reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

reklama
SYSKA SERDECZNIE GRATULUJE!!!

A swoja drogą to niezły klopsik 3.400kg :tak: a zapowiadało sie że to bedzie mała kruszynka ;-) tak to juz jest z pomiarami z usg hihihihihi :-D

janbor25 nie przejmuj sie ja mam juz takie nerwy od dluzszego czasu dlatego maz raczej woli grac na kompie a ja wole isc spac bo inaczej to o wszystko potrafimy sie poklocic,wiec lepiej trzymac sie z daleka.a maz na pewno sie nie gniewa.to sa wlasnie uroki ostatnich dni ciazy:tak:wiec glowa do gory

Dzięki Claudi, chyba masz rację już takie uroki końcówki ciąży i rzeczywiscie lepiej chyba zejść sobie z drogi, bo i tak te dyskusje do niczego nie prowadzą. Kurde nigdy bym nie powiedziała, że bedzie tak cięzko pod koniec, na prawde juz wysiadam psychicznie i mam nadzieje, ze poród nadejdzie szybko, może na najbliższą pełnię:-):sorry2: Fajnie by było bo to jeszcze tylko 6 dni:-)

Brawo Syska. :-)Powiem szczerze, że jestem trochę w szoku. Myślałam, że będzie w środę. Cesarka to przecież operacja - potrzebne przygotowanie: zakaz jedzenia i picia od obiadu dnia poprzedniego, lewatywa itd. Może Syska głodziła się sama:-D
Co do pełni księżyca - też to słyszałam. Pełnia będzie 30 lipca a następna 28 sierpnia.
Ja dzisiaj przetwarzam ogórki. Dostałam od teściowej:baffled: Taaaaaaaakie przerośnięte ani na kiszone ani na konserwowe nie nadają się. Więc szatkuje i robię z chilli. Mam chociaż zajęcie i nie myślę, kiedy to iść do szpitala:-)

reklama
Gratulacje syska:-D duzo zdrowka dla Ciebie i malej !!!
swoja droga to pieknie wyrosła:-)
Kto nastepny?

naur wspolczuje takich meczarni widze ze twoja cora niezdecydowana:tak:

Ja nie wiem co mi sie dzieje ale od wczoraj strasznie mnie boli krok i ten bol nie ma nic wspolnego z macica :eek::sick:
ja nie wiem czy mi tak dziecko uciska miednice czy co?:angry::no: jak sie pcha na dol to mam takie skorcze miesni krocza i pachwin ze mnie paralizuje i chodzic nie potrafie:wściekła/y:

Mam juz tego wszystkiego serdecznie dosc!!!:wściekła/y::angry:
Zazdroszcze tym ktore nie maja zadnych objawow i rodza od razu a nie jakies ciagle bole klucia czy falstarty:no:
Kurde sie rozpisalam ale musialam bo mnie juz w domu sluchac nie moga :-D

Do góry