reklama
janbor25 nie przejmuj sie ja mam juz takie nerwy od dluzszego czasu dlatego maz raczej woli grac na kompie a ja wole isc spac bo inaczej to o wszystko potrafimy sie poklocic,wiec lepiej trzymac sie z daleka.a maz na pewno sie nie gniewa.to sa wlasnie uroki ostatnich dni ciazywiec glowa do gory
Dzięki Claudi, chyba masz rację już takie uroki końcówki ciąży i rzeczywiscie lepiej chyba zejść sobie z drogi, bo i tak te dyskusje do niczego nie prowadzą. Kurde nigdy bym nie powiedziała, że bedzie tak cięzko pod koniec, na prawde juz wysiadam psychicznie i mam nadzieje, ze poród nadejdzie szybko, może na najbliższą pełnię:-) Fajnie by było bo to jeszcze tylko 6 dni:-)
sylwia31
sierpniowa mamusia 2007
Brawo Syska. :-)Powiem szczerze, że jestem trochę w szoku. Myślałam, że będzie w środę. Cesarka to przecież operacja - potrzebne przygotowanie: zakaz jedzenia i picia od obiadu dnia poprzedniego, lewatywa itd. Może Syska głodziła się sama
Co do pełni księżyca - też to słyszałam. Pełnia będzie 30 lipca a następna 28 sierpnia.
Ja dzisiaj przetwarzam ogórki. Dostałam od teściowej Taaaaaaaakie przerośnięte ani na kiszone ani na konserwowe nie nadają się. Więc szatkuje i robię z chilli. Mam chociaż zajęcie i nie myślę, kiedy to iść do szpitala:-)
Co do pełni księżyca - też to słyszałam. Pełnia będzie 30 lipca a następna 28 sierpnia.
Ja dzisiaj przetwarzam ogórki. Dostałam od teściowej Taaaaaaaakie przerośnięte ani na kiszone ani na konserwowe nie nadają się. Więc szatkuje i robię z chilli. Mam chociaż zajęcie i nie myślę, kiedy to iść do szpitala:-)
reklama
Gratulacje syska duzo zdrowka dla Ciebie i malej !!!
swoja droga to pieknie wyrosła:-)
Kto nastepny?
naur wspolczuje takich meczarni widze ze twoja cora niezdecydowana
Ja nie wiem co mi sie dzieje ale od wczoraj strasznie mnie boli krok i ten bol nie ma nic wspolnego z macica :sick:
ja nie wiem czy mi tak dziecko uciska miednice czy co? jak sie pcha na dol to mam takie skorcze miesni krocza i pachwin ze mnie paralizuje i chodzic nie potrafie
Mam juz tego wszystkiego serdecznie dosc!!!
Zazdroszcze tym ktore nie maja zadnych objawow i rodza od razu a nie jakies ciagle bole klucia czy falstarty
Kurde sie rozpisalam ale musialam bo mnie juz w domu sluchac nie moga
swoja droga to pieknie wyrosła:-)
Kto nastepny?
naur wspolczuje takich meczarni widze ze twoja cora niezdecydowana
Ja nie wiem co mi sie dzieje ale od wczoraj strasznie mnie boli krok i ten bol nie ma nic wspolnego z macica :sick:
ja nie wiem czy mi tak dziecko uciska miednice czy co? jak sie pcha na dol to mam takie skorcze miesni krocza i pachwin ze mnie paralizuje i chodzic nie potrafie
Mam juz tego wszystkiego serdecznie dosc!!!
Zazdroszcze tym ktore nie maja zadnych objawow i rodza od razu a nie jakies ciagle bole klucia czy falstarty
Kurde sie rozpisalam ale musialam bo mnie juz w domu sluchac nie moga
Podziel się: