Naur ty też biedaku na skraju wyczerpania:-(mi dzis troszke lepiej ale też boli,brzuch sie stawia a dzidzioch szaleje:eek:po nieprzespanej nocy jestem wykończona,może dzisiaj pospie dłużej:-(U mnie z sexem odwrotnie,mąż chce a ja nie dam sie namówić,po ostatniej zabawie wstawałam z płaczem w nocy tak mnie spojenie bolało.Wole jednak sie pomęczyć,nic na siłe:tak:
Gosia widzę ze u ciebie też nieciekawie:-(Oj,sypiemy sie dziewczynki:-p
Monia smieszny ten twój mąż:-)

Jakie pustki:sorry2:wszystkie odpoczywaja w sobotni wieczór.U nas miły chłodek i deszczyk,aż sie lepiej oddycha:tak:a ja sie własnie dowiedziałam ze moja kolezanka urodziła,niestety miała cc bo jakies komplikacje sie ujawniły,ale na szczescie wszystko ok:tak:chłopak-51 sm 3100 g w sumie nieduży,ale może i dobrze:-)

Może;-)a może po prostu nie mają siły,prawde mówiąc ja też ledwo siedze tak mnie boli spojenie,ale tak dziwnie,bo tylko po jednej stronie:eek:

reklama
Do góry