reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2007 - wątek ogólny

Hihi...dokładnie! A my sobie możemy chcieć..

Dlatego wczoraj pozazdrościłam Sysce cesarki, bo przynajmniej wiadomo co i kiedy.

reklama
Naur zgadzam się jak dzidzia nie bedzie chciała to żaden sex czy schody nie wykurzą jej z brzuszka :tak:

Li_monka dobrze że nie masz zamiaru wbijać sobie igieł bo juz sie bałam :szok:

Co do pełni to faktycznie sprawdziłam i jest teraz 30 lipca a następna 28 sierpnia i ciekawe co sie wydarzy w tych dniach?:baffled:

Syska już pewnie tuli swoje maleństwo.... ale ma fajnie, że wiedziała kiedy rodzi i nic jej nie zaskoczyło :tak::rofl2:

Hehe...no dokładnie ;-) Ale ja to chcę urodzic 27-go lipca! Muszę poważnie pogadać z malutką na ten temat.

li_monka akupunktura na pewno nie sama.my uczylismy sie tego na studiach (w koncu fizjoterapeutka;-)),polega na wbijaniu igiel w punkty na ciele odpowiedzialne za rozne narzady.ja mialam jakies 6 igiel na glowie ,po jednej miedzy kciukiem i palcem wskazujacym i po dwie w nadgarstkach. a odnosnie akupresury to mozna samemu tylko trzba wiesziec w jakich punktach i jaka technika-czy ugniatanie czy rozcieranie bo to tez rozne

naur ja juz od dawna rozmawiam z moim malym diablem zeby w koncu wylazl ale chyba mu tam dobrze i nigdzie nie chce sie wybierac:tak:i co ja mam mu zrobic.najgorsze jest to ze maz ma jeszcze tylko ten tydzien urlop a pozniej do pracy i wtedy to sie zaczna jaja bo on jest w kasernie 50km od wiednia i potrzebuje okolo godzine zeby dojechac od wiednia a pozniej jeszcze ponad 30 minut zeby sie dobic do szpitala,wiec moze byc ciekawie,dlatego tak bym chciala zeby sie maly juz wybral na swiat

czesc dziewczyny!wpadłam tylko przekazac Wam radosna wiadomość!:-)
o 11.45 Syska napisała :Właśnie urodziłam piękną córe, waży 3400 i mierzy 57cm. Jestem najszczęśliwszą mamą na świecie,pozdrowienia dla wszystkich

SYSKA GRATULUJE CI SERDECZNIE!!!!

czesc dziewczyny:-)

Naur ciesze sie, że sie w końcu wyspałaś

Czarnula dziekuje za ksiazki

A ja mam dzisiaj okropny nastrój, płakac mi sie chce, pokłociłam sie wczoraj z mężem:sorry2::-( i dzisiaj mi strasznie zle. W ogole juz zaczynam psychicznie nie wyrabiać.Czuje sie grubo i brzydko a na dodatek jestem przykłuta do domu bo jak tylko kawałek wyjde to masakra tak mnie bola nogi i plecy i w ogole wszystko.Dlatego zazdroszcze Sysce, że juz dzisiaj bedzie miec dzieciatko przty sobie:-)

dobra nie zameczma Was swoimi dołami, zycze milego dzionka

reklama
Do góry